Pagina's

zondag 20 februari 2022

Panda beren, witte konijntjes en het satanisme. Toeval bestaat niet!

Panda beren, witte konijntjes en het satanisme. Toeval bestaat niet! RECENT NIEUWS / NIEUWS

www.be4truth.com

Panda beren, witte konijntjes en het satanisme. Toeval bestaat niet! RECENT NIEUWS

Tot hoever kunnen toevalligheden gaan, totdat het geen toeval meer is of kan zijn?

Voordat we met dit artikel beginnen, moeten we eerst duidelijk meegeven dat deze informatie door sommige mensen als schokkend en confronterend ervaren kunnen worden!

WWF - WNF Wereld Natuur Fonds

In 1961 besloten de vier Engelse natuurliefhebbers Sir Julian Huxley, Guy Mountfort, Max Nicholson, Sir Peter Scott, dat het hard nodig was om een organisatie op te richtten die zich in zou zetten voor het behoud van bedreigde diersoorten. De vier mannen vroegen prins Bernhard, die veel contacten had in Engeland, om president te worden van hun organisatie. De prins stemde toe en op 11 september 1961 werd in Zwitserland ‘The World Wildlife Fund’ (WWF) opgericht. De oprichters merkten echter al snel dat het moeilijk was om dieren te beschermen als hun leefomgeving niet ook behouden werd. Daarom veranderde de naam in  ‘World Wide Fund for Nature’ (WWF).

Een Nederlandse afdeling liet niet lang op zich wachten. Na Engeland, de VS en Zwitserland werd de Nederlandse afdeling in 1962 de vierde tak van het WWF, onder de naam ‘Natuur Noodfonds Nederland’. Enkele jaren later werd de naam veranderd in Wereld Natuur Fonds (WNF). Prins Bernhard werd ook van deze afdeling president.

Eén van de eerste zaken waar het WNF in Nederland voor zorgde was het terugbrengen van de raaf in het Nederlandse landschap. Deze, door boeren gehate, vogel was in Nederland in de jaren ’30 uitgestorven doordat ze door jagers werden afgeschoten. Het project om de raaf terug te brengen startte in 1966. Er kwam veel kritiek op het plan doordat de vogels als plaag werden gezien. In 1969 lukte het uiteindelijk om de eerste vier raven in Nederland los te laten.

Jagen was voor Prins Bernhard een manier om in de natuur te zijn!

Prins Bernhard hield van de natuur in Afrika. Vrienden op het continent herinneren zich de prins als een romantische natuurbeschermer.

De prins reisde de afgelopen halve eeuw vaak naar het Afrikaanse continent om te jagen, te filmen en zich in te zetten voor natuurbehoud.

Hij was in 1961 een van de oprichters van het World Wildlife Fund (WWF), waarvan hij jarenlang voorzitter was, en bleef tot zijn dood voorzitter van de Nederlandse WWF afdeling, het Wereld Natuur Fonds. Bernhards favoriete Afrikaanse wildreservaat was het relatief kleine Mkhaya park in Swaziland.

Maar is het niet vreemd en gewoon weg raar en apart te noemen, dat iemand die dieren overhoop schoot vervolgens ook beschermer van deze zelfde dieren werd? Dit is een beetje hetzelfde als de Paus die er als heilige der heiligen voor de mensheid is, terwijl hij eigenlijk achter de schermen de grootste duivelse aanbidder en satanist is die de wereld ooit gekend heeft!

Maar, is dit niet een hele slimme techniek om door het grote onbenullige domme volk en volgzame publiek als weldoener gezien te worden, terwijl de werkelijkheid achter de schermen totaal anders is en dit het complete tegendeel bewijst? Je zegt A en je doet B, zo valt het nooit op wat de echte aard van het beest is! Een hele sluwe en smerige vieze manier om je echte aard te blijven verbergen! Gewoon alles omdraaien!

Als je een satanische doodscult wilt runnen,
doe dat dan via een katholieke kerk!Als je een drugskartel wilt runnen zonder verdacht te worden,
doe dat dan via een overheid anti-drugsagentschap!
 
Als je wereldwijd in kinderen wilt handelen, doe dat dan via een overheidsgesteunde kindvriendelijke hulpstichting!

Als je kinderen wilt misbruiken en MK-ultra programmeren,
doe dat dan via een overheid jeugdzorg instelling!

Als je onschuldige dieren overhoop wil blijven knallen en door wil blijven gaan met het jagen en vermoorden van groot wild, dan doe je dat gewoon via een zelf opgezette stichting als de Wereld Natuur Fonds!

