Pagina's

vrijdag 25 december 2020

FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins

Stay_Away_From_The_Vaccine_Dr._Charlie_Ward

Elke van de 100 gevaccineerden stierf in de USA, binnen een week, door het nieuwe Gates Vaccin. 


FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins

 Posted on 08/12/2020    

—————————————————————————————————————————————-

05.15 – In een document van de Amerikaanse FDA staat een afschrikwekkend lijstje van mogelijke ernstige ziekten en tegenreacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins (1). Naast de dood worden onder andere een hartaanval, een hersenbloeding, hersen- en ruggenmergontstekingen, narcolepsie en kataplexie, gevolgen voor zwangerschappen en geboorten, en tal van andere (auto-immuun)ziektes genoemd. Het promoten en direct of indirect verplicht stellen van Covid vaccinaties (bijvoorbeeld door ongevaccineerden de toegang tot gebouwen, winkels en instellingen te weigeren) komt daarmee neer op een ernstige misdaad tegen de menselijkheid, omdat iedereen dringend wordt opgeroepen en impliciet gedwongen wordt een potentieel levensgevaarlijke stof in zijn lichaam te laten spuiten, dat daarna nooit meer ongedaan kan worden gemaakt.

Op pagina 16 van de ‘CBER-plans for monitoring vaccine safety and effectiveness‘ van het Vaccins and Related Biological Products Advisory Committee, gepresenteerd op 22 oktober 2020 in de Meeting Presentation COVID19, staat de volgende voorlopige lijst van verwachte mogelijke tegenreacties op Covid-19 vaccins:

* Guillain-Barré syndroom, een auto-immuunreactie en aandoening van het zenuwstelsel, dat mensen kunnen oplopen na bijvoorbeeld de griepprik. Verschijnselen: tintelingen en gevoelsverlies, moeite met lopen, slikproblemen, snel toenemende spierzwakte, ademhalingsproblemen, verlies van reflexen, spierverlamming, en in zeldzame gevallen coma. Het syndroom gaat meestal na een tijdje vanzelf over, maar soms is het chronisch. In Nederland krijgen jaarlijks 1,3 op de 100.000 mensen GBS.

* Acute uitgezaaide encefalomyelitis (ADEM), een ontsteking aan het ruggenmerg en de hersenen. Oorzaken: een virus of een vaccin (in 5% van alle gevallen is een gewone griepprik of het vaccin tegen H1N1 (Mexicaanse griep) de oorzaak). Komt bij slechts 8 op de 1 miljoen mensen voor. Tussen 2006 en 2014 kregen 60 Amerikanen ADEM na een griepprik, en 12 na gevaccineerd te zijn tegen H1N1.

* Transverse myelitis is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg ontstoken raakt, en waar 2 personen in de testfasen door werden getroffen. Dit is een zeer zeldzame aandoening die normaal gesproken wereldwijd bij slechts 4,6 op de 1 miljoen mensen optreedt. Dat 2 personen van slechts enkele duizenden deze aandoening opliepen door een Covid-19 vaccin, zal velen dan ook bepaald niet gerust stellen. Deze twee vaccin slachtoffers zullen de rest van hun leven niet of nauwelijks meer kunnen lopen.

* Encephalitis/ myelitis/ encephalomyelitis/ meningoencephalitis/ meningitis/ encefalopathie zijn door het comité voor het gemak maar samengevoegd, omdat het allemaal ontstekingen aan of om de hersenen betreft. Er is een waslijst symptomen van, zoals hoofdpijn, koorts, nekpijn, toevallen, afwijkend gedrag, problemen met denken, persoonlijkheidsveranderingen, zintuiglijke verstoringen, ernstige vermoeidheid, slaapstoornissen, coördinatiestoornissen, stemmingsstoornissen, epileptische aanvallen, tremoren, desoriëntatie, angsten, verminderd bewustzijn, en coma.

* Stuiptrekkingen / toevallen.

* Hersenbloeding.

* Narcolepsie (de ‘slaapziekte’ waar enkele duizenden mensen aan lijden door het Mexicaanse griepvaccin in 2009. De Nederlandse staat heeft hier een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro’s voor moeten uitkeren.)

* Kataplexie. Aanvallen die seconden tot uren kunnen duren, en waarbij de spieren van het skelet acuut verslappen, soms tot een volledige lichaamsinstorting leidend. De persoon blijft de hele tijd bij bewustzijn.

* Anafylaxis, oftewel een anafylactische shock, een ernstige, soms levensbedreigende allergische reactie, die na ieder vaccin kan optreden. In de VS overlijden er jaarlijks zo’n 500 tot 1000 personen door. De schatting is dat tot 100 per 100.000 mensen per jaar anafylaxis krijgt, ongeveer 5 x zoveel als in 1980. Zou dat misschien iets met het fors toegenomen aantal vaccinaties te maken kunnen hebben?

* Acuut myocardiaal infarct, oftewel een hartinfarct.

* Myocarditis/ Pericarditis. Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, dat hartfalen kan veroorzaken. Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje.

* Auto-immuun ziekte.

* De dood.

* Gevolgen voor zwangerschap en geboorte. (In de bijsluiter van het Pfizer vaccin wordt zelfs expliciet gewaarschuwd dat ‘onbekend is of het Covid vacicn van invloed is op de vruchtbaarheid.‘)

* Multiple Sclerose en andere ‘demyelinisatie ziekten’ (MS is met afstand de bekendste, maar staat niet apart genoemd in het document).

* Niet-anafylactische allergische reacties.

* Trombocytopenie, een tekort aan bloedplaatjes, wat stollingsproblemen veroorzaakt. Verschijnselen zijn o.a. onderhuidse bloedingen, neusbloedingen, bloed in je urine, zwarte ontlasting, bloedbraken, bloedingen van slijmvliezen en heftige menstruaties. Wordt meestal behandeld met medicijnen, soms een bloedtransfusie.

