Pagina's

maandag 10 april 2023

Vaccins tegen hartaanvallen en kanker op komst

Vaccins tegen hartaanvallen en kanker op komst
niburu.co
  uitroeien wereldbevolking Ongeacht welk probleem de maatschappij ook mag hebben, de farmaceutische industrie heeft de oplossing.

Veroorzaken hun 'vaccins'' hartaanvallen en kanker, dan komen ze met een ‘vaccin’ om dit op te lossen.



Er verschijnen nu jubelberichten in de Britse media over het feit dat bedrijven zoals Moderna binnen enkele jaren gaan komen met een ‘vaccin’ tegen vaccinatieschade.

Ze noemen dat natuurlijk niet zo, maar brengen het verhaal als wederom een geweldige doorbraak en dat covid-19 hen een geweldige gelegenheid heeft geboden om ‘vaccins’ nog veel beter, veiliger en effectiever te maken.

 Moderna, vaccin tegen vaccinatieschade

Dit doet heel erg denken aan het verhaal van een dierenarts waarover wij eerder schreven:

"Mijn ervaringen in de dierenklinieken waar ik heb gewerkt is dat ongeveer 15 procent van het inkomen van die klinieken afkomstig was uit vaccinaties en 65 procent voor het behandelen van ziektes die het gevolg zijn van vaccinaties. Want, wanneer jouw hond een chronische ziekte ontwikkelt na een vaccinatie, dan is dat een levenslang inkomen voor de kliniek. Niet zo moeilijk dan dat zij adviseren om te vaccineren".

Afijn, het nieuwsbericht vertelt dat er miljoenen levens kunnen worden gered door een nieuwe serie revolutionaire ‘vaccins’ die werken tegen een scala van verschillende mankementen zoals kanker, hartziektes en auto-immuunaandoeningen.

Dit alles zal dan klaar zijn in het jaar 2030.

Onderzoeken tot nu toe laten bijna niet voor te stellen goede resultaten zien, waarbij (door de farmaceutische industrie betaalde) onderzoekers laten weten dat er dankzij de coronapandemie iets van 15 jaar ontwikkelingstijd is gewonnen. Dit allemaal dankzij het ‘geweldige succes’ van de coronaspuit.

Volgens Moderna kunnen dergelijke vaccins al over een jaar of vijf beschikbaar zijn.

Dit bedrijf specialiseert zich nu in het maken van ‘vaccins’ tegen kanker.

Volgens Moderna zal dit ‘vaccin’ heel erg effectief zijn en zal het honderdduizenden zo niet miljoenen levens redden. Ze spreken zelfs over gepersonaliseerde ‘vaccins’.

Wat opvalt is dat ze die ‘vaccins’ nu opeens mRNA therapieën noemen. Therapieën die erop gericht zijn de cellen instructies te geven over hoe deze eiwitten kunnen aanmaken die dan fungeren als ‘trigger’ voor het eigen immuunsysteem.

Bovenstaande heeft natuurlijk niets met vaccinaties te maken, maar alles met genetische manipulatie. Net zoals de huidige ‘coronavaccins’ genetische experimenten zijn die niets met vaccineren te maken hebben.

Experimenten die het eigen immuunsysteem verwoesten en vaak dodelijke hartaanvallen veroorzaken.

Maar, hou vol, want de nieuwe ‘vaccins’ zijn in aantocht aldus Moderna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...