Pagina's

dinsdag 29 december 2020

ER GEBEUREN GROTE DINGEN! Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen

ER GEBEUREN GROTE DINGEN!  Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen


 Update: dit is wat we nu weten.  President Trump heeft nog lopende rechtszaken die naar het Hooggerechtshof zullen gaan.  Dankzij Texas weet hij nu hoe hij het moet indienen onder artikel 3 en niet onder artikel 2.

Dit dwingt de Hoge Raad tot behandeling van deze herschreven zaak.

 Het rapport van de directeur van de National Intelligence (DNI) moest vr.  25 december aangekondigd als een late inzending.  Barr trad op 23 december af, dus hij kon nu getuige zijn.  Het kon niet worden aangekondigd tot nu toe.  Durham was nu een speciale raadsman.  Hij kon in elke staat vervolgen, allemaal [B] iden's!  Hij liet de burgerlijke, strafrechtelijke en federale rechtbanken falen.

 Waarom?  Zodat hij de situatie goed zou kunnen aanpakken, gebruikmakend van de militaire tribunalen.  President Trump heeft alle gegevens van NSA, de Kraken-supercomputer, Alice-supercomputer en andere systemen waar de meeste niet bekend mee zijn.  Hij heeft de duellerende kiezers van zeven staatswetgevers.  Hij heeft VP Mike Pence als de laatste scheidsrechter om te accepteren op 6 januari 2021. Hij heeft de . Insurrection Act, de National Defense Authorization Act (NDAA) Emergency Act, de 14e wijziging en de 2018 Executive Order die de afwijzing van de verkiezingen op basis van buitenlandse inmenging mogelijk maakt, waarvan we nu weten dat het waar was.

 Hij heeft de 27 januari 2017 Patriot Act, de allereerste President Trump Executive Order, de FISA-bevelen, de mogelijke Declassificatie van ALLES, inclusief Wikileaks.  President Trump heeft 1000 beëdigde verklaringen van mensen, het scanpersoneel van de QR-code dat alleen toegang nodig had tot enkele echte stembiljetten en hij kon detecteren of ze nep waren door met zijn scannertechnologie te zoeken naar vouwen en afdrukken.  Trump heeft alle statistische gegevens die worden geanalyseerd, de video's, e-mails, telefoontjes, bankoverboekingen die de coördinatie van de staatsgreep laten zien.

We weten dat Zuckerberg het bemand heeft, Soros heeft het gefinancierd.  Hij heeft de Wet Afpersing Beïnvloed en Corrupt Organisatie (RICO) aangenomen in 1970. President Trump heeft video's over misdaden tegen de menselijkheid, die Wikileaks zojuist massale video's heeft vrijgegeven.  [J] ulian [A] ssange stond op het punt gratie te krijgen, zodat hij over Seth Rich kon praten.  Nu de gouverneurs en staatssecretaris de illegale stembiljetten hebben gecertificeerd en [B] iden ze heeft geaccepteerd, hebben ze willens en wetens verraad gepleegd!  Criminelen zijn wanhopig en dom!

We hebben net het zonne-energiebedrijf overvallen en Dominion sloot de winkel.  Veel CEO's van mediabedrijven waren verdwenen.  Hetzelfde gold voor veel politici.  President Trump heeft de CIA-servers uit Duitsland gebruikt om Dominion-machines te veranderen en hij zou binnenkort toegang hebben tot de staat ook machines.  Hij lokte ze uit om in DC te blijven, zodat ze konden worden ingehuldigd ... gearresteerd!

 [B] iden heeft geen overgangsgeld geaccepteerd, noch heeft Kamala haar zetel opgegeven.  Het leger is in Antifa en BLM geïnfiltreerd en president Trump heeft de financiële sporen.

Hij weet precies welke politici Chinees en [S]orosgeld hebben aangepakt.  Hij zette Miller & Watnick erin.  Hij verlaagde ook gewoon meer regels en schreef een Executive Order in de militaire lijn van opvolging.  Hij verdedigde de CIA.  Hij heeft zojuist Kissinger & Allbright vervangen op de National Security Advisory Board met zijn loyalisten.

 Het leger heeft voor het eerst sinds jaren meer vliegtuigen over Amerika en naar Guantanamo gevlogen.  De DNC wilde Gitmo sluiten, maar president Trump zei nee en zei zachtjes zachtjes, "Ik wil het voor haar gebruiken", wat [H] illary betekent.  De marine parkeerde zojuist enorme marinevloten aan beide kusten.  De 82ste luchtlandingstoestand bereidde zich voor op een operatie (dezelfde groep van Flynn en Donoghue).  De dingen vielen op hun plaats.  Hij heeft het allemaal.  Hij legde net de zaak uiteen en het verhaal opbouwen.  Hij weet dat hij heeft gewonnen en dat ze vals speelden.  Hij gaf ze de kans om dingen op te lossen.  Ze kozen ervoor om het niet te doen.  Heb geen medelijden met ze.  Ze hebben dit zichzelf aangedaan.

https://twitter.com/TheWiseOwl_AZ/status/1343884911510507520?s=19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...