* Uitgezaaide Intravasculaire Coagulopathie (DIC): bloedklonters die in het hele lichaam kunnen optreden. Symptomen: pijn in de borst, kortademigheid, problemen met praten, problemen met bewegen, huidbloedingen, bloed in urine en ontlasting, orgaanfalen.

* Ader trombose (Veneuze trombo-embolie, VTE), waar ook longembolie onder valt.

* Atritis en artralgie / gewrichtspijn.

* Ziekte van Kawasaki, ook bekend als MCLS (mucocutaan lymfekliersyndroom), een zeldzame aandoening waarbij de middelgrote bloedvaten ontstoken raken.

* Multisystemisch Ontstekingssyndroom bij kinderen, of MIC-S (Multisystem Inflammatory Syndrome in Children), een zeldzame, op de ziekte van Kawasaki lijkende ziekte.

* Door het vaccin versterkte ziekten.

De Britse overheid gunde onlangs een contract aan Genpact in Londen voor de levering van speciale A.I. software, om het verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op de Covid vaccinaties, die deze week in Groot Brittannië zijn begonnen, te kunnen monitoren en registreren. Het Britse Oxford vaccin van AstraZeneca is tevens aangekocht door minister Hugo De Jonge. In oktober overleed een van de deelnemers aan de laatste testfase.

Ongekende massale misdaden tegen de menselijkheid in de maak?

Het niet of onvoldoende op de hoogte stellen van het publiek van de risico’s van de experimentele Covid vaccins door de overheid is niet alleen een grove schending van alle medische principes en goed bestuur, maar is het moedwillig in gevaar brengen van de volksgezondheid, dat neerkomt op een ernstige mensenrechtenschending, en een ongekend massale misdaad tegen de menselijkheid nu andermaal blijkt dat op voorhand reeds bekend is dat er aanzienlijke aantallen vaccinatieslachtoffers zullen vallen.

Iedereen moet volgend jaar in vrijheid, zonder dwang, en volledig geïnformeerd over de voors en tegens een weloverwogen besluit kunnen maken over het al dan niet halen van een Covid-19 vaccin. Degenen die besluiten om dit niet te doen, dienen op geen enkele wijze te worden gediscrimineerd, bijvoorbeeld door hen de toegang tot diensten, gebouwen, bedrijven, winkels en evenementen te ontzeggen. Gebeurt dat wel – en alle tekenen wijzen daar op – , dan kan dat niet anders dan medisch fascisme worden genoemd, en een misdaad waarvan de beleidsbepalers, -uitvoerders en andere daders in een toekomstig tribunaal, een soort Nürnberg 2.0, zouden moeten worden berecht.

 

Xander

(1) GreenMedInfo


Rob Elens:

Een vaccin wat slechts voor 1 op elke 256 mensen (NNV = Nr Needed to Vaccinate) daadwerkelijk COVID-19 voorkomt en ook nog eens potentieel heel gevaarlijk is vanwege de vele mogelijke bijwerkingen (zie dit FDA rapport) en de ondeugdelijke test protocollen (zie dit rapport van een fabrikant). Verder is het vaccin disproportioneel want de Infection Fatality Rate is slechts 0,23% en irrationeel want de maatregelen blijven gewoon van kracht.


Mogelijke bijwerkingen:

Ondeugdelijke test protocollen (samenvatting door arts):

“Het Pfizer covid-vaccin is goedgekeurd in de UK en begint volgende week. Wat Pfizer NIET heeft verstrekt: de ingrediënten, de gegevens over de resultaten, een onafhankelijk peer-reviewed onderzoek! Om u het lezen van het studieontwerp te besparen, volgt hier de samenvatting:
· Het vaccin is NIET getest op kinderen, zwangere vrouwen, mensen die medicijnen gebruiken en personen met comorbiditeit (toch is het plan dat al bovenstaande groepen het vaccin krijgen)
· Pfizer is niet van plan om de resultaatgegevens voor nog eens twee jaar vrij te geven voor onafhankelijk onderzoek
· Pfizer beoordeelde de vaccinreacties niet bij alle 43.000 deelnemers (slechts een willekeurige subgroep van 8000)
· Pfizer meldde alleen ernstige reacties die optraden bij meer dan 2% (860 mensen). Met andere woorden, als 800 mensen een ernstige immuunreactie hadden opgelopen, hoefden ze dit niet te melden omdat het bij minder dan 2% voorkwam !!
· Pfizer zal het onderzoek niet indienen voor peer review totdat ze hun analyse van veiligheidsgegevens hebben voltooid. Laat dat maar doordringen – het vaccin is goedgekeurd en ze zijn nog niet klaar met het analyseren van de gegevens
– Ze hebben GEEN aansprakelijkheid voor letsel of overlijden”

De wetenschappers Dr. Wodarg en Dr. Yeadon zijn een petitie begonnen: http://stoppfizer.org/

 

https://youtu.be/p-dTFoOyrdE   Dr. Pierre Kory.

Ivermectine is een goed geneesmiddel. In 2015 won het al de Nobelprijs voor medicijnen.

Tosulysimab , Remdecivir, synthetische anti lichamen en vaccins zijn niet goed.

Bijv. Dr. Hector Carvallo uit Argentinië gaf het aan 800 health care workers: Niemand werd ziek. Van de 400 mensen die het niet kregen werd 58% ziek, 237 van de 400.
Monash University gaf dit ook aan evenals tientallen onderzoeken.


