Pagina's

zaterdag 11 februari 2023

Wat betekent de opstanding van de Fenix en waarom de SuperBowl in Phoenix een belangrijke gebeurtenis is

Wat betekent de opstanding van de Fenix en waarom de SuperBowl in Phoenix een belangrijke gebeurtenis is – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Het SuperBowl American football evenement is een belangrijk evenement om in de gaten te houden, morgen 12 februari 2023. Let goed op wat er gaat gebeuren. Het zal u herinneren aan dit artikel om meerdere redenen. Het heeft namelijk alles te maken met de anti-Christ, maar bovenal met het moment waarop de Super dome wordt opgestart. Het is feitelijk een ritueel ter ere van die gebeurtenis; een gebeurtenis die in de nabije toekomst zal plaatsvinden. Laten we beginnen bij het begin.

Zoals u weet voorzie ik een deepstate inside job terreuraanslag, die in de schoenen van Rusland geschoven zal worden (een false flag). Deze deepstate is de hiertoe gelanceerde deepstate, die ontmaskerd moet worden als zijnde de veroorzaker van veel groot kwaad in de wereld, waaronder pedofilie, kinderhandel, het vaccin als biowapen, het starten van oorlogen enzovoort. Die deepstate kan dan opgeruimd worden, waardoor de echte deepstate door de massa als verlosser omarmd zal worden.

Het is daarbij interessant om het idee van de anti-Christ (uit de religieuze zienswijzen) in de gaten te houden. Vermoedelijk is de veel besproken komst van de anti-Christ namelijk niet een persoon, maar een systeem. Als u mijn laatste boek gelezen heeft, zult u wellicht beter begrijpen waar ik het over heb. In feite zou je kunnen zeggen dat de anti-Christ het moment is waarop de tegenpolen op spanning worden gezet via het overkoepelen van de 88 Lilith XX en de 88 Satan XY plasmakoepels; elke 88 onder een nieuwe plasmakoepel.

In dat boek leg ik uit hoe de geboorte van Christus feitelijk gerepresenteerd wordt door deze twee systemen, waarbinnen ‘bewustzijn’ als het ware de energie moet leveren die de eicel en een sperma-cel (de 2x 88 systemen) leven inblaast. Ik leg daarin uit dat het Luciferiaanse simulatiemodel, probeert de scheppingskracht te herwinnen door zelfbevruchting te simuleren. Daarin probeert het ‘het gevangen bewustzijn’ in haar simulatie-plasmakoepels te gebruiken voor het herwinnen van de (tijdens het Noach destructiemoment van de voorbijtrekkende vernietigingsplaneet aan het Proto-Saturnus systeem) kwijtgeraakte scheppingskracht.

Het samenbrengen van die eicel en de zaadcel simuleert als het ware de geboorte van Christus, waarbij Christus symbool staat voor ‘een nieuw begin’ (refererend naar ’the Great Reset’; het moment waarop de blueprint cyclus haar einde bereikt heeft) en Lucifer een compleet nieuwe simulatie moet opstarten vanuit de blueprint.

Die eicel wordt dan gerepresenteerd door de 88 Litlith XX plasmakoepels die zijn samengebracht onder één en de zaadcel wordt gerepresenteerd door de 88 Satan XY plasmakoepels die zijn samengebracht onder één. De veel besproken Anti-Christ is dan ook geen persoon; het is een gebeurtenis. Het is het moment waarop de these versus anti-these wordt klaargemaakt. Je zou kunnen zeggen dat de Anti-Christ staat voor de tegenovergestelde polariteit van de eicel en de zaadcel die elkaar moeten aantrekken en moeten samensmelten tot één.