Zo controleer je als machtige elite gewoon de gehele wereldmaatschappij, door iedereen op een dwaal spoor te brengen en gewoon verder door te kunnen gaan met het uitmoorden van onschuldige dieren!

Het WWF/WNF is de grootste milieu-beschermingsorganisatie ter wereld en het vertrouwen in het WNF is bijna ongelimiteerd. Deze organisatie durft het dan ook aan om zowat iedere burger op deze planeet direct aan te spreken op zijn of haar geweten.  Iedereen zou zo vindt het WNF zijn steentje moeten bijdragen aan het voorkomen van bijvoorbeeld de met uitsterven bedreigde diersoorten of de verwoesting van het regenwoud. En ook het klimaat is voor het WNF een ‘hot issue’. Het WNF werd 50 jaar geleden opgericht, op 11 September 1961. Vandaag de dag is het WNF één van de meest invloedrijke elite lobby groeperingen ter wereld. Het WNF heeft contacten in alle invloedssferen ter wereld, zij het politiek of industrieel. Het WNF loopt op het randje van de grens tussen committeren en corrupte omkoopbaarheid.

Het lijkt erop of in deze bizarre hedendaagse dagen geen masker meer op zijn plaats blijft zitten. Is de WNF panda nu een hoer en smerig logo gebleken? Je betaalt ervoor en je mag het gebruiken, zonder aanziens des persoons? Dat lijkt er dus wel op, of erger nog, het lijkt erop alsof bedrijven en organisaties het Wereld Natuur Fonds willens en wetens hebben opgezet om hun vuile zaakjes te verpakken in een mooi Panda cellofaantje en dat deze mooie verpakking steeds meer in het zicht van het normale volk duidelijk begint te worden dat het smerig is en stinkt!

1970

Om het werk van de WWF verder te verspreiden, gaat prins Philip in zee met voormalig SS-officier en voormalig spion voor IG-Farben, prins Bernhard van Nederland, die al een prominente speler in de WWF is. Doel is om een permanent financieringsmechanisme te creëren voor het toenemend aantal opkomende ecologische fronten, om de droesem van de tegencultuur van de late jaren ’60 te verzamelen, en die als de stormtroepen van het ’nieuwe’ groene fascisme in te zetten.

De ‘1001: A Nature Trust’, onder de leden bekend als de ‘1001 Club’ is gecreëerd als een aanhangsel van prins Bernhard’s welbekende Bilderberg Groep, het geheime genootschap van leidende Noord-Amerikaanse en Europese oligarchische insiders: 1.001 nauwe persoonlijke relaties van prins Bernhard en prins Philip worden uitgenodigd om voor een aanvangsbedrag van $10.000 per persoon lid te worden van de 1001 Club.

Het leeuwendeel van de leden wordt aangetrokken vanuit de bestuurslichamen van de leidende Club of the Isles kartels voor ruwe grondstoffen, banken, verzekeringsmaatschappijen, en family trusts (the fondi). Typerend voor deze kaste zijn:

John Loudon, voormalig CEO van Royal Dutch Shell en voorzitter van Shell Oil Co., die van 1977 tot aan zijn voorzitter is van het WWF;Maurice Strong, hoofd van de Power Corporation in Canada, en een van de meest belangrijke WWF-operators;Baron Aubrey Buxton van Alsa, van Barclays Bank;Bertold Beitz, directeur van de Alfred Krupp von Bohlen en Halbach Foundation;Conrad Black, voorzitter van Groot-Brittannië’s leidende media kartel, de Hollinger Corporation;Peter Cadbury, van de George Cadbury Trust;Anton Rupert, van de South African Rembrandt tabaksbelangenSir Kenneth Kleinwort, eigenaar van Kleinwort Benson, een van Engeland’s oudste investeringsbanken; enHenry Keswick, voorzitter van Jardine Matheson en broer van John Keswick, de voorzitter van Hambros Bank en een directeur van de Bank of England.

Maar ook majoor Louis Mortimer Bloomfield was een 1001 -clublid van het eerste uur, evenals een aantal hardcore zwendel-bankiers, zoals Robert Vesco en Edmond Safra.

Tegen de tijd dat prins Philip en prins Bernhard de US$ 10 miljoen als oorlogsschatkist hebben verzameld, zijn de eerste leidende groene nazi eco-fascistische frontgroepen en denktanks al gelanceerd. Dit is het huidige klimaat en opwarming van de aarde cult verhaal!

In 1968 sticht Aurelio Peccei, een voormalig executive van Fiat de club van Rome op. Fiat president Gianni Agnelli was al een charter lid van de 1001 Club en werd ook lid van de Club of Rome, een elite club die alleen andere op uitnodiging club in kon krijgen en die een nieuwe, gecomputeriseerde variant van de Malhusiaanse principes was.

