Pagina's

maandag 13 februari 2023

DE TURKSE AARDBEVING, EEN KANKERVERWEKKEND VINYLCHLORIDE GAS EXPLOSIE IN OHIO: DEEPSTATE HIDDEN HAND RONDOM SUPERBOWL PHOENIX RITUEEL?

DE TURKSE AARDBEVING, EEN KANKERVERWEKKEND VINYLCHLORIDE GAS EXPLOSIE IN OHIO: DEEPSTATE HIDDEN HAND RONDOM SUPERBOWL PHOENIX RITUEEL?
www.martinvrijland.nl

De verschrikkelijke aardbevingsramp in Turkije wordt steeds duidelijker een deepstate setup gezien de signalen die zichtbaar worden. Het dodental is inmiddels gestegen tot 33 duizend en de beelden zijn ronduit hartverscheurend. Een enorm aantal! De discussie over de inzet van HAARP is inmiddels niet meer te stuiten en een Roemeens parlementslid, Senator Diana Sosonaca, hield een toespraak waarin ze de Westerse (deepstate) inzet van HAARP koppelde aan deze aardbeving.

Dan vannacht een gasexplosie in Ohio bij een treinongeval, waarbij een paddenstoelwolk ontstond en kankerverwekkende vinylchloride vrij kwam. Op TikTok kwam daarover dit filmpje voorbij, waarin de maker van het filmpje uitlegt hoe giftig de 33 duizend gallon aan gas nu eigenlijk is.

Eerder sprak ik het vermoeden uit dat de SuperBowl gebruikt zou worden voor een ritueel. Daarbij dacht ik in eerste instantie aan een mogelijke terreuraanslag in het stadium zelf, maar dat was misschien wel iets te opzichtig geweest. Zou het kunnen dat de Turkse aardbeving en deze gasexplosie, die allebei het getal 33 van de hoogste vrijmetselaars rang laten zien, het feitelijke ritueel waren? De ramp in Ohio, wordt nu nog afgedaan als kleinschalig, maar als de maker van de video gelijk heeft, drijft er nu een dodelijke gifwolk over delen van de VS.

Let wel, ik zeg niet dat de deepstate precies weet dat er 33.000 doden gaan vallen als ze een aardbeving triggeren met het bespelen de grote HAARP via geluidsreflectie in de plasmakoepel, maar het kan wel zijn dat de in hun handen zijnde media het getal naar wens aanpassen, zodat hun handtekening zichtbaar wordt. En als het een rituele offerring betreft, dan moet die handtekening zichtbaar zijn.

We hebben hier te maken met de echte deepstate, die de schuld van de aardbeving in de schoenen van de veronderstelde deepstate mag schuiven, om deze deepstate openlijk aan te kunnen wijzen als de veroorzaker van het grote kwaad in de wereld. Dat grote kwaad zal zijn dat zij het weer manipuleren, aardbevingen, vulkanen en tsunami’s kunnen triggeren met hun favoriete harp en dat zij false flag terreuraanslagen en proxyoorlogen optuigen waar zijn dat nodig achten, aan duistere praktijken als kinderhandel en kindermisbruik doen, enzovoort. Als die zichtbare deepstate is opgeruimd, kan de echte deepstate het roer overnemen en als verlosser worden omarmd.

Wat heeft dit alles met de American football en de Super Bowl in Phoenix te maken? Welnu, de SuperBowl is als het ware het nest waaruit de mythologische Fenix oprijst. Het lichtverschijnsel dat in de lucht zal optreden als de twee grote plasmakoepels samenvoegen onder één Super Dome, lijkt op het flappen van vleugels van een vurige vogel. Dat is simpelweg te verklaren door de plasmainteractie tussen twee plasmakoepels die onder één nieuwe worden gebracht. Je zou het zelfs in een laboratorium kunnen simuleren.

In dit artikel leg ik uit hoe die Super Dome aanstaande is. Eerst krijgen we de opstart van twee grotere plasmakoepels en daarna krijgen we de samenvoeging van die twee systemen onder één Super Dome. Lees vooral nog eens na, hoe dat precies werkt. Het gaat er vooral om dat u begrijpt dat de Fenix mythe geen mythe is, maar een feitelijke gebeurtenis die elke (ongeveer) 200 jaar optreedt. Dat heeft te maken met de cyclische tijd; de Ouroborus, zoals uitgelegd in mijn nieuwe boek. Het is erg belangrijk om die basiskennis tot u te nemen, zodat u de gebeurtenissen in het hier en nu begrijpt, maar ook weet wat u nog te wachten staat.

De SuperBowl 2023 in Phoenix had alle symboliek in zich, waarin je de verwijzing naar het opstarten van de Super Dome kunt herkennen. Dat er vlak voor en tijdens deze rituele bijeenkomst, verhuld achter een sportspectakel, veel slachtoffers zijn gevallen in de Turkse aardbeving en mogelijk nog veel slachtoffers zullen vallen door de gifgaswolk in Ohio, zou zomaar eens kunnen draaien om wat dat Nederlandse woord ‘slachtoffers’ letterlijk betekend; de slachting van offers ter ere van het Fenix moment en daarmee vooral ter ere van de simulatiekoepelbouwer: Lucifer.

Daarom moet deze deepstate haar ‘hidden hand’ in deze slachtingsrituelen ter ere van Lucifer laten zien middels haar handtekening: het getal 33. Daarmee tonen zij hun loyaliteit aan Lucifer.

Het is nog even wachten tot de berichten naar buiten gaan komen dat de deepstate achter al dat kwaad in de wereld zit. Daarbij zal de hiervoor in het zichtbare veld aangeduide deepstate (’the bad guys’) opgeruimd worden door ’the good guys’, die als verlossers omarmd zullen worden. Hoe dat spel gespeeld wordt lichtte ik toe in dit artikel.

Linkvermelding: cnn.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...