Pagina's

maandag 28 februari 2022

De slag om Kiev is de meest idiote oorlog ooit, het niveau van de desinformatie is absurd

De slag om Kiev is de meest idiote oorlog ooit, het niveau van de desinformatie is absurd
www.frontnieuws.com

Rusland weigert de infrastructuur uit te schakelen. De energie, het water, en het internet doen het nog. Ze proberen de mensen niet boos te maken, en ze proberen het niet zo ver te laten gaan dat er veel opnieuw moet worden opgebouwd wanneer ze een nieuwe regering installeren, schrijft Andrew Anglin.

De westerse media zeggen dat Rusland het moeilijk heeft. Alsof ze niet gewoon de hele infrastructuur zouden kunnen bombarderen als ze dat zouden willen en dit in 15 minuten klaar zouden hebben.

Eerlijk gezegd, is het meeste van wat er op Twitter gepost wordt nep. Het enige waar het Westen voor deze oorlog klaar voor was, was om een stel nepvideo’s te posten en iedereen te verbieden die een verslag geeft van iets dat werkelijk gebeurt.

Russische soldaten worden onder burgerarrest geplaatst?

Lijkt u dat echt? Of lijkt het alsof iemand zich in een Russische soldatenoutfit heeft verkleed en een nepvideo heeft gefilmd?

Hier is er een waar de Russische soldaat zo bedroefd is over het feit dat hij door burgers gevangen genomen is, dat hij huilt.

Ze posten ook vreemde wreedheden die door Oekraïners begaan zijn en zeggen dat het Russen zijn.

Alle video’s van raketten die woonwijken raken zijn het resultaat van Oekraïners die vliegtuigen of raketten van Rusland neerschieten (met Amerikaanse wapens).

Er is absoluut nul kans dat Rusland zomaar willekeurige flatgebouwen beschiet, maar de helft van de video’s op Twitter zegt dat dit gebeurt.

Deze video is naar behoren gemarkeerd:

Maar er zijn mensen die die video delen en zeggen dat het Russen zijn die op flatgebouwen schieten.

Ze plaatsen video’s/foto’s van Oekraïners die elkaar aanvallen en zeggen dat het geheime Russen zijn, verkleed als Oekraïners.

Het is allemaal vrij veel op dit niveau:

Dit is allemaal erg vreemd.

Het is niet zo dat de Oekraïne de oorlog gaat winnen, dus ik zie niet echt het nut in van het spammen van al deze hoaxbeelden om te proberen het volk sterker te maken.

Ik zag een interview met enkele vermeende “civiele verdedigingstroepen” en die zeiden dat ze geen geweren hebben, maar dat de regering hun verteld heeft hoe ze molotovcocktails moeten maken.

Natuurlijk heeft iedereen die van de Oekraïense regering een geweer gekregen heeft, dat onmiddellijk opgeborgen om het te proberen te verkopen.

Of, ze namen de geweren en begonnen elkaar te bevechten.

Serieus!

Ja.

Dat is het gevolg van aan iedereen wapens uitdelen.

De Oekraïners beginnen milities te vormen en elkaar te bevechten – terwijl ze door Rusland binnengevallen worden.

Zelensky heeft een video geplaatst die “bewijst” dat hij niet naar Israël gevlucht is.

Ik geloof het niet echt. Het heeft hem lang genoeg geduurd.

Eén ding is zeker: we zien niet veel Oekraïense militairen!

In plaats daarvan zijn het alleen maar van die bendes die door de straten zwerven.

Poetin bracht een video uit waarin hij de Oekraïners toesprak, en zei dat de Amerikanen de neonazi-groepen adviseren om menselijke schilden te gebruiken, vanuit burgerwijken te schieten en dan te proberen Russen zover te krijgen dat ze terugschieten. Hij zei dat het leger moet ophouden met deze groepen samen te werken en gewoon een gesprek moet voeren.

Het is een kort fragment. Het bekijken waard. Het laat duidelijk zien hoe geïrriteerd en losgeslagen het Westen is in vergelijking met Poetin.

Ik zou niet zeggen dat het een saaie oorlog is.

Maar het gaat vooral om dwaasheid.

The “Ghost of Kiev” is het grappigst.

Ze zeggen dat er een geheime Oekraïense jet door de nacht vliegt die Russische vliegtuigen neerhaalt. En zij hebben beelden van videospelletjes gepost om de bewering te staven.

De mensen worden kwaad als je ze erop wijst dat het nep is.

Er wordt dus wat geschoten, gebombardeerd, wat geweld gebruikt, wat dan ook – maar dit is niet zoals de invasie van Bagdad of zo. Rusland doet heel voorzichtig om geen burgers te doden, terwijl de Oekraïense strategie is om burgers met waterballonnen naar hen toe te gooien.

Het is de mafste oorlog ooit.

Maar Rusland boekt vooruitgang, en uiteindelijk zal het allemaal opgelost worden. Rusland zal Kiev innemen en een nieuwe regering installeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oeps… “Tank” die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijn



Volg Frontnieuws op Telegram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...