De Club van Rome wordt niet alleen een leidende establishment lobby voor ieder mesjogge groene cult milieubedrog, het lanceert ook de beweging voor zero bevolkingsgroei, tegenwoordig verworden tot een eis voor drastische bevolkingsreductie, oftewel genocide.

Gedurende dezelfde opbouwfase lanceert de voorzitter van de Ford Foundation, McGeorge Bundy een gezamenlijk project met de Sovjet overheid: het International Institute for Applied Systems Analysis (IIASA), met het hoofdkwartier in Laxenburg, Oostenrijk, om een begin te maken aan het proces om de radicale ecologie zero groei cult manie in het Warsaw Pact binnen te frommelen. Tegen de tijd dat Mikhail Gorbachov in 1985 in het Kremlin aan de macht komt, is een heel segment van de Sovjet nomenclatura van ’rood’ tot ’groen’ geworden.

Prins Philip lanceert met zijn hulpjes een serie publiciteitsstunts om de rekrutering voor hun irrationalisten beweging te versnellen.
In 1970 richt Maurice Strong met ’Earth Day’ op 5 juni 1972 de schijnwerper flink op de WWF agenda.

In 1972 organiseert Strong in Stockholm een Verenigde Naties milieuconferentie. Deze zet de verbreiding van de niet wetenschappelijke groene misleidingen nog een tandje hoger. Vanuit die conferentie lanceert de VN het United Nations Environmental Program (UNEP), waarvan Strong de eerste directeur is. Op een andere conferentie, die in 1974 plaatsvindt over bevolking in het Roemeense Boekarest, beveelt dezelfde cast van personages, met gebruikmaking van de Club van Rome’s Malthusiaanse propaganda, openlijk groene cult bevolkingsbeperking aan.

Al deze lijnen en geschiedenis laat duidelijk zien, dat alleen de elite boven machten hun agenda ongestoord uit kunnen rollen, zonder enig tegenwerking of tegenspraak die deze corrupte elite agenda kunnen weerhouden. Ze hebben vrijbaan om te doen wat ze willen over de rug van volkeren en belasting betalende burgers.

Komen we nu terug op het logo van het WFF - WNF de panda beer.

Als prins Bernard zijn bloederige jacht verleden verscholen heeft achter het WWF - WNF zou er dan nog meer verscholen en verstopt kunnen worden achter deze wereldwijde elite stichting en hun PANDA logo?

Hoe toevallig is het, dat een panda beer en de ogen van een panda ook staat voor het folteren en mishandelen van jonge kinderen om ze zo of te trainen in een MK-ultra programma of uit deze kinderen Adrenochrome vanuit het bloed te kunnen halen!

Adrenochrome en het drinken van kinderbloed!

Adrenochroom is een  organische en chemische stof, die wordt geproduceerd door de oxidatie van de bijnier, ze bevinden zich bovenop elke nier. Adrenaline wordt verondersteld te worden geproduceerd wanneer een persoon opgewonden is of een "adrenalinestoot" ondergaat.

Adrenochroom is een chemische verbinding met de moleculaire formule C9H9NO3 die wordt geproduceerd door de oxidatie van adrenaline. Het afgeleide carbazochroom is een hemostatisch medicijn. Ondanks een overeenkomst in chemische namen, is het niet verwant aan chroom.

IUPAC-naam: 3-hydroxy-1-methyl-2,3-dihydro-1H-indole-5,6-dione

Molaire massa: 179,17 g/mol

Andere namen: Adraxone en Roze adrenaline

 

Deze verbinding kan hemostase veroorzaken of is anti-hemorragisch van aard. 
Verkoop of gebruik van Adrenochrome als medicijn wordt sterk gecontroleerd en gereguleerd door de FDA. ​
 ​

Om Adrenochrome te maken moet het worden geoogst, dit brengt de drugs in verband met mensenoffers, is de elite cabal drugs en wordt na zegge gebruikt door vele elite Hollywood acteurs, maar ook wereldwijd is het bij vele elite een bekende drugs.  
Adrenochrome zorgt er ook voor, dat een persoon zijn / haar jeugd behoudt en het een verjongingsmiddel is!
Gebruikers ervan ervaren een uniek en euforiegevoel erdoor.

Het bekende kenmerk en teken onder de elite voor Adrenochrome is het witte konijntje, omdat dit de verbinding van adrenochrome weergeeft!
Het witte Adernochrome konijntje komen we later in dit artikel op terug.

Oorsprong en geschiedenis van adrenochroom.

