Waarom zijn er stroom- en computerstoringen op de Amerikaanse vliegvelden? Waarom keren talloze internationale vluchten halverwege terug naar de VS? Wat hebben de tientallen ‘geblokkeerde’ vluchten naar Guantanomo Bay te betekenen? Het kan te maken hebben met de 10.000 verzegelde aanklachten en arrestaties die nu grotendeels achter de schermen plaatsvinden. Volgens Liz Crokin zijn er in 2017 ruim 10.000 pedofielen gearresteerd sinds er een nieuwe wind waait in Washington DC.

Januari 2018 is door Trump uitgeroepen als de maand van ‘Preventie van Slavernij en Mensenhandel’. Deze proclamatie, werd een week nadat Trump de Executive Order tegen corruptie en mensenrechtenschendingen tekende, geplaatst op de website van het Witte Huis. Jaren voor zijn presidentschap heeft Trump al aangegeven dat hij de strijd tegen pedofielen en kinderhandel wil aangaan en hij heeft sinds zijn aantreden de daad bij het woord gevoegd.

Volgens Liz Crokin — een onderzoeksjournaliste die zich in dit onderwerp heeft vastgebeten — zijn er alleen al in de eerste paar maanden van zijn presidentschap duizenden pedofielen gearresteerd. Terwijl pedofielen in de afgelopen decennia op bescherming van hogerhand konden rekenen, worden ze vanaf begin 2017 in grote getale opgespoord, gearresteerd en vervolgd. Het thema staat eindelijk als speerpunt op de agenda, zoals blijkt uit de speech van de minister van Justitie Jeff Sessions, die hij in juni 2017 aan wetshandhavers toelichtte.

Pedofielen opereren in internationale netwerken

Liz Crokin (video hieronder) is van mening dat het een internationale operatie is. Het is haar opgevallen dat, wanneer Trump contact heeft met een buitenlandse politicus, vaak snel daarna een grootschalige arrestatie van een pedonetwerk in dat land plaatsvindt. Liz maakt de inschatting dat er in de VS het afgelopen jaar tussen de 10.000 en 15.000 arrestaties hebben plaatsgevonden, maar wacht nog op officiële cijfers. Dit is wellicht inclusief de arrestaties van de beruchte MS13-bendeleden, die overigens een belangrijke rol spelen in het ‘vuile’ werk van satanische netwerken. Ze zijn ook nauw betrokken bij kindersmokkel vanuit Midden-Amerika en binnen de VS.

Er circuleert een lijst van 9,294 verzegelde aanklachten, een ongebruikelijk hoog aantal. Dit zal allerhande misdrijven betreffen, maar aangezien ze verzegeld blijven gaat het óf om prominente personen, óf om leden van een crimineel netwerk. Dát er iets aan de hand is en de paniek bij de pedofielen en corrupte elite toeslaat, blijkt ook uit allerlei bizarre gebeurtenissen binnen het vliegverkeer. Verschillende vluchten van onder andere Delta Airlines, zijn de afgelopen week halverwege teruggekeerd. Volgens Jordan Sather is Delta Airlines de enige vliegmaatschappij met een officieel beleid om zich in te spannen tegen mensenhandel. Een vlucht van All Nippon Airways naar Japan was al halverwege en keerde na vier uur weer terug naar Los Angeles. Dit is zeer ongebruikelijk en Liz Crokin vermoedt dat er een opsporingsbevel is geweest naar één of meerdere personen die zich in het vliegtuig bevonden.

Merkwaardige gebeurtenissen in het vliegverkeer

Met Trump’s Executive Order, die als een oorlogsverklaring aan pedofielen en mensensmokkelaars kan worden gezien, is het niet ondenkbaar dat de schuldigen op de vlucht slaan. Er gebeuren vreemde dingen: internationale vluchten keren halverwege terug naar de VS; er zijn allerlei ongemarkeerde vluchten richting Guatanomo Bay; er is een stroomstoring op Atlanta Airport die ruim 10 uur aanhoudt; en er zijn computerstoringen in het paspoortcontrolesysteem. Het lijkt erop dat criminelen, die nog snel per vliegtuig het land uit willen vluchten, op de luchthavens worden tegengehouden. De ‘computerstoring’ op 1 januari 2018 in het Customs & Border Patrol system (voor internationale vluchten) op de Amerikaanse luchthavens kan in dit daglicht worden gezien.

Er zijn rond kerst en oud en nieuw talloze vluchten met geblokeerd vluchtnummer op weg naar Guatanomo Bay gesignaleerd. De radar van flightradar24 werkte toen niet rond Cuba. Diverse andere internationale vluchten moesten halverwege terugkeren naar de VS.

Hollywoodsterren worden massaal ontmaskerd

Naar aanleiding van de anomalieën rond de vlucht vanuit Los Angeles naar Japan kwam Liz op het spoor van Chrissy Teigen en haar man John Legend die in dat vliegtuig zaten. Ze heeft deze Hollywoodsterren geconfronteerd met de door hen gebruikte Illuminati- en Pizzagate-symboliek. Er ontstond een rel op Twitter, waarover zelfs door de internationale pers werd bericht.