Dat samensmelten tot één gebeurt als de twee maal 88 systemen worden samengevoegd onder één superbowl (een super plasmakoepel). De Fenix die uit de as oprijst, wordt gerepresenteerd door het football evenement in Phoenix, waarbij het woord ‘football’ een verwijzing is naar de voet van Baäl. De bloedoffers worden gebracht aan de voet van Baäl, waarbij u Baäl kunt vervangen door één van de vele benamingen voor de bouwer van de simulatie-plasmakoepels: Lucifer.

Een Fenix wordt vaak gerepresenteerd in het nest (zoals afgebeeld in de foto bij dit artikel). Dat nest wordt ook wel een ‘bowl’ genoemd. De twee football teams representeren de twee tegenpolen (de eicel en de zaadcel). De te verwachten (inside job) terreuraanslag is als het ware de energie die vrijkomt bij het samensmelten van de ei- en de zaadcel.

Dat is een symbolische verwijzing naar het moment van het daadwerkelijk samenvoegen van de 2×88 systemen, waarop er een hele hoop vuur in de lucht zichtbaar zal zijn, omdat er een nieuwe super plasmakoepel wordt opgestart. Dat geeft plasma interactie tussen de twee systemen (de 2×88 systemen die dan al elk onder hun eigen grote plasmakoepel zijn gevoegd) en de nieuwe super dome.

Dat plasma lichteffect zal er uitzien als flappende vurige vleugels, omdat er tijdens het opstarten van de super plasmakoepel, plasma ontlading optreedt tussen deze super plasmakoepel en de twee andere grote plasmakoepels. Tijdens dit opstartproces is er sprake van een draaiend elektromagnetisch veld (vanuit het ondergronds CERN achtig ringveld voor het opstarten van die dome), waardoor het plasmascherm zich langzaam van de randen van de bodem naar de nok van de koepel opbouwt.

De plasma ontlading tussen de twee grote domes onder de nieuwe super dome geeft dan het Fenix opstijgende licht effect dat lijkt op een vurige vogel dat uit de aarde oprijst. Dit komt omdat het plasmascherm (de reflectie in de super plasmakoepel die zich langzaam opbouwt naar de nok) eerst nog draait. Als de super plasmakoepel dan compleet is en de twee andere plasmakoepels kunnen worden uitgeschakeld, is het Fenix lichteffect weer verdwenen.

Als dit moment heeft plaatsgevonden zal (niet veel later) de super dome op zwart gaan en zal het nieuwe Christus kind geboren worden. Waarbij dat ‘Christus kind’ symbool staat voor de opstart van een nieuwe simulatie cyclus en het op zwart gaan van de simulatie (noodzakelijk vanwege het in de blueprint gebrande vernietigingsmoment gebackupt vanuit het Proto-Saturnus systeem) de geboorte door de baarmoederhals representeert. Het hele spel begint dan weer van voren af aan. Waarbij Lucifer weer een beetje scheppingskracht heeft kunnen stelen van de met origineel bewustzijn bezielde mensheid in zijn simulatieval.

Vermoedelijk zal dat moment van het opstarten van de super dome, 7 jaar na het samenvoegen van de 88 Litlith XX koepels onder één koepel en 88 Satan XY koepel onder één koepel (de twee systemen die de eicel en zaadcel representeren), plaatsvinden. We krijgen dan de zoveel besproken ‘7 years of tribulation’ (7 jaren van ellende). Aan het eind van die zeven jaar zal dus de super dome worden opgestart.

Als er dus een inside job terreuraanslag plaatsvindt tijdens de SuperBowl, dan is dat een ritueel waarin de twee teams de zelfbevruchting voorstellen; de explosie de energie die vrijkomt bij deze bevruchting representeert en het feit dat dit plaats vindt in Phoenix, laat zien dat dit de aanstaande geboorte van de super plasmakoepel representeert. Die super plasmakoepel is de baarmoeder waarin de de hermafrodiete zelfbevruchting plaatsvindt; de zelfbevruchting van de onbevlekt bevangen zwangerschap van Maria van waaruit het Christuskind (de nieuwe simulatiecyclus) wordt voortgebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...