Adrenochrome staat ook wel bekend als het 'Fountain of Youth' serum (Fontein van Jeugdigheid middel). Er zijn verwijzingen, dat Adrenochrome verband houdt met satanisme of andere geheime sekten. Deze cult sekten zijn zeer geheimzinnig en zij beheren hun organisaties in het diepste geheim. De sekten zijn vaak van hoge elite aard en duivels dodelijk slecht.

Het is door de geschiedenis heen bekend geworden, dat offers in de oudheid zijn gebracht. Sommige beschavingen die regelmatig mensen offerden,  waren de Egyptenaren, de Maya's en de Azteken. Deze beschavingen waren  diep gezaaid in het proces van het doden, extraheren en consumeren van adrenochroom. Adrenochroom zou de levensenergie van het slachtoffer verwijderen, en wanneer een persoon de consument het bloed medicijn binnenkrijgt, ontvangt hij de levensenergie van het slachtoffer. Adrenochroom zou  psychische stoornissen, derealisatie en euforie veroorzaken. Tevens werd en wordt het als verjongingsmiddel gebruikt.

De echte en verborgen oorspronkelijke oorspong van adrenochrome en het bloed drinken komt van de Reptielen wezens en het eten van kinderen! Doordat dit is overgeslagen op vooral elite bezeten mensen door demonische duivelse krachten, heeft deze drug zich verder uitgebreid bij de elite en hun rituele cult geloof. Tevens werkt het gebruiken en verspreiden van dit middel als ultiem machtsmiddel.
Mensen die in deze elite cult zitten, kunnen na het nemen ervan bedreigt en gechanteerd worden door hogere elite machten.

Hoe wordt adrenochroom geoogst?

Adrenochroom zou worden geoogst van ontvoerde kinderen onder de 9 jaar (het medicijn is krachtiger). De kinderen moeten het meest angstig zijn om krachtige adrenaline / epinefrine uit hun pijnappelklier te halen. Het heeft de gecombineerde effecten van zowel supersterke snelheid als LSD.

De adrenaline / epinefrine wordt snel geëxtraheerd omdat de adrenaline na verloop van tijd niet zo krachtig is. Het onderwerp wordt soms in leven gehouden voor talloze extracties.  De manier waarop het wordt gedaan, is door een naald in het oog te prikken om adrenaline / epinefrine uit de hersenstam af te scheiden.

 

Adrenochrome oogsten en de elite.

Van de Elite wordt gezegd dat ze over de hele wereld massale kinderhandelsorganisaties runnen en kinderen kopen en verkopen voor hun eigen plezier. Kinderen worden zwaar gebruikt omdat ze een enorme adrenalinestoot uit de pijnappelklier ervaren. In 2018  NCMEC  meldt 824,000+ vermiste kinderen elk jaar alleen al in Amerika. Dat is gemiddeld 1 kind per 4 minuten!

Veel van de Elite zijn verslaafd aan de stof. Ze nemen deel aan wat ' Spirit Cooking ' van Marina Abramović wordt genoemd en hebben feesten rondom het onderwerp mensenoffers. Deze mensen offeren kinderen, eten de lichamen, drinken het bloed en aanbidden duistere goden . Dit spul heeft de neiging behoorlijk verslavend te zijn. Velen die het medicijn proberen, hebben de neiging er moeite mee te hebben om er vanaf te komen.

Marina Abramović samen Rothschild familie lid
Baron Jacob Rothschild de aller rijkste en machtigste bankiers familie ter wereld. 

Marina Abramović samen met voormalig koningin Beatrix.

Hoe verslavend is adrenochrome?

De verbinding heeft verschillende effecten op het menselijk brein. Inname van dit medicijn kan een mentale high geven als geen ander, maar kan andere psychotische reacties veroorzaken zoals hallucinaties en in sommige gevallen zelfs schizofrenie veroorzaken.

In feite,  Adrenochrome is net zo  verslavend als heroïne . Er zijn risico's verbonden aan dit medicijn bij recreatief gebruik; je eigen adrenalineproductie stopt volledig door homeostase en negatieve feedbackloops.

Dit betekent dat als er geen constante toevoer van Adrenochrome wordt toegediend en iemand besluit om er cold turkey van af te komen, u zeer ernstige ontwenningsverschijnselen zult krijgen. Ontwenningsverschijnselen die veel erger zijn dan die van alcohol, hard-core medicijnen, opiaat of benzodiazepineonttrekkingen . ​

Hoe lang duren de effecten van adrenochroom?

