Pagina's

woensdag 5 april 2023

Het jaar van de treinontsporingen, symbolisch voor de totale ontsporing?

Het jaar van de treinontsporingen, symbolisch voor de totale ontsporing? 2023 het jaar van de ontsporing – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Eerst hadden we de Ohio trein ontsporing, toen volgde nog een paar wereldwijd waaronder in Griekenland op 1 maart 2023 en vannacht was Nederland aan de beurt. Een trein in Voorschoten om 3:35 uur. Niet dat ik meteen weer over het getal 33 in dat tijdstip wil hebben, want dat zou weer verwijzen naar de hoogste regionen van de vrijmetselarij en we doen hier niet aan complotdenken. Wel zouden we 2023 het jaar van de ontsporing kunnen noemen. Is de ontsporing in Voorschoten een voorschotje op de totale ontsporing dit jaar?

Iedereen die zich nog de oude vinyl langspeelplaten herinnert, weet dat die draait en dat de naald van de speler over een spoor loopt. Die langspeelplaat gebruik ik als voorbeeld in mijn laatste boek, waarin ik er op wijs dat we het einde van de plaat naderen. In dat kader zou je bijna denken dat al deze treinontsporingen een symbolische boodschap in zich dragen. Laat ik het nog eens samenvatten.

Volgens de theorie van de plasmakoepels, leven we in een simulatie onder een plasmascherm en zijn er twee maal 88 van dat soort plasmakoepels. Mijn voorspelling is tot nu toe dat 2023 het jaar is waarop die 88 plasmakoepels elk worden samengevoegd onder een nieuwe grotere plasmakoepel. Dat leidt feitelijk tot ontsporing, in die zin dat de nieuwe grotere plasmakoepel zijn eigen kloksnelheid heeft die afwijkt van de kloksnelheid van de huidige plasmakoepel. Start die nieuwe plasmakoepel op, dan wordt het programma van de simulatie overgenomen door de simulatie-langspeelplaatspeler van de nieuwe koepel en kan de oude speler (waarop onze plasmakoepel simulatie draait) uitgezet worden.

Het is natuurlijk niet letterlijk een langspeelplaatspeler, maar de vergelijking is het meest tastbaar, omdat ik in mijn boek uitleg dat tijd cyclisch is en dat aan het einde van de langspeelplaat het scherm op zwart gaat en de naald terug naar het begin van de langspeelplaatspeler terug moet, om zo de originele recording, plus alle daar bovenop gebrande opnames van de vorige rondes, af te spelen. Je zou het ook met een ronddraaiend beeld- en geluid bandopname wiel kunnen vergelijken.

Dat op zwart gaan van het simulatiescherm gebeurt pas later. Eerst krijgen we de Noorder Licht effecten en rondcirkelende schijven in de lucht (het opstarten van de grote plasmakoepel die de 88 kleinere – waarvan de bij ons bekende aarde 1 is – overkoepelt). Daar treedt al een soort ontsporing van de naald op, want onder het nieuwe plasmascherm moeten alle 88 plasmakoepels op de kloksnelheid van de nieuwe grotere koepel overspringen. Dit is het moment van het voorbereiden van de zelfbevruchtingssimulatie, waarbij de 88 Lilith XX plasmakoepelsystemen onder 1 koepel worden gebracht en de 88 Satan XY plasmakoepelsystemen onder 1 koepel worden gebracht.

Niet veel later volgt de kruisiging; het moment dat die twee systemen gekruist worden om zo de bevruchting te simuleren. Dat zal mogelijk parallel lopen met de kruisiging van ‘de Antichrist’, omdat de Antichrist de ongeboren Christus representeert die eerst in het Fenix ei (of Maria’s baarmoeder) moet volgroeien. Dit kruisigingsmoment treedt op als de twee systemen worden samengevoegd. Dat zal zichtbaar zijn als het Fenix fenomeen in de lucht, omdat de plasma ontlading die optreedt als de Super Dome opstart er uit ziet als op onderstaande afbeelding. Dit is een gevolg van de vruig ogende plasma ontlading die opstijgt in het midden van de twee grote plasmakoepels die overkoepeld worden met de Super Dome; ook wel de Thunder Dome. Dit is het kruisigingsmoment; het hermafrodiete zelfbevruchtingsmoment (en lees daaronder verder).

Als dan de foetus Christus (de Antichrist in de baarmoeder van Maria / het Fenix ei onder de Super Dome of het Fenix nest), kan het geboren worden en door de duisternis van de baarmoederhals afdalen. Dat is het moment dat de Super Dome uitgezet wordt en de naald van de langspeelplaatspeler terug naar het begin van de recording gaat.

Natuurlijk zou het kunnen dat de treinontsporingen echt zijn en dat er doden en gewonden gevallen zijn, maar in deze valse realiteit moeten we rekening houden met hoaxes, rituele en symbolische gebeurtenissen die tonen waar we staan in de tijdlijn. Die tijd is cyclisch en verloopt in loops van ongeveer 200 jaar. Kijk je terug in de tijd of analyseer je alle opnames op de langspeelplaat, dan lijkt de tijd lineair te hebben verlopen, maar in werkelijkheid is het ‘the circle of life, the wheel of fortune’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...