Pagina's

donderdag 9 februari 2023

Gaat voormalig Secretaris Generaal Joris Demmink binnenkort door de Turkse geheime dienst en president Erdogan ontmaskerd worden?

Gaat voormalig Secretaris Generaal Joris Demmink binnenkort door de Turkse geheime dienst en president Erdogan ontmaskerd worden? – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Op social media zoemen inmiddels berichten rond dat Joris Demmink door de Turkse geheime dienst zal worden ontmaskerd. Dat past volledig in de lijn van de voorspelling dat Erdogan spoedig de wereldwijde deepstate zal aanwijzen als de duistere Satanische groep achter internationale kindermisbruiknetwerken. En dat is weer volledig gepland, omdat de wereldbevolking boos moet worden, zodat een nieuw machtsblok als verlosser omarmd wordt.

Betekent dit dat hier verondersteld wordt dat de kindermisbruiknetwerken niet bestaan en dat het allemaal bewust opgeklopt is? Diegenen die mij al meer dan tien jaar volgen weten dat ik me ten zeerste ingezet heb om deze duistere wereld zichtbaar te maken. Ik smokkelde zelfs een telefoon naar binnen bij jeugdzorg, waardoor het misbruik in een ‘jeugdzorg’ instelling in Heerhugowaard door het meisje dat daar vast zat (want het zijn feitelijk gevangenissen), vastgelegd werd. Met een camera stond ik voor de deur van de Ihlia stichting die delen van misbruikvideo’s en foto’s van de wijlen Eerste Kamer senator Edward Brongersma in beheer had, om ze aan de tand te voelen.

Ook volgde ik de Demmink zaak op de voet. Hierdoor kwam ik tot de ontdekking dat de stichting De Roestige Spijker, die Demmink voor het gerecht sleepte vanwege zijn pedofiele activiteiten een setup was. Een soort een-tweetje met de staat. Dit bleek onder meer uit gesprekken die ik voerde met een oud directeur van het bedrijf dat deze stichting financierde en die tevens actief deelnemer was in de stichting De Roestige Spijker. Dit bedrijf was de firma Chipshol, gevestigd op Schiphol Rijk, van de familie Poot (de huidige financier van onder meer Café Weltschmertz). Deze oud directeur melde mij dat Mark Rutte regelmatig bij Chipshol over de vloer kwam.

Ik ontmaskerde de berichten van Micha Kat, die de dood van journalist Fred de Brouwer in scene zette, als een actie van de zogenaamde ‘Demmink squads’. De broer van Fred zou namelijk in Thailand zitten om de begrafenis te regelen, maar toen ik hem belde bleek hij gewoon in Nederland te zijn. Bovendien bleek Jack Abramoff op een foto te herkennen bij de zogenaamde uitvaart (zie dossier). Deze Jack Abramoff was actief lid van die stichting De Roestige Spijker en was in de VS al eens veroordeeld als zijnde een soort voorlopen van Jeffrey Epstein. Hij beheerde ook de casino schepen, waarop de vermeende 9/11 aanslagplegers hun laatste feestje hielden. Dat riekt naar CIA.

De bekende uitspraak “Er is nog geen rook, laat staan vuur”, geldt in deze dan ook niet. Het riekt niet alleen naar een setup; er is een duidelijk zichtbare uitslaande brand, wetende dat Jack Abramoff door de firma Chipshol werd ingehuurd en ook Micha Kat bij hen op de loonlijst stond; dat in combinatie met de regelmatige bezoekjes van Mark Rutte aan het kantoor van Chipshol, maakt de zaak uitermate verdacht.

Nu zou je kunnen zeggen dat Rutte onderdeel uitmaakt van de pedofielennetwerken rondom Joris Demmink en dat hij ze een hand boven het hoofd probeerde te houden. Je zou zelfs kunnen veronderstellen dat hij misschien namens Demmink een deal met de familie Poot van het bedrijf Chipshol en de financier van de stichting de Roestige Spijker, probeerde te maken. Je zou echter ook kunnen geloven dat we te maken hebben met gespinde verhalen waarbinnen de mainstream media Demmink mochten verdedigen en de alternaieve media Demmink moesten ‘exposen’. Beide is dan onderdeel van de PsyOp die wereldwijd uitgerold is. De PsyOp waarbij de massa ‘kindermisbruik en pedofielennetwerken’ als zijnde het grote Satanische kwaad in de wereld op het netvlies moet krijgen.