Oorspronkelijk werd het effect ontdekt door het toedienen van oververouderde adrenalinepreparaten die adrenochroom en adrenaline bevatten. Abram Hoffer en Humphry Osmond  beschouwen het effect als vergelijkbaar met LSD en mescaline (psychotomimetisch, nu psychedelisch genoemd), een fragment uit het onderzoek

"Schizofrenie ontstond bij een individu toen er te veel adrenochroom werd gevormd, [dus] adrenochroom interfereerde vervolgens met de hersenfunctie zoals LSD het geval zou zijn, en dat creëerde de essentiële fase voor de vorming van schizofrenie."

Volgens hen kan het hallucinogene effect van  Adrenochrome weken aanhouden of tot flashbacks leiden en gepaard gaan met paranoïde-depressieve reacties . Zij stelden het proefschrift over het adrenochroom bij psychische stoornissen, zoals  schizofrenie , mogelijk een rol. Deze 'adrenochroomhypothese' werd later door Hoffer en Osmond ontwikkeld tot de  aminochroomhypothese .

Adrenochrome en satanisme kan natuurlijk ook heel goed gebruikt worden als het ultieme chantage middel voor de machtige elite!

Mark Zuckerberg eigenaar van facebook zegt dat hij Adrenochrome wel eens heeft gebruikt en het een plezierig beleving was!

Jack Dorsey eigenaar van Twitter draagt een DOPE PEDO hoodie!
Satanisten doen alles recht in je gezicht, omdat ze weten dat ze beschermd worden door de elite grote machten en ze zichzelf vogelvrij voelen om iedereen te bedonderen!

Turkse reguliere nationale televisie over Adrenochrome!
Engelse vertaling.

Klik op deze bovenstaande afbeelding om naar de site te gaan waar deze video op staat!

De Adrenochrome fabrikant in Wuhan China.

Is het puur toeval dat er in Wuhan China een Adrenochrome fabrikant zit of zijn er dingen achter de schermen aan de hand die niet aan het licht mogen komen? 

Moest de uitbraak van het corona virus hierdoor uit Wuhan China komen en moest Wuhan compleet op slot om bewijs van deze Adrenochrome fabrikant weg te werken? Had deze fabrikant in opdracht van de elite pure Adremnochrome gemaakt die direct van kinderen afkomstig was?
Deze fabrikant in Wuhan China bestaat gewoon nogsteeds en je kan gewoon online Adrenochrome bestellen! 

Link Adrenochrome fabrikant: https://biocar.en.made-in-china.com/product/IdXtonscCxpb/China-Factory-Supply-Raw-Powder-Adrenochrome-CAS-54-06-8-with-Safe-Delivery.html

Satanisme als het ultiem controlemiddel!

In de laatste jaren is het Satanisme wereldwijd fors toegenomen. Het lijkt de snelst groeiende geloofsovertuiging van het moment. Het behoort tot een van de oudste religies op deze planeet. De oorsprong van het Satanisme lijkt terug te voeren tot de periode voor de zondvloed in de Indus Vlakte, een vruchtbare laagvlakte tussen de rivieren de Indus en de Ganges in het Noorden en Oosten van India,  Pakistan en Bangladesh.

In dit gebied bestond in die tijd al een kastensysteem wat niets te maken heeft met het huidige kastensysteem. Om bij een kaste te kunnen worden ingedeeld hing volledig af van je DNA. Er bestonden drie verschillende kasten waaronder de Priesterkaste, de militaire kaste en een mix van de twee eerder genoemden. Alle drie de kasten waren verbonden met het Sterrenstelsel Orion , die we tegenwoordig kennen als  de Ariërs. Het Arische ras is van oorsprong dus reptiliaans.

 

De militaire kaste vereerde seks en dualiteit.
Het embleem wat hier bij hoort zien we vandaag de dag terug bij de Ridders van Malta. Het is een kruis wat duidelijk verschilt met een Christelijk kruis. Het wordt ook wel het wereldkruis genoemd en kenmerkt zich door 4 gelijke armen. Dit kruis vertegenwoordigt de dualiteit en staat voor de gemeenschap tussen de verschillende seksen.

Deze uitersten waren volgens hen nodig om te voorkomen dat de aarde uit elkaar zou spatten. Omdat seks als een Heilig sacrament werd gezien en dit hun manier was om tot hun goden te bidden waren vrouwen voortdurend zwanger. Er werden veel te veel kinderen geboren omdat er geen voorbehoedsmiddelen werden gebruikt. Het was onmogelijk om al deze kinderen te voeden en te herbergen, dus vonden er voortdurend abortussen plaats.

