Pagina's

zondag 20 december 2020

De Haagse Deep State chanteert en bedreigt politici

De Haagse Deep State chanteert en bedreigt politici
niburu.co
Mark Rutte, House of CardsDoor de recente gebeurtenissen bij het CDA wordt het steeds duidelijker hoe het Haagse moeras functioneert. 

Het is een Nederlandse House of Cards met een hoofdrol voor de Haagse Deep State.


De meeste politici die in Den Haag op het pluche bivakkeren horen thuis in de Haagse swamp (moeras). Het moeras waar van alles wordt bekokstoofd, maar ook een moeras dat nooit wordt geleegd en waar de volksvertegenwoordiger meestal andere belangen dienen dan het volk dat hen, zo denken ze, heeft gekozen.

Maar, soms heb je politici die wel oprecht zijn, of althans lijken te zijn, en één van die mensen is CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt. Hij komt over als een nuchter iemand die, wanneer hij ergens onraad ruikt of misstanden signaleert, daar volop induikt.

Zo heeft hij zich recentelijk ingezet voor de gedupeerde ouders van de kindertoeslagaffaire en deed hij mee aan de CDA lijsttrekkersverkiezing.

Dat was een bizarre verkiezing, waarbij mensen op Omtzigt stemden en vervolgens zagen dat hun stem naar De Jonge ging. Enkele dagen nadat wij het CDA vroegen welke stemmachine ze bij die verkiezing gebruik hadden, stapt Hugo de Jonge opeens op als lijsttrekker.

Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar en wat nog vreemder is, is dat dan niet automatisch Pieter Omtzigt, de man die met slechts enkele gemanipuleerde stemmen verschil achter De Jonge eindigde, lijsttrekker wordt.

Nee, het wordt Wopke Hoekstra, niet gekozen door de leden, maar benoemd door het bestuur, waardoor Omtzigt weer niet lijsttrekker wordt en de gemanipuleerde verkiezing van enige tijd daarvoor niet meer belangrijk is en tot groot genoegen van het CDA volledig uit beeld verdwijnt.

Het CDA kan dan misschien mooie (christelijke) praatjes verkopen, maar als de vrouw van Omtzigt op haar man stemt en dan een bedankje krijgt omdat ze op De Jonge heeft gestemd, dan is er iets goed mis in de achtergrond. Dan zie je exact hetzelfde als wat er met de Amerikaanse presidentsverkiezingen gebeurde.

Maar, waarom al die moeite om koste wat het kost, zelfs door middel van manipulatie, Omtzigt weg te houden bij het lijsttrekkerschap?

Het antwoord op die vraag moeten we zoeken bij wat je de Nederlandse deep state zou kunnen noemen. Een deep state die wordt vertegenwoordig door vrijmetselaar en VVD'er Mark Rutte.

Er zijn twee heel belangrijke redenen dat de deep state niet wil dat Omzigt lijsttrekker wordt van het CDA.

En die redenen zijn simpelweg, omdat de man te eerlijk is en echt probeert dingen te onderzoeken. Dingen die helemaal niet onderzocht mogen worden en die horen bij het Nederlandse erfgoed van doofpotten.

De eerste doofpot waar Omtzigt veel te voortvarend te werk ging was die van Joris Demmink.

Talloze artikelen staan er alleen al op deze website over de voormalig secretaris generaal van Justitie die ongestraft jarenlang kinderen kon misbruiken, een spoor van lijken achter zich kon laten en waar het Openbaar Ministerie zich in allerlei bochten moest wringen om toch maar vooral de man niet te vervolgen. 

Op een website in België is nu een heel interessant artikel verschenen, geschreven door Eric van de Beek, waarbij meer dan duidelijk wordt, waarom Omtzigt geen lijsttrekker mag worden.

In oktober van dit jaar (2012) maakte vastgoedondernemer en voormalig radiopresentator Erik de Vlieger bekend dat kamerlid Pieter Omtzigt van de christen-democratische partij CDA hem zeven jaar geleden off the record had verteld dat hem het zwijgen was opgelegd over de zaak Demmink door toenmalig CDA-partijleider Sybrand Buma. Hij zou gezegd hebben: “Ik ben gestopt toen Sybrand Buma bij mij woest in de werkkamer kwam, want hij had van Rutte de opdracht gekregen dat ik moest stoppen met Kamervragen over Demmink.”

De Vliegers toenmalige co-presentator Sven Hazelhekke, die De Vlieger vergezelde tijdens diens ontmoeting met Omtzigt, bevestigt desgevraagd dat de CDA-politicus deze woorden heeft gesproken.

Ruim vier jaar geleden al wist mediapersoonlijkheid Jan Roos te melden dat Omtzigt de wacht was aangezegd. “Premier Rutte heeft aan meneer Buma, de baas van het CDA, gevraagd of hij Pieter Omtzigt wilde vertellen eens op te houden met de Demmink-zaak,” meldde Roos in een interview met advocate Adèle van der Plas. “Want anders zou het niet goed aflopen met de samenwerking tussen het CDA en de VVD [van premier Rutte].”

Als beloning voor zijn "meewerken" kreeg Buma vervolgens het burgemeesterschap van Leeuwarden.

Voormalig gevangenisdirecteur Jos Poelmann zei er het volgende over:

Uit onze gesprekken met Omtzigt bleek dat hij oprecht bezorgd was over deze vormen van corruptie in de top,” zegt Poelmann. “Hij wilde de deksel van de beerput. Dat was uiterst bedreigend voor het hoogste echelon. Als pensionado’s liepen wij geen risico meer. We konden zeggen wat we wilden, zonder consequenties.”

“Het dossier Demmink moest in de doofpot,” volgens Poelmann. “Omdat de politieke en ambtelijke elite geen zin had in gedonder. Demmink genoot veel bescherming. Enerzijds omdat hij voor zijn ministers vaak de kooltjes uit het vuur haalde en nare karweitjes moest opknappen. Hij wist veel over zijn bazen en kon uit de school kon klappen als hij werd aangevallen op zijn kwetsbaarheden. Demmink was chantabel, maar kon zelf ook chanteren. Zo hield men elkaar gevangen.”

Het tweede grote doofpotdossier waar Omtzigt een luis in de pels van Rutte was, was het MH17 dossier.

Hier schrijft Van de Beek het volgende over:

De zaak Demmink is niet het enige dossier waarover Omtzigt geen vragen meer mag stellen. In 2017 moest hij onder druk van Buma zijn woordvoerderschap opgeven over de nasleep van de ramp met vlucht MH17, het Maleisische verkeersvliegtuig dat boven het oosten van Oekraïne werd neergehaald, en waarbij alle 298 inzittenden omkwamen. Omtzigt wekte meer dan eens irritatie bij premier Rutte met de vragen die hij stelde over de afhandeling van de vliegramp. De positie van Omtzigt als MH17-woordvoerder werd aan het wankelen gebracht door een artikel van Wilmer Heck en Andreas Kouwenhoven in dagblad NRC. Zij schreven dat Omtzigt een MH17-nepgetuige aan het woord had gelaten. Dit bericht bleek later nergens op gebaseerd, maar toen was Omtzigt zijn woordvoerderschap al kwijt. Volgens een goed ingevoerde bron die anoniem wil blijven heeft één van beide NRC-journalisten die het artikel schreef een nevenfunctie bij een inlichtingendienst.

Het is keer op keer de hooggeplaatste vrijmetselaar Mark Rutte die zorgt dat de deksels stevig op de doofpotten blijven.

Dat is dezelfde man die in het kader van de Great Reset Nederland vakkundig om zeep helpt met een gefabriceerde coronacrisis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...