Pagina's

zaterdag 7 november 2020

Er is een zeer logische verklaring over de huidige gebeurtenissen en ontwikkelingen.

Er is een zeer logische verklaring over de huidige gebeurtenissen en ontwikkelingen. 


En helemaal in de stijl van Trump. Vergeet niet dat Donald Trump een zeer geslepen strateeg is die meer dan 4000 rechtzaken heeft gewonnen en zich omringd weet met de beste advocaten én een zeer loyaal leger.

Trust the plan.

Wakkere mensen weten dat Trump de verkiezingen officieel heeft gewonnen. Dat betekent met de huidige resultaten dat iedereen wereldwijd weet dat er is gefraudeerd.

Met de verkiezingen van 2020 is een gigantische val opgezet door Trump en de alliantie. 

Het gaat zelfs zover dat buitenlandse machten zoals China (denk aan de omsingeling) en de EU de fraude hebben ondersteund en dus ook betrokken zijn hierin. 

Het beïnvloeden van de Amerikaanse verkiezingen is internationaal een strafbare daad ongeacht wie of wat in welke vorm dan ook.

Het bewijs van de fraude wordt nu verzameld en straks aan de supreme court gepresenteerd. En dit voor het oog van de hele wereld. Iedereen zal zien wat er is gebeurd en wie er allemaal in betrokken zijn. 

Dit zal leiden naar het bewijs van buitenlandse inmenging door de elite, miljardairs en het voetvolk die actief de fraude hebben uitgevoerd. 

Naarmate het bewijs zich opstapelt, groeit de vraag naar een justitiële veroordeling en daarmee krijgt Trump het mandaat in handen door het Amerikaanse volk tot vervolging van alle betrokkenen. 

Dit betekent dat voor de 1ste keer sinds 2016, Trump het grootste deel van het volk achter zich zal weten te scharen en de mandaat krijgt om arrestaties wereldwijd te gaan uitvoeren. 

Gebaseerd op aantoonvaar bewijs want de stembiljetten die zijn gebruikt in de risicostaten waren gemarkeerd met een watermerk gekoppeld aan de blockchain wat makkelijk te traceren is (in één van de Q berichten stond al te lezen: watch the water ). 

Het plegen van fraude en inmenging door buitenlandse mogenheden is al voldoende om de massa arrestaties in werking te zetten. 

Daarbovenop komen de crimes against humanity zoals NEXVIM, Covid en the crimes against children zie Epstein, Biden en HRC laptop. 

Beide parallel lopende operaties komen nu in de eindfase van het onderzoek en lopen simultaan met de klap die komt inzake de verkiezingsfraude. 

Niet alleen heeft Trump ze nu volledig schaakmat gezet maar heeft hij nu het mandaat in handen van het volk om de massa arrestaties te gaan uitvoeren. 

Aangezien Trump op 21 januari 2020 opnieuw wordt beëdigt betekent dit 2 dingen: de arrestaties worden voor die datum uitgevoerd of kort na die datum. 

Ik verwacht dat voor die tijd Biden nog wel tot winnaar wordt uitgeroepen en dat de Main Stream Media hier uitgebreid over zullen berichten. Des te groter zal de val zijn.

Met de ontmaskering en de val van de media, zullen ook de bewijzen over de Corona leugen breed gecommuniceerd en geaccepteerd worden waarna het onvermijdelijk wordt dat alle regeringen wereldwijd zullen vallen.

Je ziet nu al mensen als Merkel zich terugtrekken. Let op wat er de komende tijd in dit kader allemaal gaat gebeuren.

De cabal of het kwaad heeft dus met de verkiezingen van 2020 zijn lot bezegelt. VICTORY VERZEKERD. 

This is a good day for humanity and the planet.

We zijn er bijna !!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...