Pagina's

zondag 5 februari 2023

De Chinese ballon boven Montana in de VS is een voorteken met vele dimensies

De Chinese ballon boven Montana in de VS is een voorteken met vele dimensies – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Vandaag was het ineens overal in het nieuws: een Chinese weerballon, van minstens een vrachtwagen groot die uit koers zou zijn geraakt en boven Monatana in de VS zou zijn blijven hangen. Staatssecretaris Anthony Blinken had een bezoek aan China gepland, maar cancelt de trip vanwege de spionageballon, zoals de vermeende ballon genoemd wordt. Er is dus meer aan de hand.

Kijkt u eerst even naar onderstaand FOX News verslag, waarin de commentator verondersteld dat er technisch gezien zomaar een atoomwapen in zo’n ballon zou kunnen zitten. Bovendien zouden Amerikanen zich zorgen moeten maken over hun veiligheid. Waarom hebben luchtbeveiligingssystemen als NORAD het ding niet opgemerkt? Hoe zit het dan met het signaleren van raketten als een trage ballon zomaar onopgemerkt kan blijven? (lees daaronder verder)

Herinnert u zich nog dat moment van 22 oktober 2022 waarop de Chinese oud-leider Hu Jintao uit het Chinese parlement geleid werd tijdens een slotceremonie van de Chinese Communistische Partij (CCP)? Nu zult u wellicht denken: “Wat heeft dat nou weer met die ballon te maken?” Kijkt u dan eerst even naar onderstaande video, waarna het duidelijk zal worden in de volgende paragrafen.

Herinnert u zich nog dat ik in de afgelopen artikelen voorspelde dat de deepstate opgeruimd gaat worden? Op 1 februari 2023 vatte ik het nog eens voor u samen in dit artikel. Er staan, naar mijn inzicht, grote onthullingen aan te komen aangaande internationale kinderhandel netwerken (pedofielennetwerken). Daar zullen vele hooggeplaatsten in betrokken zijn.

Als u ook de opmerkelijke speech van Donald Trump, van vrij recent vandaag bekijkt, krijgt u een beter beeld van waar ik naartoe wil.

Als u het mij vraag hebben de spionagenetwerken, waar Donald Trump het over heeft, alles te maken met die veronderstelde deepstate.

Het spel dat voor de massa uitgespeeld zal worden is als volgt: de oude garde van de CCP is verbonden met de Biden familie (plus mogelijk de Clinton’s, de Obama’s de Bush familie enzovoort). Daartoe dient het Chinese spionagenetwerk in de VS. Samen met delen van de FBI runnen zij de kinderhandel. Er ligt dan een link tussen de genoemde ‘deepstate families’ (Biden, Clinton, Obama, etc.) en link met de oude Chinese politieke garde. Vandaar het uit de CCP ceremonie verwijderen van oud-leider Hu Jintao. Er zal vermoedelijk ook een band tussen die deepstate en Taiwan gespind worden.

Omdat ik vermoed dat Project Blue Beam in de nabije toekomst aangewezen zal worden als veroorzaker van vreemde ronde schijven in de lucht (zie dit artikel), zal de ‘ballon’ boven de VS alvast zo’n Project Blue Beam projectie kunnen zijn. Maar dat wordt nu nog niet onthuld. Dat komt pas later. Wel zal het tegen die tijd geschoven worden op een actie van ‘de deepstate’. Het leidt immers af van het Hunter Biden laptop verhaal en van de barslechte toestand van de Amerikaanse economie, vluchtelingencrisis en dreigende voedseltekorten onder Joe Biden (zo zal het verhaal zijn).

Kortom “de ballon” zal in later stadium verklaard worden als een actie van die oude deepstate om haar hachje te redden (een projectie in de lucht die veel aandacht afleidde als vermeend spionageballon). In werkelijkheid dient dit alles straks als een cover-up story voor het moment dat er daadwerk meerdere schijven in de lucht zichtbaar gaan worden. Dus pas nadat die schijven (of bolachtige reflecties) zichtbaar worden en plotsklaps weer verdwenen zullen zijn, zal dit fenomeen op Project Blue Beam projecties van de deepstate geschoven worden. Die deepstate is dan opgeruimd, waarna de nieuwe orde omarmd zal worden.

Lees nogmaals hoe het daadwerkelijk zit met dat verwachte fenomeen van schijven in de lucht in dit artikel en mijn boek.

Linkvermeldingen: ft.comwikipedia.orgbbc.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...