Pagina's

maandag 2 november 2020

Worden mensen feitelijk besmet via de PCR test (intranasaal vaccin)?

Worden mensen feitelijk besmet via de PCR test (intranasaal vaccin)? : Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Worden mensen feitelijk besmet via de PCR test (intranasaal vaccin)?

Filed in NIEUWS ANALYSES by  on 1 november 2020

Bij koeien wordt het al een tijdje toegepast, het zogenaamde intranasaal vaccin. Ja, dat gaat of met een wattenstaafje gedipt in een reageerbuis (zoals op de foto) of via een spray deep achter in de neus. Is het dan complotdenken als je het mogelijk acht dat de PCR test feitelijk de besmetting levert? Wat zit er in dat gesealde zakje of reageerbuisje?

We weten inmiddels dat de besmettingstheorie van Louis Pasteur gebaseerd was op frauduleus onderzoek (zo bleek uit de privé verslagen van zijn onderzoeken) en dat universiteiten en farmaceuten op die theorie voortgeborduurd hebben. Of dat alleen te maken heeft met de miljarden die er te verdienen zijn of juist met het master-script dat ik in mijn boek beschrijf, is een interessante vraag.

Vaak krijg ik dan opmerkingen als: “Ja, maar de wetenschap is inmiddels veel verder en je kunt heus niet zo makkelijk een leugen in stand houden“. Tegen die mensen zeg: kijk even naar de geschiedenis van 80 jaar geleden en lees dat boek met de titel Mein Kampf eens. Vraag u zelf vervolgens eens af: Waarom zien we eigenlijk alleen maar artist impressions van dat “coronavirus SARS-CoV-2”?

Als de PCR test zo diep achter in de neus geduwd wordt, zit je in het gebied waar je een intranasaal vaccin kan inbrengen. Als je dus een op gecultiveerde foetuscellen gebouwd lab-virus achter in de neus inbrengt, heb je enkele dagen tot weken later een flinke stijging in zieken, ziekenhuisopnames en zou je theoretisch gezien een online editable design virus in kunnen brengen. Dan kun je in de toekomst roepen dat “het coronavirus” zich gemuteerd heeft en zitten we voor je het weet met covid-20 tot covid-23 zoals in onderstaande video (lees verder onder de video).

Hoe dat online editen werkt? Nou dat is al mogelijk, maar er is via Google weinig over te vinden. Toch zijn er wel onderzoekers die al aan het volgende denken:

A related, brief review of CRISPR biosensing as chipping biosensing in diagnostic was addressed by Abudayyeh and Gootenberg. Authors highlighted the application of CRISPR-based biosensors as powerful tools for molecular detection and for point of care application.

In addition, the review discussed on the prospect of CRISPR-based biosensing going digital and how the biosensor can be used in remote areas and in-field tracking of epidemics.

Hoe dat online editen werkt leg ik uit in dit artikel, waarin u tevens ziet wat de technologische stand van zaken is.

Er gaan zelfs geluiden op dat de kwantumcomputers van D-Wave worden gebruikt om een real-time simulatie van de gehele wereld te draaien, waarin ieder individu een digitale avatar heeft (inclusief digitale DNA database) en dat door de introductie van een CRISPR enzym in de bloedbaan, online lezen en schrijven van DNA mogelijk wordt. Je kunt het DNA dan letterlijk veranderen in online computers en geheugenmodules.

Presentaties over die wereld simulatie zijn van YouTube verwijderd, want natuurlijk moet de massa niet wakker worden. Maar oprichter Geordie Rose zegt zelf openlijk dat er parallelle werelden in zijn D-Wave systemen zitten. Waarschijnlijk is hier ook weer de bekende techniek van het vermengen van waarheid met nonsens gebruikt om video’s van YouTube te verwijderen. Dat DNA computing en DNA storage mogelijk is, is overigens gewoon mainstream informatie (zie de video onderaan dit artikel).

Wil je dus online CRISPR-editing kunnen doen en mensen in wandelende computers veranderen, dan moet je mensen een CRISPR enzym injecteren, waardoor dit online editen mogelijk wordt. Dan moet je dus eerst een probleem van wereldwijde omvang hebben, waarvoor je vervolgens “de oplossing” kunt aanrijken.

Overweegt u een PCR test te doen? Vandaag ontving ik onderstaande e-mail naar aanleiding van deze Facebook oproep. Toegegeven, ik kan niet checken of de spreker de waarheid spreekt of liegt, maar ik doe slechts verslag. Ik heb de naam en het afzendadres weg gelaten om de afzender anonimiteit te bewaren.

Briljant! Problem, Reaction, Solution: maak mensen eerst massaal bang via propaganda, dan maak je ze mogelijk echt ziek via de “PCR test”, waardoor echte chaos en paniek ontstaat en vervolgens rijk je “de oplossing” aan; de oplossing waarmee je mensen in wandelende bestuurbare systemen kunt veranderen. Complottheorie?

Het in mijn boek uitgelegde master-script laat zien dat de transhumanisering van de mensheid al heel lang op de agenda staat. Dat is geen complottheorie, daar spreken mensen als Google’s Ray Kurzweil, George Church en Aubrey de Grey al jarenlang openlijk over. Zelfs onze eigen Jan Mulder wijdde er een televisieserie aan. In mijn boek leg ik uit wat het einddoel is en nu is het de tijd om u daar in te gaan verdiepen.

Men wil ons doen samensmelten met AI en ons DNA en brein moet een besturingssysteem krijgen. Wie was ook al weer goed in besturingssystemen? Bill Gates anybody?

Bestel hier uw boek en deel het uit aan wie u kunt, zodat we mensen kunnen waarschuwen. Het is 1 minuut over 12.

uw boek

Bron linkvermeldingen: americandairymen.comliebertpub.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...