Pagina's

maandag 17 april 2023

EET NIETS MET DE 'APEEL' STICKER EROP!

EET NIETS MET DE 'APEEL' STICKER EROP! :: Freedom for All ❤️ Worldwide
www.freedom-for-all-worldwide.com

Kijk naar de veelgestelde vragen.

Ze zeggen zelfs dat je het niet moet kopen als je je zorgen maakt. In Canada zit het alleen op komkommers en misschien appels. In de VS zijn het avocado's, appels en ik denk limoenen en citroenen, misschien ook komkommers.

Het bedrijf is erg mysterieus over wat het product eigenlijk is. En het kan er niet afgewassen worden, hoe hard je ook schrobt. Dat staat zelfs op de website in de FAQ. Het zou producten tot 3 keer langer houdbaar maken.

Ook is de prijs van komkommers vandaag plotseling gedaald van ruim 3 dollar voor 3 komkommers in een pak naar 1,27 dollar per komkommer... ze willen echt dat mensen deze komkommers kopen."

Op het veiligheidsinformatieblad staat: APEEL

Gevarenaanduidingen H318.

Veroorzaakt ernstig oogletsel.

H317 Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

H412 Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Voorzorgsmaatregelen P280.

Draag beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gezichtsbescherming.

 P302+P352 BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen.

Bron: Holy Behan

Meer info over Apeel

Sinds 2019 werkt Nature's Pride intensief samen met Apeel Sciences in het streven naar een duurzamer voedselsysteem. Inmiddels is Apeel volledig geïntegreerd in het proces bij Nature's Pride en is er gefaseerd opgeschaald om steeds meer avocado's met Apeel te kunnen behandelen. Daarnaast zijn de voordelen van Apeel gevalideerd door onafhankelijk onderzoek in meerdere markten en is de zakelijke impact uitvoerig getest bij diverse retailpartners.

Meer info ► https://postuma.nl/actueel/9127/eat-me-avocados-nu-met-langer-houdbare-apeel-bescherming

Wat is Apeel?

Apeel is te vergelijken met een extra schil om de vrucht heen wat ervoor zorgt dat eetrijpe avocado's tot twee keer langer houdbaar zijn. Deze volledig plantaardige beschermlaag is geur- en smaakloos en wordt gemaakt van ingrediënten die van nature al in fruit zitten zoals fruitpulp, schillen en zaden. Je hoeft de beschermlaag er dan ook niet af te wassen. De bescherming is door de EU goedgekeurd voor gebruik in alle Europese landen en is 100% veilig en verantwoord.

Meer info ► https://www.janlinders.nl/apeel/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...