Het RIVM levert voor de zoveelste keer NIET:

  1. het aantal testen waar de positieve uitslagen uit zijn voortgekomen

  2. het percentage positieve uitslagen

  3. van wanneer de resultaten zijn (kan tot 12 dagen geleden zijn)

  4. het aantal opnieuw getesten, die nu worden meegenomen

  5. een poging tot verklaring van de dip van dinsdag en de explosie van vandaag

  6. de Ct-waarde per positieve test

  7. hoeveel er door de GGD’en zijn geleverd en hoeveel door “derden”

Kortom: je kunt er geen cent voor geven, temeer dat slechts 1,5 à 2% (140 mensen) van de positieve uitslagen zouden kunnen betekenen, dat er iets aan de hand is. Maar als die uitslag al 12 dagen oud is, vraag je je af, wat er nog mee gebeurt. Met de sterk toegenomen capaciteit in ziekenhuizen, moet niemand hier wakker van liggen en kunnen we vrolijk en vrij aan de feestdagen beginnen.



Dr Andrew Kaufman

De Amerikaanse arts Kaufman vertelt dat er geen covid-19 virus geïsoleerd is dus kan je onmogelijk een vaccin maken dat als doel heeft het virus aan te vallen. Hij liet zich al eerder kritisch uit over de gang van zaken.

Volgens Kaufman is het niet eerder voorgekomen dat bijna alle regeringsleiders op de wereld op het zelfde moment het zelfde beleid invoeren (corona maatregelen). “Dit vertelt ons dat alles gecoördineerd is. Dit toont aan dat er een groep mensen is die regeringen vertelt wat ze moeten doen. ” (Wie daarvan nog niet overtuigd is zie Hoe 1% een bevolking van 7 miljard overheerst)

Dit moet leiden tot een wereldregering met een sterk gereduceerde bevolking en een nieuw financieel systeem. Het alomvattende plan is uitgelegd in Agenda 2021 en later Agenda 2030 van de Verenigde Naties.”

“Ze willen ons met genen injecteren door middel van elekroporatie. (dit is een microbiologische techniek waarbij een elektrisch veld aan cellen wordt toegevoegd om de doordringbaarheid van de celmembraan te vergroten. Chemicaliën, medicijnen of DNA kunnen dan in een cel worden ingebracht) Feitelijk willen ze genetische gemanipuleerde organismen van ons maken en op dezelfde manier worden GMO’s gemaakt. (lees meer van Kaufman hier)

 EMERGENCY STAY MOTION TO EU MEDICINE AGENCY WARNING “VACCINES COULD CAUSE PERMANENT INFERTILITY”

8-12-’20. Sarah Westall.


Het vaccin bevat onder andere een proteïne dat ervoor zorgt dat het immuunsysteem van vrouwen hun eigen placenta aanvalt, waardoor ze onvruchtbaar worden.  

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

Bovendien bevatten de vaccins RFID-chips (radiofrequentie-identificatie-chips) die de identificatienummers van het merkteken van het beest bevatten, volgens Japanse overheidsbronnen. Als je denkt dat dit niet mogelijk is, kijk dan eens naar deze foto in het Hitachi persbericht van 2006 dat toont dat ze zelfs toen al RFID chips hadden die klein genoeg waren om in mensen geïnjecteerd te worden.

https://www.hitachi.com/New/cnews/060206.html

De huidige leiders van het Westen willen dat mensen gedwongen worden om deze RFID-chip injecties te accepteren en vaccinatie identificatiebewijzen te dragen zodat ze er zeker van kunnen zijn dat de mensheid voor altijd slaaf zal blijven.

Natural News: 7-12-’20: PCR-test and Vaccins:
Het leger heeft de valse verklaring van de 95% van Pfizer reeds lang geleden onderzocht.
Warpspeed to injuire het Amerikaanse leger (ten dienste van China).
PCR kwantificeert niet: Je kunt slechts één dna streng hebben van iets, maar dat zegt niets. Dat heeft iedereen wel.
Pfizer swabbed the peopple, en ze cyclede het misschien 15 keer. Dan is iedereen negatief. Als ze het 40 keer doen, heeft iedereen het (iedereen positief). Je kunt pre-determe the result.
C 1 30th troepenverplaatsingen; andere vliegtuigen gaan overzee, m.n. naar Taiwan.


Australië: Proefpersonen geïnjecteerd met coronavirusvaccins testen plotseling positief op HIV 

BY REDACTIE WORLD UNITY ON DEC 12, 2020COMPLOTTEN EN SAMENZWERINGENGEZONDHEID

Het coronavirusvaccin is een wereldwijd biowapen voor ontvolking. Mensen die met covid-19-vaccins zijn geïnjecteerd, testen plotseling positief op HIV.

Zoals gemeld via Great Game India:

Australië schrapt miljarden dollars coronavirusvaccin nadat deelnemers hiv-positief zijn getest

De Australische regering heeft een overeenkomst voor een coronavirusvaccin van een miljard dollar met het Australische biotechbedrijf CSL Limited geschrapt om 51 miljoen doses van een Covid-19-vaccin te leveren dat wordt ontwikkeld door de Universiteit van Queensland, nadat verschillende proefpersonen vals-positieve HIV-testresultaten hadden geretourneerd.

Wat interessant is, is dat dit verhaal beweert dat de hiv-tests ‘vals-positieven’ zijn. Maar als HIV daadwerkelijk wordt gedetecteerd, hoe is het dan vals?

Merk op dat wanneer iemand het coronavirus draagt, dit nooit een vals positief wordt genoemd. Het wordt simpelweg een ‘positief’ resultaat of een nieuw ‘geval’ van infectie genoemd. Volgens die logica zouden deze vaccinontvangers ook als “gevallen” van HIV moeten worden bestempeld.

En het roept de vraag op: wat wordt er in het vaccin gestopt dat sterk genoeg lijkt op HIV om een ​​positief testresultaat te veroorzaken?

