Luister naar dit artikel

De westerse wereld heeft een nieuw dieptepunt bereikt

Terwijl we aan de rand van een Derde Wereldoorlog staan en Finland zich ondertussen met veel onverstandige anti-Rusland-spotteksten bij de NATO heeft aangesloten, dat wordt geleid door een kreupel Amerika dat economisch en humanitair op instorten staat en inmiddels het Kwaad representeert, lijken China en Rusland al bezig te zijn de wereld opnieuw in te delen.

Maar waar kijken wij naar? Naar journalisten en politici die aan een ernstig syndroom lijden. Het Trump derangement syndrome (TDS). Het is een echte ziekte.

Één groot rookgordijn wordt opgetrokken en voor de zoveelste keer gaat alle aandacht naar Donald Trump. Maar de waanzinnigen hebben hun ultieme orgasme nog steeds niet gekregen.

Al 7 jaar lang proberen ze hem “te pakken”. Get Trump! Het boek is echt fantastisch om te lezen. Op nummer één in vele lijstjes. Geschreven door Dershowitz die niet eens op Trump stemt. Veel mensen worden wakker…

get trump

De zaak heeft niets te maken met welke koers het land op gaat. Het heeft niets te maken met fraude, spionage, moorden of andere ernstige zaken. Het gaat om Trump. Hij moet worden uitgeschakeld door de Deep State. Zijn “misdaad” is niet belangrijk. Het gaat nergens over.

Trump staat in de weg wanneer er oorlog gevoerd móet worden. Trump staat in de weg van de klimaatreligie. Trump staat in de weg van de ziekelijke transgendergemeenschap. Trump staat in de weg van mensen die de soevereiniteit en vrijheden van de gewone mens willen afnemen.

Trump is geen persoon meer. Hij is een personage. Hij staat symbool voor de normale mens. Vergeet zijn verkeerde kanten. Het maakt niets meer uit. Het gaat over de mensen die hem volgen en wat die mensen willen. En dat zijn tientallen miljoenen mensen alleen al in dat land plús de mensen die nu nog niet doorhebben dat ze allemaal door één en dezelfde vijand genaaid worden.

De Trump supporters zijn fijne mensen. Leuke mensen. Mensen uit alle lagen van de samenleving die geen gezeik willen. Geen hysterie. Een Trump-Rally is een party voor die mensen en het gaat er altijd vreedzaam aan toe. YouTube, Rumble, het staat er allemaal vol mee. Kijk naar MAGA-supporters en vergelijk ze met de hysterische linkse demonstranten die altijd boos zijn en dood en verderf zaaien.

Wat kan het een Trump-supporter schelen dat Trump zichzelf iedere seconde een veer in zijn eigen reet steekt? Het is Trump. We kennen hem al tientallen jaren. We willen gewoon normaal doen met z´n allen en er staat in ieder geval een imposant figuur voor ons op.

Het is mooi maar ook eng om te zien. Mensen die gewoon het leven willen leven en geen zin hebben in gezeik en problemen zijn de grootste vijand geworden van de heersende machten. De hysterische meute daarentegen met de meest perverse gevaarlijke ideologieën zijn (nog) de vrienden van Het Regime. Het is de wereld op z´n kop. En dat is ook exact de bedoeling.

donald trump

Al die mensen die door de Duivel bezeten lijken te zijn zaten gisteren te soppen op hun stoel. Donald Trump werd door alle media gevolgd met helikopters. Vanaf het moment dat hij vertrok vanuit Mar-a-Lago in Florida tot en met zijn aankomst in New York.

Vergeet nucleaire oorlogen, vergeet het gevaar van AI, vergeet China, het gaat maar om één ding in het leven. Get Trump!

Oh, iedereen zat te wachten en te wachten. Ze wilden hét zien! Een mug shot van Donald Trump. Trump in handboeien. Donald Trump voor de rechtbank. En toen kwam het moment… Trump loopt de rechtbank binnen… Hij loopt weer naar buiten… Hij stapt met de Secret Service in de auto… stapt zijn vliegtuig in en vertrekt weer.

Geen mug shot. Geen Trump in handboeien. Geen foto´s van Donald Trump´s vingerafdrukken. Geen échte zaak. Niemand kan vertellen waar hij precies een misdaad heeft gepleegd. De dubbele standaard staat als een olifant in de kamer als we kijken wat Biden, de Clintons en Obama hebben geflikt. Puur politiek spektakel dat wederom op niets heeft uitgedraaid behalve dat het westen wederom ontzettend voor l*l staat en verder verzwakt.

De door George Soros gefinancierde Officier van Justitie Alvin Bragg in New York, die moordenaars zonder borg vrijlaat met zijn opgedragen “soft on crime” beleid in ruil voor de Soros-centen, heeft zijn plicht vervuld. Hij hoopt op het ambassadeurschap van New York in het Nieuwe Rijk van Het Regime.

De Democraten willen van 2024 de allerlaatste verkiezingen ooit maken en vanaf dan is het tijd voor de globalistische elite.

De boodschap is helder. Óf je loopt mee in de pas óf je wordt gestraft wanneer je een afwijkende mening hebt. Een nieuwe wereld wordt geschapen. Het is over met de zogenaamde democratie die we dachten te hebben. We zijn erin geluisd en de olé dat er nog zoveel miljoenen mensen zijn die zich laten gebruiken als useful idiots.

De tijd van de globalisten is gekomen en zij nemen het stokje over. Geen rechter, geen wet en geen macht die dat nog kan tegenhouden.

Het Congres sommeert Bragg om te komen getuigen. Het wordt  gewoon genegeerd. Er is geen wet meer. Er is geen “Law & Order” meer. Iedereen is aan zijn lot overgelaten. Er heerst maar één partij. En dat is, voor een ieder die heel goed kijkt, in ieder westers land op dit moment het geval.

Gaat het ze lukken? Dacht het niet. Maar ze mogen er even aan ruiken.

Hier de volledige “verklaring” van Alvin Bragg:

YouTube player