Pagina's

donderdag 29 juli 2021

How to fake a pandemic and introduce fascism without resistance

How to fake a pandemic and introduce fascism without resistance – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

In de eerste fase heb je veel Inofizieller Mitarbeiter (IMB’ers) nodig die je laat vertellen dat vrienden of familie ziek geworden zijn. Binnen grote bedrijven laat je die IMB’ers (de nieuwe NSB’ers) zich één voor één ziek melden, zodat je de indruk van besmettingen wekt. Als ze thuis zitten mogen ze zich lekker volgieten in de zekerheid van de extra snabbel die ze verdienen, om de volgende ochtend met een verlopen kop tiktok of Instagram filmpjes te posten waarop ze zeggen hoe beroerd ze zich voelen (zonder make-up natuurlijk).

De media hypen in die eerste propaganda golf de verhalen van experts en cijfers en in ernstige persconferenties plaats je een doventolk die de indruk wekt dat het gehele volk stokdoof is en goed naar vadertje staat moet luisteren. Ondertussen laat je de grote propaganda tv-stations en je dik betaalde perceptiemanagers van radio en tv shows de leugen herhalen via filmische dramabeelden en dramatische getuigenverklaringen en zo heb je de eerste angstinductie die een lockdown rechtvaardigt.

Op social media en op straat staan je IMB’ers klaar om iedere discussie te bewaken en overal op te duiken met opmerkingen als “Ik heb zelf een familielid of vriend die overleden is” en allerlei opmerkingen die de illusie van een pandemie hoog moeten helpen houden. Het extra geld dat dit oplevert kunnen de dames en heren verraders opzij zetten in een leuke beleggingspot, waarbij aandelen in de vaccinbusiness het waarschijnlijk goed doen.

Verraad loont en dus is het eenvoudig om een groot deel van de bevolking IMB’er te doen worden. Dat ronselen is al jarenlang gaande en start al op de basisschool via beloning met cijfers en afstraffen van ongewilligen. In vervolgopleidingen en universiteiten doe je hetzelfde en met een makkelijke carrière in het vooruitzicht maak je het heulen met de staat wel heel erg aantrekkelijk.

Gevangenen of in jeugdzorg-opgesloten kids, kun je makkelijk voor je karretjes spannen als je ze eerst breekt door een harde aanpak om ze vervolgens (reeds gebroken) een vervroegde verlossing in het verschiet te geven. Het enige wat ze hoeven te doen is veel op social media en op straat actief zijn in het verdedigen van de verhaallijn die jij wilt.

Ondertussen rol je je landelijke testverplichting uit en kun je meer geloofwaardigheid aan je cijfergegoochel geven, waarmee je de lockdown lekker lang kunt rekken; net zo lang tot de naar vrijheid hongerende niet-gecompromitteerden zich met beide handen uitstrekken naar de gevangenisbewaarders (de staat) in de hoop op een kruimeltje.

De IMB’ers zitten ondertussen rustig thuis en sporen iedereen aan om ook thuis te blijven. Zij zien immers een rooskleurige financiële toekomst tegemoet en sturen hun omgeving alvast aan om straks het vaccin te nemen (wetende dat ze daarmee rijk zullen worden vanwege de aandelenpakketten).

De maskers en anderhalve meter zijn ondertussen mede door de IMB’ers omarmd. Zij moesten en blijven voor de groepsdruk zorgen. Gecontroleerde oppositie laat je ondertussen wel wat georganiseerd nep-verzet optuigen. Daarbij roep je ook IMB’ers op die in deze ook doen alsof ze het niet met de staat eens zijn, maar ook zij krijgen een snabbel. Ze mogen wat rellen en klagen, maar niet aan de stoelpoten van de macht zagen en vooral de besmettingsleugen niet ontmaskeren. Die moet overeind blijven en dus lanceer je je zelfgeschapen expert die interessant over aerosolen kan lullen.

Ondertussen rol je je vaccinatieprogramma uit en dan hoop je dat je de massa meekrijgt. De IMB’ers nemen de spuit, want bij elke prik zien ze hun aandelenpakketten stijgen. Zij zorgen wederom voor de groepsdruk en het effect van het bij de meerderheid willen horen; waarbij je de media natuurlijk laat roepen dat bijna heel het land al gevaccineerd is middels fake cijfers en grafiekjes (zoals alle cijfers en grafiekjes fake zijn).