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Hiv-eiwitfragmenten die opzettelijk zijn toegevoegd aan coronavirusvaccins

Uit het verhaal hierboven gelinkt:

Petrovsky vertelde The Australian dat het probleem met het gebruik van hiv duidelijk was in de ‘hamster- en muisgegevens’, maar zijn advies werd genegeerd. Hij zei dat de vroege gegevens suggereerden dat het vaccin zelf vrij onstabiel was.

De piekproteïnen van Covid zijn, net als de meeste virale proteïnen aan het oppervlak, redelijk onstabiel. Om ervoor te zorgen dat het vaccin de juiste immuunrespons opwekte, omvat de gekozen klem twee fragmenten van een eiwit dat bij HIV wordt aangetroffen, aangezien die fragmenten de grootste stabiliteit aan het vaccin gaven.

Dus wacht, ze gebruiken expres hiv-componenten in het vaccin?

Inderdaad ja.

En dit is waarom het de hiv-‘positieve’ testresultaten veroorzaakt. Met andere woorden, het zijn helemaal geen false positives. Ze detecteren de hiv-componenten die opzettelijk in het coronavirusvaccin worden gestopt.

Technisch gezien zou het juist zijn om te stellen dat het coronavirusvaccin “HIV-eiwitfragmenten” gebruikt als een opzettelijk onderdeel van het vaccin.

Dus mensen die in de rij staan ​​om te worden geïnjecteerd met het coronavirusvaccin, kunnen zich vrijwillig aanmelden om met hiv-eiwitfragmenten te worden geïnjecteerd.

Maar iedereen die dit vermeldt, wordt natuurlijk onmiddellijk van alle sociale mediaplatforms verwijderd, zelfs als het 100% waar is.

Het zou voor elke rationele persoon direct duidelijk moeten zijn dat het coronavirusvaccin een wereldwijd ontvolkingsbiowapen is dat is ontworpen om miljarden mensen te verwonden, te doden of onvruchtbaar te maken.

Iedereen die het coronavirusvaccin neemt, smeekt om zelfmoordondersteuning.


Australia Scraps Billion Dollar Coronavirus Vaccine After Participants Test HIV Positive

December 11, 2020

The Australian Government has scrapped a billion dollar coronavirus vaccine agreement with Australian biotech company CSL Limited to supply 51 million doses of a Covid-19 vaccine being developed by the University of Queensland after several trial participants returned false positive HIV test results.

UPDATE: Coca Cola Tests COVID-19 Positive In Austrian Parliament

Australia Scraps Billion Dollar Coronavirus Vaccine After Participants Test HIV Positive

The University of Queensland has abruptly ended its trials for coronavirus vaccine the Australian government had ordered in a $1 billion deal for 51 million doses. The deal was terminated after participants returned false positive HIV test results over fears that vaccine mishap would damage the public’s confidence in the COVID-19 vaccination program.

On Friday the Australian prime minister, Scott Morrison, said:

“University of Queensland vaccine will not be able to proceed based on the scientific advice, and that will no longer feature as part of Australia’s vaccine plan.

Australian vaccine scientist Nikolai Petrovsky had warned the government about the risk of including HIV in a vaccine months before the $1billion deal was signed.

Australian vaccine scientist Nikolai Petrovsky had warned the government about the risk of including HIV in a vaccine months before the $1billion deal was signed.

Mr Petrovsky told The Australian the problem with the use of HIV was clear in the ‘hamster and mouse data’ but his advice was ignored. He said  the early data suggested the vaccine itself was quite unstable. Etc. zie de link.

Situation Update, Dec. 5th – Operation Warp Speed is a CCP-engineered conspiracy
to cause mass vaccine casualties across the United States military

Operation Warp Speed is designed to injure US military personnel and achieve depopulation

The mRNA vaccines being rolled out under Operation Warp Speed are designed to achieve two key goals: 1) Injure or kill as many US military personnel as possible, and 2) Cause widespread infertility, injuries and death across the population at large.

Today I bring you a well-researched article that reveals why black hat elements of the DoD are using Operation Warp Speed and a criminal drug distribution company involved in opioid deaths to unleash mass injuries and death across U.S. military personnel.

Je krijgt $ 1500,- als je een vaccin neemt (eugenics – infertility   bij arme mensen).

In 2015 stool China de gegevens van 22 miljoen Amerikanen, inclusief seksuele gegevens. Men chanteerde daarmee het leger, etc.

Vaccins spread polio, mazelen, etc.   

Operation Warpspeed: Trump ontwierp het om snel vaccins te geven; de militairen zouden het verspreiden. Die vaccins gaan echter het halve Amerikaanse leger decimeren als ze eerst aan de militairen gegeven worden. McCassen en McKinsey zaten ook in de distributie van deze vaccins en andere drugs. China betaalt voor elke dode Amerikaanse soldaat en dat zal nooit uitkomen omdat bij het leger alles ‘confidential’ is.

Daarom werd Esper ontslagen en nam Miller zijn plaats in.


China: Natural News dec. 5, 2020.

Om de relatie tussen het Coronavirus en de Chinese (CCP) oorlog tegen Amerika te begrijpen, kijk naar de opeenvolgende gebeurtenissen:

  • China hacks the OPM database in 2014 – 2015, exfiltrated details personnel files on nearly every U.S. military person as well as federal employee.

  • The files contain details that can be easily used to blackmail or extort those individuals.

  • China uses students and other spies to approach targeted individuals and threaten them with extortion while offering financial incentives for cooperation.

  • In this way, China achieves strong control over key personnel in the DoD, FBI, DOJ and every other government agency. (How do you think Comey got compromised?)

  • China then builds the coronavirus, using money from Barack Obama’s NIH, funneled to China by Fauci, who was likely blackmailed by China years earlier.