Op basis van eerdere Tweets door Chrissy Teigen — met grapjes over pedofilie en verwijzingen naar Pizzagate en satanisch ritueel misbruik — ontstaat de vraag welke rol dit paar in dit alles speelt. Een uitnodiging van John Legend voor een ‘intieme performance’ met Hollywoodsterren en Marina Abramović — de kunstenares die satanische rituelen met lichaamsvloeistoffen tot kunst heeft verklaard — doen inderdaad de wenkbrauwen fronsen.

John Legend’s uitnodiging voor een ‘intieme performance’ met onder andere kunstenares Marina Abramović

Volgens Liz Crokin is er in Hollywood een epidemie van pedofilie en worden sterren niet alleen zelf misbruikt, maar ook vaak gebruikt in de elite netwerken die ermee zijn verweven. Na de moord op Playboyoprichter Hugh Hefner, en beschuldigingen van seksueel misbruik van kinderen door Harvey Weinstein en Kevin Spacey lijkt inmiddels heel Hollywood uit de school te klappen. Zoals Mel Gibson het plastisch samenvatte: “Hollywood is een ‘hol van parasieten’ die ‘zich tegoed doen aan het bloed van kinderen’.”

Laptop Anthony Weiner bevat bewijs dat Hillary pedofiel is

Pedogate beperkt zich echter niet tot Hollywood, want pedonetwerken zijn ook verweven met de politieke top in Washington DC. Hillary Clinton ontkent dat ze iets te maken heeft met de beruchte Pizzagate-affaire, maar eind 2017 onthult onderzoeksjournalist David Zublick dat er een video is opgedoken van Hillary Clinton waarin ze seks heeft met een kind. Deze zou afkomstig zijn van de beruchte laptop van Anthony Weiner, die inmiddels vastzit vanwege het uitlokken van seks met een minderjarige. Weiner’s ex-vrouw Huma Abedin, die ervan wordt verdacht een Saoedische spion te zijn, werd onlangs gesignaleerd met een ‘object’ onder haar broek dat verdacht veel weg heeft van een elektronische enkelband.

Ook Hillary lijkt een dergelijke enkelband te dragen. Hij werd zichtbaar, toen ze haar ‘orthopedische laars’ niet meer droeg. Het bevestigt de geruchten dat prominente Cabal-leden na hun arrestatie een deal hebben gesloten en daardoor tijdelijk op vrije voeten blijven. De arrestatie van Hillary kan door de mainstream media worden uitgelegd als een dictatoriale neiging van Trump om zijn politieke tegenstanders uit het veld te ruimen. Ik kan geen andere reden bedenken waarom ze nog niet in hechtenis is genomen.

Huma abadin en Hillary gezien met object dat lijkt op elektronische enkelband

Fake news als wapen

De mainstream media doet er alles aan om de aandacht af te leiden van het onderwerp ‘Pedogate’. De afgekondigde noodtoestand en ingrijpende Executive Order zijn voor de grote Nederlandse kranten blijkbaar niet nieuwswaardig genoeg om erover te publiceren. Pizzagate wordt steevast gepresenteerd als fake news en is zogenaamd debunked (het ontmaskeren en ontkrachtten van een claim – red.). “Niemand heeft het debunked. Hoezo debunked?” roept Liz Crokin verontwaardigd. “Als mensen zeggen dat het debunked is, dan is dat een leugen.”

Volgens Liz blijven nog veel te veel vragen onbeantwoord. Waarom verlekkerden politici zich zo op eenvoudig Italiaans eten, dat ze op een ‘snoepreisje’ zouden verorberen, zoals bleek uit de Podesta-emails? En waarom liet Obama voor $ 65.000 dollar aan pizza’s en hot-dogs voor een feestje op het Witte Huis ‘invliegen’? Deze emails die eind 2016 naar Wikileaks zijn gelekt, bevatten talloze code-woorden, die letterlijk nergens op slaan, totdat je weet dat de genoemde etenswaren allerlei perversiteiten vertegenwoordigen.

Intussen worden er opzettelijk valse berichten verspreid, met als doel het onderwerp ‘elite pedonetwerken’ te ontkrachten. Zo verscheen er op de Russische website Fort Russ een artikel dat de Saoedische prinses in een interview met Le Monde vertelde over grootschalige kinderhandel en seksslavernij met kinderen aan het Saoedische hof. Le Monde heeft inmiddels een bericht geplaatst dat dit interview nooit heeft plaatsgevonden. Bij de lezers van de mainstream media, die doorgaans zelf niet op onderzoek uit gaan, wordt hiermee het zaadje gepland dat andere berichten over grootschalige pedonetwerken dan wellicht ook niet kloppen.

Diegenen die zich wel in het onderwerp verdiepen, weten dat het helaas een écht en wijd verspreid probleem is. Zoals Liz Crokin zegt: “De wereld wordt geregeerd door elite pedofielen!” Mensenhandel, pedonetwerken en allerlei mensenrechtenschendingen zijn nauw verweven met de huidige criminele en psychopathische elite. Wat ons betreft mag heel 2018 in het teken staan van preventieve maatregelen hiertegen. Wordt vervolgd…

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”