Satan en Sumerië.
Het Satanisme was tevens de godsdienst van het oude Summerië. Hier maakte een buitengewoon mooie vrouw, genaamd Samiramas een noodlanding met een eivormig ruimteschip in de rivier de Eufraat. Ze stapte uit , overmeesterde de toenmalige koningin en nam Nimrod de koning, de kleinzoon van Noach tot echtgenoot.

Vanaf dat moment veranderde dit land. Er ontstonden criminele activiteiten die voorheen ondenkbaar waren geweest. Zij, waren degenen die het gebruik van geld introduceerden als een symbool van waarde en afgoderij. Hiermee werd een hiërarchische structuur gecreëerd en verloor de mensheid zijn gelijkwaardigheid en ontstond dualiteit.

Onder hun bewind ontstond tempelprostitutie. Mooie jonge mannen en vrouwen werden opgeleid als tempelprostituees. Om je schulden te vereffenen werd je gedwongen betaalde seks te hebben met een van de tempelprostituees. Op deze manier kreeg je vergiffenis van je schulden. Als het puntje bij paaltje komt en je alle kerkelijke seksschandalen in acht neemt, verschilt de biecht nauwelijks van deze vroegere praktijken.

Het gebruik van drugs, overspel binnen het huwelijk en het eten van vlees wat voorheen ondenkbaar was geweest, werd geïntroduceerd. Het DNA van de toenmalige mens veranderde hierdoor wat maakte dat het lichaam net als bij reptielen tot op zekere hoogte vlees nodig heeft om in een gezonde conditie te blijven. Het offeren van mensen en kinderen begon eveneens in deze periode. Dit is een vorm van kannibalisme en vampirisme wat tot op de dag van vandaag actueel is.

Het Vaticaan; het Duivelse Vaticaan!
Dit viel vanaf het ontstaan daarvan onder een andere religie, namelijk het Satanisme. Satan die verbannen was naar de zee heeft hier tot op de dag van vandaag de regie in handen. De Pontiff staat hiermee aan het hoofd van het internationaal recht waar de wetten van het oude Summerië en Babylonië nog steeds gelden.

De taak van de Paus is de verspreiding van het christendom, de religie van het land. Deze twee taken waren en zijn dus volledig in strijd met elkaar. Dit heeft tot gevolg dat er talloze mensen in dienst zijn van het Vaticaan die ‘Lucifer/ Satan’ als hun enige god aanbidden. De paus vertegenwoordigt 2 verschillende religies namelijk het christendom en het Satanisme. De taak van de Pontiff werd in 2011 afgeschaft. Hiermee werd niet het Satanisme afgeschaft, integendeel.

De huidige paus Franciscus, die werd geboren als Jorge Mario Bergoglio, was de eerste Jezuïet die ooit paus werd. De Jezuïeten zijn de militaire orde binnen het Vaticaan die het Satanisme aanhangen en mogen officieel helemaal niet de functie van de ‘witte’paus bekleden, zij hebben hun eigen ‘zwarte’paus. Hij verklaarde op 27 april 2014 dat vanaf dat moment Lucifer als de echte god van de Rooms Katholieke kerk beschouwd moest worden!

In de tweede Wereldoorlog heeft het Vaticaan eveneens heel duidelijk de kant van Lucifer gekozen. (Zie HIER een pdf over de rol van het Vaticaan in de holocaust). In 1816 bekeerde koningin Victoria zich tot het Satanisme als gevolg van haar verbintenis met Benjamin Disraeli. Disraeli was een Britse staatsman van de conservatieve Partij die tot tweemaal toe premier is geweest.

Disraeli was ook de persoon die het voor elkaar heeft gekregen dat de mens bij zijn geboorte zijn vrijheid verloor. Iedereen werd vanaf dat moment ingeschreven als bedrijf en viel daar mee onder het zeerecht waardoor ze verplicht konden worden belasting aan de staat af te dragen. De rest van de Europese Koningshuizen volgden haar voorbeeld.

Het offeren van kinderen is voor ons mensen een nauwelijks te bevatten onderwerp. Wat de meesten van ons niet beseffen is dat het lichaam waar wij in gevangen zitten al lang niet meer een mensenlichaam is maar een Archontisch reptielenlichaam. Deze Archonten hebben hele andere gewoonten en maatstaven zoals je hebt kunnen lezen. Hun parasitaire leven wordt beheerst door leugens, hiërarchie, seks, misbruik enz.

In onze oorspronkelijke wereld worden geen kinderen geboren zoals in deze realiteit. Het concept kinderen is een van de middelen om ons af te leiden van onszelf. Ieder kind dat je baart maakt het een stukje moeilijker om jezelf te kunnen bevrijden uit deze gevangenschap. Van kleins af aan worden we gehersenspoeld dat je pas compleet bent als je een of meerdere kinderen op de wereld hebt gezet. In Summerië, Babylonië en het oude Israel had je vroeger enorme ovens in de vorm van een uil. Er was een overschot aan baby’s als gevolg van alle seks die in deze ovens levend werden gecremeerd als een offer aan Moloch.