  • China releases the coronavirus in 2019, knowing the virus would spread to the United States and have a devastating impact on the U.S. economy.

  • China pressures the WHO to make sure America keeps flights open from China, to ensure widespread virus penetration into the USA. China orders the left-wing media to call Trump a “racist” when he tries to block incoming flights from China.

  • The virus achieves its desired outcome when Democrats demand large-scale mail-in ballots for the Nov. 3rd election. Through this mechanism, they were able to easily pull off widespread election fraud to seemingly remove Trump from office (a key goal of communist China, which owns the Biden crime family and has extensive files on Hunter and Joe Biden, useful for extortion).

  • China knows that Trump will resist the coup and may use the military to defend the republic, so China devises a second plan to compromise key personnel at DoD who are involved in Operation Warp Speed.

  • China makes sure that decisions are made to accelerate vaccine deployment across the military itself, even helping to prioritize certain types of military personnel for the first wave of vaccines, such as cyber command personnel and missile submarine troops.

  • Through China’s influence, DoD personnel choose McKesson to help distribute the first vaccine, knowing that McKesson is already involved in the mass killing of military-aged males across America, via the opioid epidemic.

  • Pfizer is chosen for its vaccine because the mRNA platform causes the body to turn into a biological weapon against itself, resulting in hyperinflammatory events and, in some cases, severe injury and death (autoimmune reactions are often the cause).

  • China knows that the vaccines will be deployed at almost the exact time the US Supreme Court is due to rule on the outcome of US elections. With a pro-Trump ruling, the radical Left will erupt and attempt a kinetic coup against the United States government. At this very moment, however, U.S. troops will be weakened by the injuries, hospitalizations and deaths caused by the experimental vaccine. This will allow China to deploy its own troops with much less resistance.

  • Mark Esper, who was fired by Trump and replaced by Christopher Miller, was one of the key decision makers in this entire process. Esper is widely believed to be influenced by anti-American forces and is well known to be strongly opposed to Trump.

  • At the same time, China is of course running Big Tech and controlling the censorship algorithms that silence pro-America voices. China also controls nearly the entire U.S. media, including the NYT, WSJ, WashPost, CNN, etc., and in fact China has a documented record of openly paying these news organizations hundreds of millions of dollars to push pro-CCP propaganda.

Also remember that the first wave of vaccines will spread the pandemic, unleashing a “second wave” of lockdowns that will further destroy the U.S. economy.

Charlie Ward: 7-12-’20.
Klaus Schwab is in deep trouble.  

De Chinezen kochten Dominion voor 400 million $ via UBS in oktober. China, CFR, UN, WHO, World Economic Forum, Democrats, all were in to launch CV19.

Natural News 15-12-’20. 
Also today: The CCP has successfully infiltrated the top vaccine manufacturers around the world, and we can now confirm that 123 CCP loyalists have been identified inside Pfizer, AstraZeneca and GlaxoSmithKline.
We believe this means the coronavirus vaccine has been weaponized as a communist biological weapon to cause harm and death to US soldiers and civilians. This weapon system is being deployed right now across America, with millions of doses to come soon.


https://youtu.be/_VFekNj6jO0

Dr. Kary Mullis vertelt hier dat Fauci lid is van een criminal cabal en niet weet waar hij over praat. Ook durft hij de discussie met Mullis niet aan.

Duurt maar 2 minuten, maar zeer boeiend en duidelijk.


https://www.bitchute.com/video/UhW0OJetI6zm/

Spiro Skouras geeft de 1e berichten over het vaccineren. Bijv. een verpleegster die hem zojuist gehad heeft zakt voor de camera in elkaar en dat zie je. Duur 2 minuten.
Even een belangrijke bericht dat zeker verspreid moet worden, dit omdat de overheid/media het proberen te verbergen.


Tiffany Pontes Dover had zich openbaar laten vaccineren en viel 17 minuten later flauw. Ze is wel weer bijgekomen, maar even later blijkt ze van de aardbodem verdwenen te zijn. Alles wijst uit dat ze is overleden door de vaccinatie. Ze stond geregistreerd in het doden register (zie bewijs), maar die site is nu plotseling uit de lucht. Ook is Tiffany haar Facebook account verwijderd op 21-12-20.


In Brigham stopt men al met de Pfizer vaccins.:
PUBLIC HEALTH INFORMATION


Doses of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine are ready to be administered at Brigham and Women's Hospital in Boston, Mass., on Dec. 16, 2020. (Brian Snyder/Reuters)

Hospital Halts COVID-19 Vaccinations After 4 Workers Have Adverse Reactions

BY ZACHARY STIEBER

 

December 19, 2020 Updated: December 19, 2020

A hospital in Illinois halted COVID-19 vaccinations after four workers suffered adverse reactions.
The workers at Advocate Condell Medical Center in Libertyville suffered tingling and an elevated
heartrate, Advocate Aurora Health said in a statement to news outlets.


WHO komt met nieuwe richtlijnen voor de PCR test

17 DECEMBER 2020 / ADMINISTRATOR

 Conclusie: de teststraten kunnen worden afgebroken – jammer van de investering, maar het is maar zoiets onbenulligs als belastinggeld…..

De WHO komt naar aanleiding van de aanklacht van de advocaat Fuellmich tegen C. Drosten, de ontwertper van de PCR test, terug op haar eerdere richtlijnen. 

Ook het “Retraction Paper” van Dr. Peter Borger c.s. geeft aanleiding voor de WHO om op haar schreden terug te keren en de richtlijnen voor de testprocedure aan te passen naar de werkelijkheid. Klik op onderstaand plaatje voor het document:

https://www.who.int/news/item/14-12-2020-who-information-notice-for-ivd-users

Lees, voor zover mogelijk, de instructie goed door, wij nemen de vrijheid de aanbevelingen voor u te vertalen:

Advies over de door de gebruikers te nemen maatregelen:

    Lees de Instructions for Use [IFU] in zijn geheel aandachtig door.

    Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger als er een aspect van de IFU voor u onduidelijk is.

    Controleer de IFU voor elke inkomende zending [te testen monsters] om eventuele tussentijdse wijzigingen in de IFU te identificeren.

    Noteer elk positief resultaat (SARS-CoV-2 gedetecteerd) of negatief resultaat (SARS-CoV-2 niet gedetecteerd) met inachtname van het type monster, klinische diagnoses, de voorgeschiedenis van de patiënt en epidemiologische informatie.

    Verstrek de Ct-waarde in het rapport aan de zorgverlener, van wie u het monster heeft ontvangen en getest.

Dit betekent dat in feite van 15 december 2020 het volgende moet gebeuren. 

De rapportage (terugkoppeling) naar de opdrachtgever moet voldoen aan de volgende voorwaardelijke onderdelen van het geheel van de “Testuitslagprocedure”:

  1. uitslag van de test (positief of negatief)

  2. het type monster dat is getest (bloed, urine, wangslijm, etc.)

  3. een klinische diagnose van een deskundig arts ter plaatse

  4. de medische voorgeschiedenis van de geteste persoon

  5. de epidemiologische relevante informatie.

Met name punt drie (3) is essentieel, want de GGD speekt hierin geen rol, omdat een arts, meestal de huisarts, die diagnose moet stellen. Daarbij kan de arts ook de test afnemen. Ook maakt de WHO duidelijk dat op deze manier alleen de symptomatische patiënten de test moeten laten afnemen. 

Het veelvuldige “Testen, testen, testen!” is hiermee een holle frase geworden. Een typisch “virologen dingetje” om te voorkomen dat ze al te snel door de mand vallen. 

Conclusie:

Als je ziek bent ga je naar je huisarts. Als aan de 5 voorwaarden is voldaan, is er sprake van een geldige testuitslag. 

Alle teststraten kunnen worden ontruimd en ontmanteld. 

Het is op zijn minst pijnlijk te noemen wat hier aan de hand is. De WHO weet dat de afgelopen 9 maanden alleen maar dolle heisa om niets is gemaakt en drukt nu haar snor. Maar met dit papier kunnen we Regime Rutte ook vertellen wat er moet gebeuren en eens aanhoren hoe ze denken de rekening te gaan betalen.

Dr. Peter Borg: mRNA-vaccins veranderen wèl je DNA.
De “feitencontroleurs” van Snopes zitten helemaal fout over mRNA-vaccins: 

No, mRNA COVID-19 Vaccines Do Not ‘Alter Your DNA’

Dr. Peter Borger heeft op Twitter de “factchecker” SNOPES even gefackcheckt en op terug hun plaats gezet. Waar ze horen: op de achterbank van de Big Pharma limousine….

Snopes, die beweert aan feitencontrole te doen, schrijft: “Nee, mRNA COVID-vaccins veranderen je DNA niet.”

Snopes heeft nog niet eens een begin gemaakt met het controleren van de wetenschappelijke feiten.
Die wetenschappelijke feiten zijn dat RNA-vaccins je DNA kunnen veranderen. Om te begrijpen hoe, moeten we ons een beetje verdiepen in genomics.

Ons genoom bevat ongeveer 50-60 duizend genen (~20 duizend eiwit-coderende genen, de rest RNA genen). Samen vormen ze ongeveer 25% van het genoom. 

Daarnaast bevat ons genoom ongeveer 50% zogenaamde transponeerbare en getransponeerde elementen (TE’s), waaronder ERV’s en LINE’s . Deze laatste functioneren onder andere als (epi)genetische schakelaars om aan te sturen bij het in- en uitschakelen van genetische programma’s.

Interessant is dat ERV’s en LINE’s beide genen bezitten voor de enzymen “reverse transcriptase (RT)” en “integrase” (INT). Het RT enzym zet RNA om in cDNA, terwijl het INT enzym cDNA terug kan zetten in het genoom. Zij doen dit bij voorkeur met virale RNA-moleculen.

Verder gebruiken RNA-vaccins virussen als hun genetische ruggengraat. RNA-vaccins bevatten virale RNA’s. Met duizenden kopieën van RT en INT genen in ons genoom is er ruimschoots gelegenheid om eventueel [lichaamsvreemd] viraal RNA terug te brengen in ons DNA. RNA-vaccins zijn dus potentieel “genotoxisch”.

“Genotoxisch” betekent dat het “RNA–>cDNA–>genoom integratie”mechanisme kan leiden tot verstoorde genetische controle. Op de lange termijn kan dat leiden tot genetische afwijkingen [mutaties] en ziekte. 

Opgemerkt moet worden dat RNA-vaccins niet zijn getest op de hierboven beschreven genotoxische mechanismen en de gevolgen daarvan. 

Alles bij elkaar genomen: “SNOPES” zit FOUT!

Deze nieuwe methode is nog nooit getest! En ik, een genoomonderzoeker, ga geen injectie (of twee) van deze noviteit zijnde het RNA vaccin nemen. 

Zegt het niet voldoende dat “Swissmedic”, het orgaan voor de goedkeuring van geneesmiddelen in Zwitserland, deze vaccins niet goedkeurde?

Fulford 17-12-’20.
Als ze echt proberen om ons te vaccineren met een ID tatoeëring die “Luciferase” (een enzym uit een groep enzymen die bioluminescentie produceert door de oxidatie van luciferase) en een RFID-chip bevat voor verbinding met een digitaal geldsysteem, dan is er echt een typische antichrist onder ons, of die nu een Artificiële Intelligentie van nature is of niet.

