Pagina's

vrijdag 10 februari 2023

Een zware aardbeving op precies het juiste moment

Een zware aardbeving op precies het juiste moment
niburu.co
 aardbeving Turkije   Vanmorgen werd bekend dat Turkije is getroffen door een zware aardbevingen met voorlopig al honderden doden.

Een aardbeving die niet alleen is voorspeld, maar die ook wel op een heel bijzonder moment komt.



Door de jaren heen hebben wij geleerd niet al te veel vertrouwen op ‘toeval’. Als er ‘toevallig’ een aantal gebeurtenissen plaatsvinden, dan blijkt later vaak dat dit helemaal niet op toeval berust.

Volgens bepaalde theorieën is het mogelijk om vrij goed (zware) aardbevingen te kunnen voorspellen aan de hand van de stand van de planeten.

Iemand die zich daar al heel lang mee bezig houdt is Frank Hoogerbeets, waar we in een eerder artikel aandacht hebben besteed.

Het bijzondere is dat Frank enkele dagen geleden de huidige aardbeving vrij nauwkeurig heeft voorspeld.

Maar, als Frank dit kan berekenen, dan zijn er ook anderen die dat kunnen en misschien precies dat moment gebruiken.

Wat als nu iemand Turkije een waarschuwing zou willen geven in de vorm van een zware aardbeving? Een waarschuwing dat het zich nu echt moet gaan gedragen.

Dat men in staat is om heel nauwkeurig in een bepaald gebied een kunstmatige aardbeving te creëren wordt hier uitgebreid beschreven door Dane Wigington van Geoengineering Watch.

Hij geeft een aantal voorbeelden van mogelijke kunstmatige aardbevingen zoals die in 2010 in Haiti.

Direct na de aardbeving verscheen daar het Amerikaanse leger, gevolgd door de beruchte kindersmokkelgroep, de Clinton Foundation.

En zo zijn er talloze voorbeelden te vinden van heel ‘toevallige aardbevingen’.

Hieronder een video van Redacted (Clayton Morris), opgenomen kort voor de aardbevingen.

In die video wordt uitgebreid ingegaan op het feit dat er zich een ramp dreigt te voltrekken voor de NAVO.

Eigenlijk alles met betrekking tot Rusland mislukt. Want Rusland, het land dat volgens de mainstream media zwaar te lijden heeft onder de sancties, doet het uitstekend economisch gezien. Beter dan sommige Europese landen.

Daarentegen gaat het slecht met de NAVO, want de geplande uitbreiding die het nodig heeft om te kunnen overleven, lukt niet.

Vorig jaar werd met veel bombarie aangekondigd dat Zweden en Finland lid zouden worden van de NAVO.

Voorlopig echter gaat dit feest niet door, want het wordt bedorven door Turkije.

Dit land had al eerder allerlei eisen gesteld met name aan Zweden voor de uitlevering van bepaalde Koerden. Deze worden door Turkije beschouwd als terroristen.

Alhoewel Zweden zich in allerlei bochten heeft gewrongen om aan de eisen van Turkije te voldoen heeft Turkije nog steeds geen groen licht gegeven.

Eind januari viel dit bericht te lezen:

De rechts-extremistische politicus Rasmus Paludan kreeg toestemming voor een protest waarbij hij vorig weekend een koran verbrandde bij de Turkse ambassade in de Zweedse hoofdstad. Die toestemming leidde tot woede in Turkije.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan liet deze week weten dat Zweden voorlopig niet hoeft te rekenen op de steun van Turkije bij het verkrijgen van het NAVO-lidmaatschap. Ook werd een voor februari gepland overleg met Zweden en Finland over de NAVO-toetreding uitgesteld.

Daarnaast probeert Turkije te bemiddelen tussen het Westen en Rusland om vrede te bewerkstelligen en dat is het allerlaatste dat de NAVO wil.

Volgens Clayton Morris in onderstaande video is de NAVO in grote paniek en heeft het ongelooflijk veel druk op Turkije uitgeoefend de afgelopen week.

Erdogan heeft voorlopig de poot stijf gehouden en nu vandaag hebben we te maken met een zeer zware aardbeving in Turkije.

Toeval of een serieuze waarschuwing voor Erdogan?

Oordeel zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...