Hoe meer je liegt en vreemdgaat, hoe sterker je positie wordt. De mensen aan de top zijn het meest corrupt, anders waren ze nooit op die positie terecht gekomen. Kijk naar onze overheden wereldwijd maar denk ook aan de voetballers, musici, acteurs met hun mega hoge salarissen. Die hebben allemaal hun ziel verkocht in ruil voor rijkdom en macht.

Een echte satanist herken je, doordat ze alles omdraaien en zich voordoen als goed en het kwaad aanbidden!
Het zijn de grootste spindokters en omdraaiers van de waarheid! Ze zullen alles doen om overal mee weg te kunnen komen. 

Voor de grote meerderheid van de gewone mensen is dit letterlijk ‘onvoorstelbaar" en ongelovelijk!
Omdat we allemaal aan de buitenkant hetzelfde soort lichaam hebben zijn ze onherkenbaar. Dit maakt het zo frustrerend en moeilijk te bevatten. De groep die daaronder valt wordt vaak gechanteerd met behulp van de inlichtingendiensten. Ze zijn ongewild in situaties gebracht van bijvoorbeeld rituele kinderoffers. Door middel van belastend foto en filmmateriaal worden ze gedwongen om hun mond te houden over de misdaden die door hun meerderen zijn gepleegd.

Onze door satanische elite totaal gecontroleerde wereld, overheid, wetenschap, organisaties, media enz... is een compleet gevaar voor de evolutie en de algehele ontwikkeling van ons mensheid, omdat alles wat niet binnen de normen en waarde van de controlerende elite machten valt niet gehoord mag worden! Dit betekend ook, dat er bijzondere geneeskunde, uitvindingen en eerlijk "echt" belangrijk nieuws niet gehoord of uitgebracht mag worden als de elite machten hier niet mee instemmen! Hierdoor ontstaat een complete gecontroleerde eenzijdige maatschappij waar alleen een klein groepje elite van kunnen profiteren en waar de normale burgen totaal onderdanig aan hun pijpen moeten blijven dansen.

Hoe bizar is het, dat vele mensen informatie en nieuws alleen maar geloven als de reguliere media of machten dit naar buiten brengen!
Hierdoor krijg je totale wereldwijde propaganda, die geen ruimte biedt voor vernieuwing, verbetering, ander gedachtegoed en eerlijk nieuws.
De evolutie van ons mensheid wordt tegengehouden door een klein groepje duivelse elite psychopaten die alles willen blijven controleren!

Deze elite mensen en machten controleren echt alles en gebruiken het satanisme al ultiem controle middel! 

Er zullen nu vele complotontkenners zijn die zeggen: "wat een complete onzin weer!" Dat zou kunnen, maar ga dan ook eerst zelf eens iets onderzoeken voordat je blind op informatie van de reguliere corrupte en gecontroleerde media afgaat! De familie Rothschild bijvoorbeeld en de overige 1% elite families regeren in het diepste geheim en komen niet volop in het nieuws of staan ze in nieuws bladen. Dit is ook precies wat deze elite machten en families willen en daarom gebeurd het ook niet! Ze bezitten ALLES en bepalen ALLES, waardoor ze ook de totale controle kunnen houden over welk nieuws er wel naar buiten gebracht mag worden en welk nieuws niet.

 

Massale wereldwijde media controle is eigenlijk gewoon totale wereldwijde hersenspoelen en hersen controle van de mensheid.
het is een MK-ultra project, maar dan wereldwijd! Zolang mensen deze gecontroleerde corrupte media maar blijven geloven.
Maar het is niet alleen deze media het is het gehele totaal plaatje wat ze controleren ook alle universiteiten, onderwijs en wetenschap.
Ze kunnen van ieder onwaarheid een feit maken en anders om als het maar hun doelen en belangen nastreeft, maar zodra er mensen zijn die iets anders verkondigen, zeggen of beweren worden ze in het totale controle systeem direct belachelijk gemaakt en voor gek verklaard!
Als je deze totale wereld controle beheerd, geef je natuurlijk GEEN andere berichten doorgang die jou elite agenda niet dienen.

Zo simpel zit het eigenlijk in elkaar en het is zo geniaal opgezet, dat vele mensen dit als complot verwerpen omdat dit in hun ogen totaal onmogelijk is! En ook weer deze instelling is precies wat deze elite machten aan de macht blijft houden, omdat er nog steeds te veel mensen blind geloven en vertrouwen in dit wereldwijde gecontroleerde slaven geldsysteem.