WorldUnite.me:
“Het advies van de MHRA [UK Medicines and Healthcare products Regulatory Agency] stelt: ‘Elke persoon met een voorgeschiedenis van een significante allergische reactie op een vaccin, medicijn of voedsel (zoals een voorgeschiedenis van een anafylactoïde reactie of degenen die het advies hebben gekregen om een adrenaline-auto-injector bij zich te dragen) mag het Pfizer / BioNtech-vaccin niet krijgen. Reanimatiefaciliteiten moeten te allen tijde beschikbaar zijn voor alle vaccinaties. Vaccinatie mag alleen worden uitgevoerd in faciliteiten waar reanimatiemaatregelen beschikbaar zijn ’. ”

Allereerst heeft een zeer groot aantal mensen een voorgeschiedenis van allergische reacties op een vaccin, medicijn of voedsel. Deze mensen mogen het vaccin automatisch niet gebruiken. Maar hoeveel mensen in het grote publiek zijn op de hoogte van deze beperking?
Dan, bovenop dit alles, hebben we een explosieve verklaring van de Denver Post [2]: “Documenten gepubliceerd door de twee (vaccin) bedrijven [Pfizer en BioNTech] toonden aan dat mensen met een geschiedenis van ernstige allergische reacties werden uitgesloten van de klinische vaccin-proeven, en artsen werd geadviseerd om op dergelijke reacties te letten bij proefpersonen waarvan voorheen niet bekend was dat ze ernstige allergieën hadden. ”

Anti-vaccer, professor Jean Bernard Fourtillan, in psychiatrische inrichting opgesloten. WorldUnite.me:

Veelgeprezen farmaprofessor in een psychiatrisch ziekenhuis gegooid omdat hij het officiële COVID-verhaal in twijfel trok 

BY REDACTIE WORLD UNITY ON DEC 15, 2020COMPLOTTEN EN SAMENZWERINGEN

Begin december werd Jean-Bernard Fourtillan, een Franse gepensioneerde universiteitsprofessor die bekend staat om zijn sterke oppositie tegen COVID-19-vaccins zoals die momenteel in het VK worden verspreid, door een team van mensen uit zijn tijdelijke huis in het zuiden van Frankrijk gehaald “gendarmes” – Franse wetshandhavers onder militair bevel – en met geweld in eenzame opsluiting geplaatst in het psychiatrisch ziekenhuis van Uzès. Zijn mobiele telefoons werden hem afgenomen en op het moment van schrijven had hij nog niet mogen communiceren met de buitenwereld. Het bevel voor zijn internering lijkt te zijn uitgevaardigd door de plaatselijke “préfet”, de officiële vertegenwoordiger van de Franse uitvoerende macht.
Deze prof. Zegt dat CV19 gecreëerd is.
https://video.brighteon.com/file/Brighteon-staging/hls/b9367d50-e4af-4f2f-9113-1c730d6c0b61.m3u8

Corona Noodfonds van de EU: Nederland gaat 245 miljard van de 750 miljard betalen. De Bataafse Courant 20-12-’20.
Waar geven die landen die € 750 miljard aan uit? Om een paar voorbeelden te geven, Spanje gaat het basisloon invoeren en heeft een miljard toegezegd aan ontwikkelingshulp in Afrika. Italië gaat met miljarden de gaten van de staatspensioenfondsen dichten en miljardenorders voor wapentuig in Frankrijk en Duitsland plaatsen. En Nederland? Geen idee wat wij daar mee opschieten. 

En dan komt als een duveltje uit een doosje de mededeling, dat de Tweede Kamer vorige week met de Nederlandse deelname akkoord is gegaan. Deze week werd het coronafonds ook in Brussel goedgekeurd. Nederland staat borg voor € 245 miljard dat is € 32.000 per huishouden. Waarom hebben Rutte en Hoekstra angstvallig verzwegen dat Nederland borg moet staan voor maar liefst 33% van dat Coronafonds?

Bron Ronald B. Blij op linkedin
Een complete lockdown geeft mensen de ruimte om te bezinnen. Het is ook een mooie gelegenheid om het komende experimentele vaccin nader te bezien. De onderstaande informatie dient als aanmoediging om zelf nader onderzoek te doen. Het leven en ons lichaam zoals wij het nu kennen staan op het spel. Dit is niet om angst aan te jagen, maar een realiteit die men helaas stap voor stap aan het uitrollen is INDIEN we er volledig in meegaan. Onze keuzevrijheid om het vaccin wel of niet te nemen is (gelukkig) nog steeds aanwezig.

1). Groot Brittannië was het eerste land waar men goedkeuring gaf om het experimentele vaccin toe te dienen. Na een week vaccineren bleek het mis te gaan: https://www.rt.com/uk/509112-vaccine-pfizer-warning-britons-regulator. Een ieder met een allergie, bijvoorbeeld: hooikoorts, stofallergie, een voedsel intolerantie, eczeem en ga zo maar door, valt nu buiten het 'programma' om gevaccineerd te worden vanwege de risico's.

2). Op GOV.UK staat in het PDF document: 'Information for Healthcare Professionals on Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine' regelmatig: "There are no data available", omdat men binnen 9 tot 12 maanden een vaccin heeft geproduceerd dat NIET alle noodzakelijke veiligheidstesten heeft doorlopen die normaal een periode van 6 tot 10 jaar behelzen om tot een 'veilig' vaccin te komen. Bron: https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19.

3). Bij het lezen van het PDF document uit punt 2) is het van belang om te lezen: "4.6 Fertility, pregnancy and lactation". Gelukkig mogen kinderen onder de 16 jaar NIET gevaccineerd worden. Veel wetenschappers hebben hun zorgen al geuit over dit experimentele vaccin. Hoogstwaarschijnlijk worden mensen onvruchtbaar. Beluister het volgende maar eens: https://youtu.be/JGEerqFwPEM?t=1660 t/m 30:00 minuut.

