Pagina's

vrijdag 4 februari 2022

Wordt kanker de epidemie van de gevaccineerden?

Wordt kanker de epidemie van de gevaccineerden?
niburu.co
 kanker de epidemie van de gevaccineerden  Het is vandaag wereld kankerdag en dat betekent dat mensen stilstaan bij wat deze ziekte betekent voor de maatschappij.

Net zoals er een behoorlijke oversterfte was in 2021, zo was er ook een grote toename in kankergevallen in dat jaar. 


Voordat de nep coronapandemie in beeld kwam was kanker de ziekte waar de meeste mensen zich zorgen over maakten.

En terecht want door de jaren heen is het aantal kankergevallen alleen maar gegroeid, nooit afgenomen.

Nu verschijnen er berichten dat er in 2021 een toch wel spectaculaire stijging van 10 procent aan nieuwe kankergevallen heeft plaats gevonden.

Nooit eerder klonk de diagnose kanker in één jaar tijd zo vaak. In 2021 kwamen er 124.000 nieuwe kankerpatiënten bij, 10 procent meer dan het jaar ervoor.

Dit blijkt uit cijfers van de Nederlandse Kankerregistratie en het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) die deze site heeft opgevraagd. Borstkanker (15.700 nieuwe patiënten), huidkanker (plaveiselcelcarcinoom, 14.900), longkanker (14.700), prostaatkanker (13.700) en darmkanker (12.900) waren de meest voorkomende vormen van kanker.

En dat is zeker bijzonder gezien het feit dat talloze wetenschappers hebben gewaarschuwd voor een spectaculaire toename aan kankergevallen als gevolg van de ‘coronavaccins’.

Zoals bijvoorbeeld Dr. Judy Mikovits:

Het zal onder andere auto-immuunziektes veroorzaken en volgens Dr. Mikovits ook ziektes zoals MS, Alzheimer’s en het kankerproces versnellen. Dat is wat de synthetische GMO-formule van dit vaccin zal veroorzaken in het menselijk lichaam.

Het meest overtuigende bewijs dat ‘coronavaccins’ het eigen immuunsysteem uitschakelen, waardoor gevaccineerde mensen eigenlijke lopende AIDS patiënten worden komt wel uit een Duits onderzoek, waarover wij eerder schreven.

Volgens professor Bhakdi hoeft niemand verder te zoeken naar bewijs, want uit wat nu boven water is gekomen blijkt dat de coronavaccins zowel jong als oud vermoorden.

En dat bleek uit de autopsies die zijn uitgevoerd door professor Burkhardt.

Het betreft hier mensen die zijn overleden op allerlei verschillende plekken, zoals thuis, op het werk of in de auto. De autoriteiten kwamen na het overlijden tot de conclusie dat er geen enkel verband viel aan te tonen tussen het vaccin en het overlijden.

Toch werden er lijkschouwingen uitgevoerd, maar dit alleen omdat de familie daar op aandrong. Echter, ook bij de lijkschouwingen kwamen er geen bijzondere dingen naar voren, want al de organen leken er normaal uit te zien.

Professor Burkhardt is echter verder gegaan met het onderzoek. Een onderzoek dat inmiddels al zo’n zes maanden duurt en waarbij hij dag na dag onverstoord bleef doorwerken, met volgens Bhakdi een absoluut vernietigende conclusie voor wat betreft de vaccins.

Ongeacht welk type coronavaccin wordt gebruikt, er is duidelijk bewijs van een auto immuun aanval van het lichaam op de eigen organen.

Bij 90 procent van alle door Burkhardt onderzochte organen vond hij duidelijk bewijs dat de organen waren aangevallen door de eigen Naturalkillercellen van het immuunsysteem.

Naast bovengenoemd onderzoek is er meer overtuigend bewijs in de vorm van de Britse overheid die toegeeft dat wanneer mensen tweemaal zijn gevaccineerd ze minder neutraliserende antilichamen aanmaken, waardoor ze vatbaarder worden voor allerlei ziektes. Nu komen er berichten dat dit een permanente situatie is die zich nooit meer zal herstellen.

The UK government has admitted that once you have been double-vaccinated, you will never again be able to acquire full natural immunity to Covid variants… or possibly any other virus

In het begin van 2021 is men in ons land begonnen met de corona ‘vaccinatiecampagne’. Tegen de zomer waren de meeste mensen die dat wilden al wel ‘gevaccineerd. ‘

Het zal dan natuurlijk enige tijd duren voordat het immuunsysteem van de gevaccineerde mens dusdanig is vernietigd dat tumoren vrij spel krijgen. Als er dan toch al een stijging is waar te nemen van kankerdiagnoses in 2021 dan belooft dat weinig goeds voor 2022.

Natuurlijk zal er worden gezegd dat er geen enkel aantoonbaar verband is tussen de groei van kankergevallen en de ‘vaccins’ in 2021. Dat is waar, maar desalniettemin zijn er al wel tekenen die wel degelijk in die richting wijzen.

Feit is dat we in 2021 te maken hebben met zowel een onverklaarbare oversterfte en een 10 procent stijging in de diagnose ‘kanker’. Feit is ook dat we in begin 2021 in ons land zijn begonnen met het massaal ‘vaccineren’ van de bevolking.

We zullen moeten afwachten hoe de situatie zich in de loop van dit jaar gaat ontwikkelen. Er zijn ondertussen alleen al in ons land toch weer miljoenen mensen geweest die zich dusdanig bang hebben laten maken dat ze een boosterprik hebben gehaald. Of mensen die misschien niet bang waren, maar heel graag op vakantie wilden.

Bijkomend probleem bij bovenstaande is dat men er alles aan zal doen om de waarheid te verdoezelen en dat betekent dat niemand strak zal weten welke kankerpatiënten wel of niet zijn gevaccineerd, want als het de instanties uitkomt, dan is privacy opeens heel belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...