Pagina's

woensdag 16 februari 2022

De medische pods - Ascentie van de aarde en alle levensvormen is in aankomst

CANT WAIT FOR THE MED BEDS / PODS 🦋


De medische pods - Ascentie van de aarde en alle levensvormen is in aankomst 🙌
De wieg van de mensheid staat op het punt in lijn te komen met de Kosmische Centrale Zon, en al het leven zoals we dat kennen zal voor altijd veranderen.

We zullen talloze geavanceerde technologieën kunnen gebruiken die de Galactische Federatie zal delen nadat ze in 5D zijn opgeklommen. We gaan het vandaag over een van hen hebben.

De technologie wordt de Holografische Medische Pod genoemd. Het is een medisch bed dat werkt volgens de principes van energetische geneeskunde.

Veel nieuwe technologieën werden onderdrukt door degenen die duizenden jaren aan de macht waren. Die wereld is allang de geschiedenis ingegaan en een nieuwe wereld is uit haar as verrezen. Een van deze onderdrukte technologieën was de holografische medische pod, of Med Bed, zoals ze werden genoemd. Deze bedden kunnen bijna elke ziekte genezen en het verouderingsproces omkeren als ze voldoende tijd krijgen.

Deze holografische medische pods worden vaak gebruikt door buitenaardse wezens om hun eigen soort te genezen die gewond zijn geraakt tijdens oorlogsmissies of door ongelukken in ruimtevaartuigen - de ET's gebruiken geavanceerde technologie om hun lichaam te genezen.

Deze peulen werden gebruikt in combinatie met kristallen en andere modaliteiten. Deze pod is gebouwd om een ​​kristal te huisvesten, een orakel dat met opzet kan worden geprogrammeerd, en een mens. Het doel is om een ​​sfeer van liefde en harmonie te creëren, zodat de geest, het lichaam en de ziel allemaal diep ontspannen en ontvankelijk zijn voor helende energieën. Elke pod is anders opgezet, afhankelijk van welke energieën nodig zijn voor optimale genezing.

Let op: het wordt niet aanbevolen om in deze pod te slapen, tenzij je ziek bent of genezing zoekt van iemand die is opgeleid om met deze technologie te werken.

Deze pods werden oorspronkelijk gebouwd met het doel een ruimte te creëren voor diepe genezing en integratie tussen dimensies om informatie uit hogere rijken terug naar de aarde te brengen. De meeste mensen hebben nog nooit zo'n diepgaand niveau van ontspanning of vrede ervaren. U kunt ook diep inzicht krijgen in uw levensdoel en verlangens tijdens het gebruik van dit apparaat. Je leven zal misschien nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal hebt ervaren wat deze apparaten te bieden hebben.

Deze peulen zijn niet alleen voor genezing; ze worden ook gebruikt om iemands DNA-structuur te upgraden om het verouderingsproces te vertragen. Dit kan gedaan worden om een ​​persoon te genezen van een catastrofaal ongeval dat anders de dood tot gevolg zou hebben. Het lichaam wordt in een magnetisch veld geplaatst, waardoor de natuurlijke chronometer en het DNA van het lichaam opnieuw kunnen worden gekalibreerd.

De technologie om deze wonderbaarlijke machines te maken werd veel gebruikt in ons verre verleden, ergens rond 5.000 v. De nieuwe Med Beds werkten beter dan hun voorgangers, maar er waren nog wat problemen die moesten worden opgelost voordat ze konden worden vrijgegeven aan een wachtend publiek.

Er is zoveel onderdrukte technologie die voor eonen is vergrendeld. Holografische medische pods zijn zo'n technologie die is vergrendeld en geclassificeerd in een uiterst geheim project.

De Noordse Pleiadiërs stonden de mensen van de Aarde toe om deze wonderbaarlijke apparaten te gebruiken, en daarom zie je ze in sommige van onze oude geschiedenissen in gebruik. Maar na een tijdje begonnen de Scandinaviërs het gebruik van deze apparaten te beperken omdat ze wilden dat de aarde op eigen kracht vooruit zou gaan, zonder tussenkomst van andere wereldbeschavingen, dus besloten ze ze op te sluiten voor toekomstige generaties totdat we klaar waren om kennis te maken met deze verbazingwekkende technologie. Dit was toen we begonnen te horen over kristallen schedels en piramides die werden gebruikt als stroomgeneratoren.

De medische capsule is niet alleen de machine; de medische capsule is een levensreddende uitvinding die ons is gegeven door de Galactische Federatie en die moeiteloos wonderen verricht die onvoorstelbaar zijn en alleen als magisch kunnen worden omschreven. De medische pod kan alle soorten DNA-, RNA- of eiwitschade in het lichaam van een persoon herstellen, zelfs bij een ongeboren kind.

Een voorbeeld: een kind dat zonder benen is geboren (een zeldzaam genetisch defect) kan een paar uur in de medische pod worden geplaatst en er dan uitkomen met perfect werkende benen, volledig intact DNA en een volledig genezen lichaam. Dit is het soort geavanceerde technologie waar we het over hebben, en dit is wat we hebben gekregen van onze welwillende buitenaardse weldoeners. Hoe ingewikkeld de zaak ook is, de medische pod kan mensen van allerlei kwalen genezen.

Wanneer een persoon sterft, is het niet nodig om ze te begraven. De lichamen kunnen in een van de kamers van dit apparaat worden geplaatst, waar ze worden bewaard totdat ze worden gewekt. De lichamen worden bewaard door een geavanceerde computer die het verouderingsproces vertraagt ​​totdat het individu wakker wordt. Dan kan het individu nog eeuwen voortleven, desnoods voor altijd. Deze kamer wordt een stasiskamer genoemd. Er is geen limiet aan hoe lang een persoon in deze kamer kan worden gehouden.

Deze pods kunnen ook worden gebruikt voor genezing, meditatie, astrale projectie, droomreizen, bekijken op afstand en vele andere dingen. Iedereen die ooit binnen is geweest, weet hoe geweldig ze zijn!

Het is een heel ingewikkeld stuk machine. Er zijn veel verschillende componenten en elk component heeft zijn eigen doel en functie.

Deze medische pods worden niet gebruikt met ons huidige gezondheidszorgsysteem, en dat komt omdat het de winst van medische verzekeringen, farmaceutische bedrijven en artsen drastisch zou verminderen. Als deze technologie vandaag zou worden gebruikt, zou dit het hele gezondheidszorgsysteem van top tot teen verstoren.

Dit is de reden waarom we deze technologie vandaag niet mogen hebben. We worden beroofd van onze gezondheid en, in veel gevallen, ons leven door een medisch monopolie dat niet wil dat u iets van deze technologie weet. Het medische establishment wil niet dat je gezonder wordt of langer leeft. Ze willen dat je ziek blijft, zodat ze meer geld aan je ziekte kunnen verdienen.

Maar nadat we zijn opgestegen, zal niets ons kunnen weerhouden om deze medische capsules in ons voordeel te gebruiken, omdat er geen ongunstige kracht zal zijn om ons in de Vijfde Dimensie te beheersen. Ieder mens op de planeet kan profiteren van deze uitrusting en voor onbepaalde tijd leven zonder ziekte en in een staat van liefde en extase.

💜💙 https://www.awakening-worldwide.nl/galactic-federation-of-worlds/bericht-voor-de-mensheid/een-nieuwe-wereld/5d-technologieen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...