Pagina's

vrijdag 25 september 2020

Demonisering van een geheel volk!

Demonisering van een geheel volk!

Demoniseren, is het doelbewust negatief afbeelden van een zaak, persoon of nieuws met als doel de mening van anderen mensen over het onderwerp te veranderen en te beïnvloeden. Het onderwerp wordt als het ware als een demoon of iets demonisch voorgesteld! Demoniseren is een vorm van propaganda en de term demonisering heeft 
daardoor een negatieve klank.

Mensen en volkeren zijn makkelijk te demoniseren, door alleen doel gerichte eenzijdige informatie en nieuws te brengen! Jaren lange demonisatie van een volk, kan totale verandering in meningen, inzicht en keuzes van een volk veroorzaken. Het volk neemt onbewust en zonder eigen toetsing of onderzoek informatie of nieuws stomweg blind over!

Door deze jaren lange demonisatie en bewust doelgerichte volks verlakkerij, is grotendeels van het volk om te toveren tot totale inzichtloze en robotachtige mensen, die bang zijn om een ander mening of geluid aan te horen of zelf uit te spreken, omdat de overgrote rest van het volk dit niet deelt!

Alles wat verteld wordt of uitgesproken wordt, moet binnen de informatie van de demonisatie passen, anders hoor je er als persoon niet bij en word je aangevallen door een groepsmening. 
Het psychologies omgeturnde volk of groepen mensen, zijn totaal onbewust van het feit dat ze leven in een geheel gecontroleerd controle systeem wat veroorzaakt is door demonisatie en propoganda!
In hun ogen is er geen ander geluid of mening mogelijk, dan het geluid, wetenschap, of mening 
die zei aangeleerd is! Andere meningen doen ze 
zonder zelf onderzoek gewoon direct af als onzin!
Al komen andere mensen met gerichte feiten, hun gedemoniseerde mening, wetenschap of inzicht is de waarheid en ze kunnen geen ander geluid aanhoren!
Andere geluiden of meningen, worden direct  aangevallen en belachelijk gemaakt, zonder ook maar verder enig zelf onderzoek of feiten te controleren!
De aanval op het gedemoniseerd groepsbelang en het greopsidee, mag niet verstoord worden door niet passende overige geluiden, wetenschap of meningen!

Deze demonisatie en propoganda kan zulke extreme vormen aannemen, dat gehele groepen en volkeren in overheidsleugens, wetenschapsleugens en overige demonisering en propoganda leugens geloven en zich hier ombewust stomweg door laten beinvloeden!
Vooral de groepsgedachten zijn hierin belangrijk, omdat er veelal ingespeeld word op groepsidealisme, groepswijsheid, verdeeldheid van opleiding en verheven hoogmoed door opleidingen en afkomst!

Demonisatie en propoganda gaat zelfs zo ver dat gehele volksgroeperingen verdeeld en gecontroleerd kunnen worden! Demonisatie wordt vaak verricht door het verspreiden van angst, verdeeldheid en haat!
Tevens kan demonisatie door opleidingen, studie's, wetenschap en overige wetenschappelijke informatie verspreid worden om meningen van volkeren te bijinvloeden en te controleren!

Demonisatie van een volk kan 10 tallen jaren duren, voordat het volk onbewust een totaal andere mening, gedrag en standpunt vertoond! Het gebeurd ook in kleine fases, waardoor het gedemoniseerde volk in fases naar het geplande en doelbewuste gedrag gebracht kan worden! 

Demonisatie en propoganda, kan onbewust leiden tot een compleet psychologisch ontwricht volk, wat elkaar voor ieder wisse wasje aanvalt en afmaakt!
Het doel van deze demonisering is totale controle te houden over het volk, door zoveel mogelijk onvrede, verdeeldheid en haat te zaaien!

Het oud romeinse verdeel en heers principe, door demonisatie en propoganda van het volk!

Vraag u zichzelf eens af, wat u zelf weet uit eigen onderzoek of toetsing wat niet beinvloedbaar is geweest door voorafgaande voorgekauwde informatie, opleidingen, wetenschap of overige kennis en kunde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...