Zie het eigenlijk gewoon als een groot bedrijf wat deze elite beheren, maar dan wereldwijd! Op iedere hoge belangrijke positie hebben ze hun gecontroleerde mensen zitten, die allemaal deel uitmaken van hun agenda en hun wereld plannen en als er iemand tussen zit die iets anders gaat verkondigen dan is het direct exit. Totale bestuurlijke controle, maar dan over de hele wereld!

Vele complotontkenners zeggen ook vaak "maar dit is toch onmogelijk er gaan toch mensen praten en vertellen wat er echt speelt!" Ook dit klopt, er zijn vele mensen in het verleden en ook nu die precies vertellen wat er echt aan de hand is en wat er speelt achter de schermen, maar vele van deze mensen leven niet meer of worden compleet belachelijk gemaakt, omdat ze iets vertellen wat niet mag! Begrijp, dat deze elite en vooral de Rothschild familie ruim 300 jaar te tijd heeft gehad om dit totale wereldwijde controle systeem op te zetten, dit hebben ze niet in 1 week of zelfs 10 jaar gedaan! Ze controleren echt alles en mensen die gaan praten worden of compleet belachelijk gemaakt of gewoon vermoord!

 

Ze hebben om deze MK-ultra getrainde mensen op te leiden complete wereldwijde programma's lopen waar ze kinderen voor hun 8e jaar misbruiken en geestelijk breken en kapot maken om ze later te kunnen gebruiken als hun gecontroleerde slaven die op hoge posities geplaatst worden om nog meer controle wereldwijd te krijgen en vooral te behouden.

Deze MK-ultra technieken op kleine kinderen begint al heel vroeg op jonge leeftijd en deze kinderen worden niet alleen misbruikt maar ook gemarteld en gefolterd en sommige overleven deze mishandelingen niet en sommige komen ook niet verder in dit MK-ultra programma, omdat ze niet uitgekozen zijn als chosen one childeren, maar als misbruik en slachtoffer kinderen. Vaak zijn het alleen de elite rijke kinderen zelf die in deze MK-ultra programma's verder gebruikt worden in hun oudere leeftijd op hoge posities.


De PANDA ogen van kinderen die mishandeld en gefolterd zijn, is ook een kenmerk en herkenningsteken onder de elite van getrainde MK-ultra kinderen die als hun slaven werken en ingezet kunnen worden. De elite verhandelen en verkopen deze kinderen ook, om voor andere elite op hoge posities ingezet te kunnen worden. De PANDA ogen ontstaan door deze kinderen een lange tijd hard fijn te drukken zodat het bloed naar hun hoofd stijgt, waardoor ze bloed uitstortingen rond de ogen en achter de oren krijgen. Het is het zelfde principe als het afbinden van een arm de vanzelf paars aanloopt van de bloed ophoping en spanning die in de arm ontstaat. Dit zelfde principe voeren ze bij kleine kinderen uit door hun middenrif fijn te drukken en af te persen, waardoor het bloed geen normale doorgang meer kan krijgen en er in het hoofd van dit kind bloedophopingen ontstaan en er blauwe ogen ontstaan door deze foltering en marteling.

Deze extreme martelingen dienen om de geest en persoonlijkheid van kinderen te breken en om zo meerdere gespleten persoonlijkheden bij deze kinderen te realiseren. Door de trauma's die deze kinderen op jonge leeftijd oplopen, zijn ze steeds verder geestelijk te controleren tot hersen gecontroleerde elite MK-ultra kinderen dit op latere leeftijd totaal geen ziel meer hebben en alles uitvoeren wat ze opgedragen wordt!  

De PANDA ogen, zijn dus niet alleen het bet bewijs van extreme marteling, maar voor de elite is het ook een handelsmiddel en merk van een geheime onderling lopende MK-ultra programma waar ze te kennen geven, dat ze beschikken over getrainde en opgeleide MK-ultra kinderen.
Dit is ook de rede, waarom deze MK-ultra chosen one kinderen later op hoge belangrijke posities in de maatschappij geplaatst worden.

De PANDA ogen staan ook voor de beschikbare gebruik en handel in en van Adrenochrome en MK-ultra kinderen die al geplaatst zijn en deelnemen in het MK-ultra programma van de elite en monarchen koninklijke families. Deze kunnen ook functioneren als mede opleiders in dit elite MK-ultra programma.

 

Naast de PANDA beer, staat ook het witte konijntje voor de handel en het gebruik van Adrenochrome!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...