Pagina's

dinsdag 10 november 2020

Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis

Het Rouleaux effect: de echte oorzaak van de coronacrisis
www.transitieweb.nl

Zo’n 300 jaar geleden ontdekte Antoni van Leeuwenhoek wat vandaag de dag opnieuw ontdekt moet worden: (elektro)magnetische velden veroorzaken klontering van bloedcellen. En van dit Rouleaux effect kun je ernstig ziek worden.

Als corona, alias covid-19, werkelijk een levensgevaarlijk virus zou zijn, zou iedereen die ermee besmet raakt verschrikkelijk ziek worden. Dat is duidelijk niet het geval. Veel mensen merken er nauwelijks iets van. Dat wijst erop dat er iets heel anders aan de hand is.

Om te begrijpen wat dat andere is, eerst een korte uitleg over onze afweer tegen ziekteverwekkers.
We beschikken allemaal over het aspecifieke immuunsysteem dat in eerste lijn bescherming biedt tegen virussen, bacteriën en ontstekingen. Dit werkt in de meeste gevallen prima.

Daarnaast hebben we het adaptieve immuunsysteem. Dit reageert op herkenning en heeft pas grip op een ziekteverwekker na een eerdere besmetting of een vaccin. Dat is dus de tweede lijn van verdediging.

Als de eerste lijn goed werkt, heb je de tweede lijn niet nodig.

Om een of andere reden hapert momenteel ons aspecifieke immuunsysteem. Wat is er aan de hand?

Bloedklontering door straling

Daar is, gek genoeg, Antoni van Leeuwenhoek zo’n 300 jaar geleden al achtergekomen.
Het heet het Rouleaux effect ofwel het Geldrol effect. Door ( elektro)magnetische velden klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar. Dat is logisch, want er zit ijzer in ons bloed.

Rouleaux effect

Door dat klonteren kan het bloed niet meer genoeg zuurstof opnemen en vervoeren, niet meer genoeg afvalstoffen afvoeren en ook niet meer door de kleinste haarvaatjes stromen. Stollingen (trombose) zijn het gevolg. Al deze symptomen zien we terug bij coronapatiënten.

Een laag zuurstofgehalte in het bloed, afvalstoffen die niet afgevoerd worden waardoor het vocht in de longen niet weg kan en verstopte bloedvaten in longen, hersenen en andere delen van het lichaam met zeer kleine haarvaten. Ook verliezen de witte bloedcellen hun scanfunctie. Door deze effecten wordt het immuunsysteem lamgelegd.

Hoe komt het nu dat zoveel mensen hier last van hebben?

Elektrosmog binnenshuis

Het Rouleaux effect wordt veroorzaakt door (elektro)magnetische velden. Dat zijn velden die opgewekt worden door magneten en alle elektrische apparatuur zoals computers, schermen, wifi routers, dect telefoons, bleutooth, mobiele telefoons, gsm masten,TL verlichting, kabels, enzovoort.

Onze interieurs staan er vol mee, evenals openbare gebouwen, winkels, bus, trein, werkplekken, ziekenhuizen en stadscentra.. Dit veroorzaakt een heleboel elektrosmog.

Door de corona maatregelen die zijn ingevoerd moeten mensen thuis blijven, moeten ouderen binnen blijven in het verzorgingshuis en worden patiënten opgenomen op ic’s.
Allemaal plekken waar het stikt van de elektrosmog.

Overal staat wifi aan, moeten mensen achter beeldschermen werken en ook zo met de buitenwereld communiceren en staat een heleboel apparatuur die er allemaal voor zorgt dat het juist slechter met patiënten gaat in plaats van dat ze beter worden. Op IC’s stikt het van de apparaten om patiënten heen.

Heling door de natuur

Mensen die het coronavirus oplopen moeten juist naar buiten, de natuur in, daar waar ze de opgelopen straling waardoor het Rouleaux effect ontstaat, weer kwijt kunnen raken.

Het overheidsbeleid heeft dus averechts gewerkt. Niet alleen in Nederland, wereldwijd!
Waarom wordt dit niet onderzocht? Waarom is dit effect niet bekend bij de medische professionals of bij het RIVM? De WHO?

Ik ben al ruim zes maanden bezig om dit duidelijk te maken aan politici, wetenschappers en journalisten, maar om onverklaarbare redenen wordt dit niet opgepakt.

NB dit Rouleaux effect is ook één van de belangrijke oorzaken van kanker, immers beginnende ontstekingen worden hierdoor niet opgeruimd.

Video: Dr. Magda Havas

Video: Dr. Devra Davis

Bronnen

De effecten van elektromagnetische straling op het bloedbeeld (rode bloedcellen), verteld door Dr. Havas

Website dr. Magda Havas

StralingsbewustOldambt.nl

Hoe werkt het immuunsysteem? (Wetenschap In Beeld)

Gerelateerd

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

Giften met orgonite: negatieve straling omzetten in positieve levensenergie

Straling is de oorzaak, virus het gevolg

Dr. Thomas Cowan: “5G is de oorzaak van de coronacrisis”

Vier maanden coronacrisis: een tussenbalans in acht stellingen

 

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.
Ga naar Instellingen, dan klikken op Blokkeren. Daar typ je de naam of het e-mailadres van de fact checker in en bevestigt die. Als je ergens ook de optie Toevoegen ziet staan, vul dan fact checker in en klik op Zoeken. Er verschijnt dan een lijst met fact checkers. Deze kun je vervolgens allemaal tegelijk blokkeren.

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.


Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...