Pagina's

donderdag 31 december 2020

LAAT JIJ JE VACCINEREN?

LAAT JIJ JE VACCINEREN?

Ik niet, wat doe jij? Wat ben jij van plan?


Wanneer  jij achter het plan staat van de Satan (de huidige satanische  machthebbers) en jij je laat vaccineren (injecteren) zul je ook de  consequenties moeten gaan aanvaarden van met wat jij je hebt laten  injecteren.

Of  laat jij je straks toch vaccineren omdat je graag gebruik wilt blijven  maken van het openbaar vervoer? Of straks feestjes wilt gaan bezoeken?  Of jij je job wilt behouden?

Wanneer je alle waarschuwingen in de wind slaat is het jouw eigen keuze!

Besef dat goed...

Weet  dat Hugo de Jonge zijn kinderen niet heeft laten vaccineren. Hij krijgt  veel geld (en/of wordt gechanteerd) om deze vaccinatie agenda uit te  voeren. Het vaccinatieprogramma zijn NAZI praktijken. Onderzoek eens wie  de broer is van Hugo de Jonge. Onderzoek eens wie z'n voorouders waren.  Zo ook die van Mark Rutte en Jort Kelder. Hopelijk gaan er dan wat  lampjes branden.

En  weet en besef ook dat jij, (wanneer jij je laat vaccineren), de  satanische praktijken van de 13 satanische bloedlijnen hierdoor mede  langer in stand zult houden.

Het  vaccinatieprogramma dient verschillende doelen, enerzijds is het een  verdienmodel en anderzijds is het een middel om de bevolking te  depopuleren en voorts alle vrijheden af te nemen.

De  onderdrukking, depopulatie en controle van de bevolking zal  stapje-voor-stapje worden opgeschroefd. Totdat ze voldoende mensen  hebben vermoord of hebben laten verdwijnen.

Ze  willen de bevolking terugschroeven naar max. 500 miljoen inwoners, dit  is te lezen op de granieten stenen, de "Georgia Guidstones" in Georgia.

Ik steek veel van mijn tijd en energie erin om mensen te informeren.
Echter  schelden veel ongelovige Thomassen mij liever uit en volgen ze liever  klakkeloos de verkeerde herders (satanisten), dan dat ze zelf nadenken  of überhaupt onderzoek gaan doen.
Wie niet horen wil zal dan gaan voelen...

Niet piepen dan...

Om deze groep mensen zal ik dan niet gaan rouwen...
Waarom niet?

Omdat ik dan veel te veel Zielepijn zal hebben...

Ik laat dat dan los...

Heb  gelezen dat 100 proefpersonen een grote som geld hebben gekregen en de  vaccinatie hebben gehad en zij binnen 7 dagen allemaal dood waren. Ik  heb reeds meerdere berichten voorbij zien komen dat er mensen stierven  nadat ze de vaccinatie hadden genomen. Of dit waar is mag jij zelf  onderzoeken.

Als  het waar is mogen deze mensen nog een keer opnieuw reïncarneren in een  3D wereld, waarbij ze nieuwe levenslessen zullen kijgen en waarbij ze  nieuwe keuzes kunnen maken.

Wanneer  mensen niet op de hoogte zijn of wanneer mensen zich onder dwang moeten  laten vaccineren is het een heel ander verhaal. Dit zijn dan de  slacht-offers van het huidige satanische systeem.

Ik  heb begrepen dat deze slacht-offers dit dan bij hun reïncarnatie hebben  afgesproken (blauwdruk), voordat ze geboren werden. Niet iedereen zal  nu meegaan naar de Nieuwe 5D Wereld.

Diegenen  die opnieuw zullen reïncarneren komen misschien wel straks direct  terecht in 5D wereld en sommigen mogen misschien nog een extra leven  ervaren in een 3D wereld. We will see.
Maar  laten we hopen dat het nooit zover zal komen en er voor die tijd een  Ommekeer komt door NESARA / GESARA of dat de bevolking zelf een einde  maakt aan de onderdrukking van de 13 satanische bloedlijnen.

Robin  de Ruiter schreef daar een boek over met als titel "De 13 satanische  bloedlijnen". Ga maar eens googelen en ga het boek eens lezen.

John  Baselmans schreef ook een interessant boek met de titel "Dimensies",  hierin kun je ook veel info lezen over hoe het satanisme op onze Aarde  is ontstaan.

Wellicht begrijp je nu een beetje beter wat er gaande is...

Informeer jezelf en denk na...

Ga onderzoek doen...

Lees Openbaring 13 eens van de Bijbel...

En Romeinen 13...

Of niet, dat mag natuurlijk ook...

Je kan ook meegaan met de flow...

Jij kan en mag eigen keuzes maken...

Namasté 🙏❤️ 🌈

Fijne jaarwisseling!

Groetjes Dienie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...