Omdat de propaganda zijn vruchten af begint te werpen, maar nog steeds niet iedereen meewerkt en je 100% van het volk tot terminals in the cloud wilt omturnen, moet je iedereen verplicht en bij herhaling vol kunnen spuiten, omdat het lichaam dat CRYSPR enzym nu eenmaal afbreekt. Daarom kon Vrijland ook voorspellen dat vaccinaties niet eenmalig, maar jaarlijks terugkerend zouden zijn. Het CRYSPR enzym biedt namelijk remote control functionaliteit, waarmee je sick-on-demand kunt realiseren door het lichaamseigen DNA moleculen te doen produceren als spike-proteïnen of what ever je ze voor opdracht geeft.

Met een deels gevaccineerde en regelmatig geteste (via de in potentie CRYSPR enzym toedienende neusswap) bevolking, kun je mensen sick-on-demand maken en zo kun je de IC’s daadwerkelijk vol laten lopen met mensen die er ernstig aan toe zijn of doodgaan. Daarmee verhoog je de overtuigingskracht van de noodzaak van vaccineren.

Om de zaak nog eens extra kracht bij te zetten kom je met mutaties op de proppen. Die mutaties zijn dan de reden voor terugkerende vaccinaties, omdat je simpelweg stelt dat je antibodies een boost nodig hebben.

Tevens stel je dat ongevaccineerden de schuldige zijn voor mutaties en dat zij zelfs wandelende mutatiefabrieken zijn. Daarmee zorg je voor vijandigheid onder de bevolking naar elkaar, omdat je de illusie schept dat jouw buurman jou kan infecteren. Daarmee leg je de basis voor het snitchen van buren, zoals dat met het verraad van de Joden gebeurde in ’40/’45, alleen deze keer is het verraad iets fanatieker, want Jood zijn was niet besmettelijk. Jouw buurman is nu een wandelende tijdbom en een bedreiging voor jou; zo wordt nu verondersteld.

Iedere vaccinweigeraar die dan nog steeds niet meewerkt noem je ondertussen ‘wappie’ en dat sterk denigrerende en discriminerende (zelfs door Hugo de Jonge gebruikte) stigma laat je nog eens extra bekrachtigen door een derde flank in het leger van gecontroleerde oppositie in te zetten. Die flank laat je veel stampij maken door de pedokaart op Jaap van Dissel te trekken en vervolgens laat je ze met veel media aandacht arresteren en opsluiten.

Door dit psychologische effect kun je heel makkelijk aansturing op uitsluiting van ongevaccineerden en uiteindelijk zelfs vaccinatieplicht of razzia’s op die gevaarlijke ongehoorzamen doorvoeren. Niet gesproken over de uitsluiting op scholen en in het openbare leven die omarmd wordt door de IMB’ers en gepromoot wordt door bekende Nederlanders.

U bent getuige van de road map richting fascisme; van uitsluiting uit de maatschappij van iedereen die niet meewerkt aan de transhumaniserende spuit. Denk nou niet “Dat gaat mij een brug te ver, Now you’ve lost me!” Nee, verdiep u erin, want ik voorspel het al jaren.

Het is een masterscript dat voorspeld is en zich in rap tempo onder uw ogen uitrolt. Het einddoel is de androgyne androïde mens en het gereedschap dat dit moet helpen realiseren, zijn de vaccins. Lees dit artikel om u er in te verdiepen en lees vooral nu toch echt eens een keer mijn boek. Of wilt u straks één van diegenen zijn die zal zeggen “Wir haben es nicht gewusst”?

uw boek

Sinds enkele weken blokkeert Facebook mijn deel-teller, waardoor het lijkt alsof mijn artikelen minder populair zijn. Het tegendeel is waar. Er is een grote ontwaking gaande. De bezoekers blijven komen en er wordt veel gedeeld. Help mee de censuur te overwinnen, blijf delen en steun ook mijn werk door lid te worden; nu het nog kan.

Bron linkvermeldingen: nrc.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...