4). In het verleden zijn wetenschappers zelfs gestopt met de ontwikkeling van coronavaccins vanwege de schadelijke effecten. De volgende video: https://youtu.be/o7A_cMpKm6w?t=655 geeft een goed inzicht in hetgeen gaat komen met deze experimentele vaccins. De mensen zijn nu letterlijk proefkonijnen.

5). Het COVID19 vaccin is niet te vergelijken met welk ander vaccin dan ook. Er wordt nu een messenger RNA (mRNA) ingespoten dat ons DNA kan aanpassen. De vertrouwde vaccinatietechniek waarbij men een verzwakte versie van het virus inbrengt om je immuunsysteem te trainen voor zo'n virus is hier niet van toepassing.

6). In het duurst betaalde theater van Nederland wordt soms onverbloemd de waarheid gesproken. De volgende korte video is zo'n moment: https://youtu.be/bN-zF-ZnAxM en zeer de moeite waard. Haga spreek werkelijk de waarheid, gebaseerd op keiharde aantoonbare wetenschappelijke feiten.

7). This is an urgent message from Robert F. Kennedy, Jr., son of Robert F. Kennedy and nephew of former president John F. Kennedy to all people around the world. In summary: The Covid vaccine should be avoided at all costs: https://strangesounds.org/2020/12/kennedy-avoid-corona-vaccine-at-all-costs.html

8). Viroloog Marion Koopmans, al vanaf het begin tot het ‘corona’ kernteam van de overheid behorend, heeft bij NPO Radio-1 toegegeven dat de PCR-test NIET kan aantonen of iemand besmet is met het coronavirus (of met welk ander virus dan ook). Zeer goede video: https://youtu.be/flsF7trvq2c. Alle maatregelen zijn op basis van de PCR-test genomen. Moleculair bioloog Peter Borger en 22 collega wetenschappers hebben de paper van Marion Koopmans en Drosten, waarop de PCR-test voor het SARS-CoV-2 virus is gebaseerd, 'helemaal gefileerd' in een externe peer-review. M.a.w. er klopt NIETS van de PCR-test. Info: https://youtu.be/bcVSwSxDn24

9). Ter zijde nog enige informatie over de kindervaccins. Het 'International Journal of Environmental Research and Public Health' heeft een 10 jaar durende studie gepubliceerd, waaruit blijkt dat ongevaccineerde kinderen in de VS een vele malen betere gezondheid hebben dan hun gevaccineerde leeftijdsgenoten. Er is een direct verband geconstateerd tussen het toegenomen aantal vaccinaties en het aantal (chronische) ziekten, zoals astma, allergieën, luchtweginfecties en eczeem, waar inmiddels een meerderheid van alle kinderen aan lijdt. Ongevaccineerde kinderen hoeven maar liefst 25 keer minder vaak naar de kinderarts toe: https://childrenshealthdefense.org/defender/unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-children De gepubliceerde studie: https://www.mdpi.com/1660-4601/17/22/8674

Charlie Freak 17-12-’20.
Trump brengt overal de militairen onder het mom van: ‘Ze brengen de vaccins’. Als hij zou zeggen de militairen komen de straat op, zou er paniek uitbreken. De militairen gaan het vaccin echter controleren en vinden dan dat het schade aanricht. Op dat moment worden de makers gearresteerd.

Het liberal Caucus document eind oktober 2020 in Canada liet het volgende zien: In november wilde men een zwaardere Covid uitrollen, honderd keer erger als CV19 en dan wilden ze Canada platleggen. In december zouden ze met een voorstel komen: We nemen je schulden over (jubily) en jij krijgt een spuitje en je krijgt een basisinkomen. En dan moet je tekenen dat je nooit meer iets bezit. En via inflatie verminderen ze dan dat basisinkomen.

Trump zei 3 keer: ‘de FISA-vaccin en niet het Pfizer vaccin’. Trump kocht 44.000 vaccins. Trump pakt het echt virus aan: de Deep State.

Mysterious death of vaccine safety advocate Brandy Vaughn


CDC Issues New Guidelines, Launches Probe After 1000s Negatively-Affected Following COVID-19 Vaccination

BY TYLER DURDEN SUNDAY, DEC 20, 2020 - 19:45

Thousands of people have been unable to work or perform daily activities, or required care from a healthcare professional, after getting the new COVID-19 vaccine, according to new data from the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).


Elke F. de Klerk en Charlie Ward 16-12-’20.
Geraspte citroenschil is 100 keer sterker dan chemotherapie, en heeft geen side effects.
Vaccins zijn om je d.m.v. 5G te controleren. CV19 is een cover-up voor de uitrol van 5G.
HCQ is listed as a vaccin. 
Mensen sterven van ‘germs’ want een masker reduceert je immuunsysteem 17 tot 20%.
Elke: Er hebben nog nooit zo weinig mensen in een ziekenhuis gelegen als nu, en toch zijn we in lock-down. Charlie: This lockdown is because of the arrests.
Mortuariums hebben 20% minder werk. Niemand sterft nog aan griep en niemand sterft nog aan ouderdom, sinds CV19 er is.
Charlie: Ik verwacht dat Trump Nesara uitrolt officieel op 24 december en dat Gesara op 1 jan, 2021 in werking treedt.
Er zijn nano particles in de vaccins, de Jonge stuurde op 16 november een brief naar het parlement waarin hij dit bevestigde. Het patent is van Gates.
In Australië zat HIV in het vaccin.
In 1952 concludeerden bacteriologen dat virussen niet bestaan; in 1954 kreeg iemand de Nobelprijs omdat hij virussen ‘ontdekt’ had. Het onderzoek klopt van geen kant.





 

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...