Pagina's

dinsdag 17 november 2020

En weer blijkt een conspiracy theory waarheid te zijn.

En weer blijkt een conspiracy theory waarheid te zijn. Zie hier de verpakking van het Covid-19 Vaccin van Astrazeneca  Lees en Huiver! Jouw DNA kan (GAAT) dus inderdaad verander worden! En fact checkers FB, alles is met bronvermelding dus er valt geen ontkennen aan!

Enne 😈 Hugo de Jonge 😈, hier het bewijs dat er longweefsel van een 14 weken oude geaborteerde baby in het AstraZeneca Covid-19 Vaccin zit! Hoe kun je dit aan jouw gelovige achterban verkopen?

Hieronder de vertaling van de afbeeldingen 
AFBEELDING 1: 
Verpakking met daarop ChAdOx1-S Recombinant. Wanneer je dit gaat opzoeken kom je bij afbeelding 2.

AFBEELDING 2: Legt uit wat Recombinant-DNA-moleculen (rDNA)zijn: 
[Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Recombinant_DNA]
Dit zijn DNA-moleculen die worden gevormd door laboratoriummethoden van genetische recombinatie (zoals moleculair klonen) om genetisch materiaal uit meerdere bronnen samen te brengen, waardoor sequenties ontstaan die anders niet in het genoom zouden worden gevonden.

Recombinant-DNA is de algemene naam voor een stuk DNA dat is ontstaan door het combineren van ten minste twee fragmenten uit twee verschillende bronnen. Recombinant-DNA is mogelijk omdat DNA-moleculen van alle organismen dezelfde chemische structuur hebben en alleen verschillen in de nucleotidevolgorde binnen die identieke algemene structuur. 

Recombinant-DNA-moleculen worden soms ook wel chimeer-DNA genoemd, omdat ze gemaakt kunnen worden van materiaal van twee verschillende soorten, zoals de mythische chimaera. R-DNA-technologie maakt gebruik van palindromische sequenties en leidt tot de productie van kleverige en stompe uiteinden.

De DNA-sequenties die gebruikt worden in de constructie van recombinant-DNA-moleculen kunnen van elke soort afkomstig zijn. Zo kan bijvoorbeeld plantaardig DNA worden samengevoegd met bacterieel DNA, of menselijk DNA kan worden samengevoegd met schimmel-DNA. Bovendien kunnen DNA-sequenties die nergens in de natuur voorkomen, worden gecreëerd door de chemische synthese van DNA, en worden opgenomen in recombinant-moleculen. Met behulp van recombinant-DNA-technologie en SYNTHETISCH DNA KAN LETTERLIJK ELKE DNA-SEQUENTIE WORDEN GECREËERD EN IN EEN ZEER BREED SCALA VAN LEVENDE ORGANISMEN WORDEN OPGENOMEN.

AFBEELDING 3: 
Moleculair klonen is het laboratoriumproces dat wordt gebruikt om recombinant-DNA te creëren. Het is een van de twee meest gebruikte methoden, samen met de polymerasekettingreactie (PCR), die wordt gebruikt om de replicatie van een specifieke door de experimentalist gekozen DNA-sequentie te sturen. Er zijn twee fundamentele verschillen tussen de methoden. Een daarvan is dat bij moleculair klonen het DNA in een levende cel wordt gerepliceerd, terwijl PCR het DNA in de reageerbuis repliceert, vrij van levende cellen. Het andere verschil is dat bij het klonen DNA-sequenties worden geknipt en geplakt, terwijl PCR versterkt wordt door een bestaande sequentie te kopiëren.

AFBEELDING 4:
In de meeste gevallen hebben organismen die recombinant-DNA bevatten blijkbaar normale fenotypen. Dat wil zeggen dat hun uiterlijk, gedrag en metabolisme meestal onveranderd zijn, en de enige manier om de aanwezigheid van recombinante sequenties aan te tonen is door het DNA zelf te onderzoeken, meestal met behulp van een PCR-test (polymerasekettingreactie). Er bestaan significante uitzonderingen, die hieronder worden besproken.

Als de rDNA-sequenties een gen coderen dat tot expressie komt, kan de aanwezigheid van RNA en/of eiwitproducten van het recombinant-gen worden gedetecteerd, meestal met behulp van RT-PCR of westerse hybridisatiemethoden. Brutofenotypische veranderingen zijn niet de norm, TENZIJ HET RECOMBINANT-GEN ZODANIG IS GEKOZEN EN GEMODIFICEERD DAT HET BIOLOGISCHE ACTIVITEIT IN HET GASTHEERORGANISME GEN GENEREERT. Andere fenotypen die worden aangetroffen, zijn onder andere toxiciteit voor het gastheerorganisme die wordt geïnduceerd door het recombinant-genproduct, vooral als het over-expressie of expressie binnen ongeschikte cellen of weefsels plaatsvindt.

In sommige gevallen kan RECOMBINANT-DNA SCHADELIJKE EFFECTEN HEBBEN, zelfs als het niet tot uiting komt. Een mechanisme waarmee dit gebeurt is insertie-inactivatie, WAARBIJ HET RDNA IN HET GEN VAN EEN GASTHEERCEL WORDT INGEBRACHT. In sommige gevallen gebruiken onderzoekers dit fenomeen om genen "uit te schakelen" om hun biologische functie en belang te bepalen. Een ander mechanisme waarmee rDNA-insertie in chromosomaal DNA DE GENEXPRESSIE KAN BEÏNVLOEDEN IS DOOR ONGEPASTE ACTIVERING VAN EERDER NIET-UITGESPROKEN GASTHEERCELGENEN.

AFBEELDING 5:
Gaat over de mogelijke gevaren van het toepassen van recombinant DNA in de voedselketen! Wat kan er dan wel niet gebeuren wanneer je het in je lichaam gespoten krijgt!

AFBEELDING 6:
Laat zien dat er MRC-5 gebruikt wordt in het vaccin

AFBEELDING 7:
MRC-5 (Medical Research Council celstam 5) is een diploïde menselijke celcultuurlijn die bestaat uit fibroblasten, oorspronkelijk uit longweefsel van een 14 WEKEN OUDE GEABORTEERDE KAUKASISCHE MANNELIJKE FOETUS. 

Dus 😈 Hugo de Jonge, CDA partijleider vindt het prima dat er in het vaccin longweefsel zit van een 14 weken oude geaborteerde baby!!!

AFBEELDING 8:
Toont aan dat het MHRA (Medicines & Healthcare products
Regulatory Agency) op zoek is naar een software tool die het proces van DE VERWACHTE HOGE VOLUME VAN NEGATIEVE REACTIES DOOR DE COVID-19 VACCINE kan bij houden!!!!!

AFBEELDING 9:
EN DIT ALLES TERWIJL ER EEN UITERST EFFECTIEF, VEILIG EN GOEDKOOP GENEESMIDDEL IS BIJ VROEGE BEHANDELING, HCQ!  Lees bijgaand document. 

Het wordt tijd dat we Hugo en Rutte aan hun Pinokkio neuzen weg trekken uit het binnenhof en hop naar de rechtbank waar ze aangeklaagd worden voor misleiding en dood door de schuld! https://drive.google.com/file/d/13m8z3SzN2X7WY7CKtWE2ACkjk2Q8be2S/view?usp=sharing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...