Wat deed die Jack Abramoff hier in Nederland en waarom werkte hij samen met Chipshol en stichting de Roestige Spijker (de familie Poot)? Saillant detail is dat de gebroeders Poot een peperdure universitaire opleiding voor de elite in Zwitserland volgden. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Chipshol een cover-up bedrijf voor de geheime dienst is. En de Amerikaanse bemoeienis (CIA bemoeienis) in deze blijkt uit de aanwezigheid van Jack Abramoff. De Google zoeklijsten zijn bijna volledig opgeschoond aangaande deze Jack Abramoff. Zo is er niets meer te vinden over zijn activiteiten als “lobbyist”, waarbij hij hooggeplaatsten corrumpeerde met video opnames in hotels. U mag zelf raden wat er in die hotels zou zijn gebeurd. Eveneens iets met kinderen.

In onderstaande video, waarvan het geluidsfragment vanaf minuut 6:50 afkomstig is van een radio uitzending van 3 april 2014 hoort u Micha Kat toegeven dat hij en de familie Poot met Jack Abramoff samenwerken. Hij geeft daarin aan dat het geen enkel probleem is dat Abramoff een kindermisbruiker is.

Je zou hieruit twee conclusies kunnen trekken. De eerste conclusie zou kunnen zijn dat Mark Rutte onderdeel is van de deepstate en de belangen van Demmink verdedigde. Je zou dan kunnen stellen dat hij probeerde een deal te sluiten met Chipshol om mogelijke onthulling aangaande Demmink af te kopen via de financiële grondenclaim die het bedrijf zou hebben rondom afgewezen bouwprojecten (zie dossier). De tweede conclusie zou echter kunnen zijn dat we hier getuige zijn geweest van de voorbereiding van het wereldwijde Problem, Reaction, Solution spel, waarin er wereldwijd sprake van een deepstate moet zijn die aan kindermisbruik en zelfs kinderhandel doet.

Anders gezegd: in elk land moet er een kindermisbruikschandaal gespind worden waarin hooggeplaatsten betrokken zijn. In Nederland zou dat dan Joris Demmink in relatie tot Mark Rutte zijn. Dat zou betekenen, dat wanneer de Turkse president Erdogan binnenkort met de grote onthulling van een wereldwijd kindermisbruik- en handelsnetwerk komt, elk land wel zo’n groep politici heeft dat daar onder te scharen valt. In Nederland is dat dan waarschijnlijk de clan rondom Mark Rutte en Joris Demmink. Het probleem is dan al decennia lang voorbereid. En dat probleem is dan decennia lang en wereldwijd voorbereid.

De zogenaamde deepstate moet in dit script voor het ‘Problem‘ in het ‘Problem, Reaction, Solution‘ spel zorgen. De aanstaande ontmaskering van deze deepstate zorgt dan voor de ‘Reaction‘ en die reactie is zeer goed te voorspellen. Er is geen weldenkend mens in deze wereld die het prima vind dat er idioten bestaan die kinderen misbruiken! De massa zal dus woedend worden. In Nederland zullen Mark Rutte en Joris Demmink spreekwoordelijk gelyncht worden. In andere landen is een zelfde soort proces doorlopen en zijn er ook misbruiknetwerken. Het is als wereldwijd probleem opgetuigd en dus zal het wereldwijd tot woede onder de massa leiden. En natuurlijk zal betrokkenheid van de kerk blijken.

Als Erdogan de bewijzen van die misbruiknetwerken ten voorstaan van de wereldwijde pers naar buiten brengt en naam en toenaam van de verantwoordelijken per land noemt, zet hij de ‘Reaction‘ fase dan ook in volle kracht in werking. Die reactie zal zijn dat politici wereldwijd door het volk opgejaagd zullen worden en dit zal tot grote volksopstanden leiden.

Dan zal de oplossing worden aangereikt en zal de bevolking wereldwijd de verlossers van deze deepstate omarmen; niet beseffende dat dat precies de bedoeling was, zoals uitgelegd in onderstaande video van 26 januari 2023.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...