Pagina's

zaterdag 12 september 2020

Dit is erg belangrijk, dus neem alsjeblieft even de tijd om te lezen, zodat je weet wat er achter de schermen gebeurt !!!!!

🙏🏾💖Dit is erg belangrijk, dus neem alsjeblieft even de tijd om te lezen, zodat je weet wat er achter de schermen gebeurt !!!!! Blijkbaar kwamen de gelden om de tunnels voor kinderhandel te financieren van werelds belastingbetalers via het door de Cabal beheerde IRS / Federal Reserve System. 

🙏🏾💖Een interne bron zei: "Ze hebben triljoenen dollars uitgegeven aan deze tunnels ... dat is waar de triljoenen dollars ontbreken in het gebouw van 9-11 dat ze hebben afgebroken." 

🙏🏾💖Sinds april 2019 tot nu zijn tijdens geheime militaire operaties duizenden gemartelde, verminkte baby's, kinderen en tieners gered of overleden aangetroffen door het Amerikaanse leger. 

🙏🏾💖Amerikaanse Special Operations-teams onder leiding van president Trump en zijn Pentagon Pedophile Task Force hebben de kinderen, lijken, goud, contant geld en documenten opgeruimd uit een enorm labyrint van DUMBS-tunnels (Deep Underground Military Bases) die onder de hele wereld doorlopen.

🙏🏾💖6 Maga (Tesla) 0 punt energie treinen die onder de wereld rijden.

🙏🏾💖Blijkbaar waren de tunnels door de eeuwen heen gebouwd en gebruikt door leden van de Illuminati, beter bekend als de Cabal of Deep State. Wereldwijde, politieke en Hollywood-elites die zich bezighouden met satanverering stonden erom bekend veel geld te betalen om het bloed van een getraumatiseerd kind (bekend als Adrenachrome) te drinken - naar verluidt een 'high' veroorzaken, samen met een veronderstelde omkering van veroudering. 

🙏🏾💖Hoewel, als hun "voorraad" werd afgesneden, de deelnemer enorm leed en zelfs kon sterven.
Het Pentagon zorgde ervoor dat de voorraad nooit werd geoogst zoals het klaarblijkelijk was geweest eeuwen. 

🙏🏾💖In april 2019 begonnen het Amerikaanse leger, Interpol en de lokale strijdkrachten van verschillende landen een geconcentreerde en gecoördineerde inspanning om kinderen te redden uit een enorm tunnelsysteem dat door de VS liep van Californië tot New York, tot Canada, Mexico, Europa, Italië ( het Vaticaan en Venetië), Den Haag, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten (Libanon). Sommige van de tunnels lagen onder het Vaticaan, en velen zouden meerdere verdiepingen diep zijn, zoals die onder de luchthaven van Denver.

🙏🏾💖In april 2020 waren in totaal meer dan 50.000 ondervoede, gekooide en gemartelde kinderen naar verluidt gered of overleden aangetroffen in de tunnels onder grote Amerikaanse steden, waaronder een onder New York Central Park. Een andere tunnel zou van het Clinton Foundation-gebouw naar de haven van New York lopen.

🙏🏾💖De laatste gruwel werd rond 20 augustus 2020 ontdekt onder Reno Nevada, waar duizenden verminkte recent overleden lijken van kinderen werden ontdekt. Er werd aangenomen dat de gevangenen waren ontvoerd of gefokt met het oog op seksueel misbruik, menselijke experimenten en mensenoffers in satanische riten.
Op 16 oktober 2019 werden een ongelooflijk 2100 kinderen die in kooien in ondergrondse tunnels bij de militaire faciliteit van het California China Lake werden vastgehouden, gered door Navy Seals en US Marines. De kinderen en tieners zouden seksueel zijn misbruikt, gemarteld en vermoord om hun bloed te verzamelen. Mariniers voerden getraumatiseerde kinderen uit, van wie sommigen nog nooit het daglicht hebben gezien, zwangere jonge tieners, misvormde baby's, stapels kleine lijken waarvan de lichamen blijkbaar werden gebruikt voor het oogsten van organen, kinderen opgesloten in kooien, geëlektrocuteerd en getraumatiseerd om te oogsten hun bloed - Adrenachroom voor de elites om te drinken.

🙏🏾💖In Nevada gingen de kinderreddingsoperaties serieus ... wat geweldig was, is dat iedereen dacht dat Las Vegas de horrorshow van horrorshows zou zijn ... er was een horrorshow maar het was Reno ... onder Reno konden ze de tunnels onder de grond ... de DUMB's ... het grootste deel van de kinderen die in de tunnels onder Reno werden gevonden, was dood ... niet alleen dode mensen, ze werden verminkt ... ze proberen DNA-testen uit te voeren om de stukjes weer op orde te krijgen ... welk stuk hoort bij welke andere torso ...
het is gruwelijk ', zei dr. Charles Ward, die in een paar tunnels is geweest.
Een trooper die betrokken was bij reddingsoperaties zei: “Op 4 juli 2019 om 2 uur PDT verrasten we het personeel op de China Lake Naval Research Base in Californië. We namen de basis over en redden ongeveer 3.000 kinderen die op onvoorstelbare manieren werden gemarteld. . Het aantal getraumatiseerde kinderen (dood of levend teruggevonden) was nu meer zoals in de honderdduizenden generaties die nog nooit zonlicht hadden gezien. "

🙏🏾💖Een andere trooper in reddingspogingen meldde: "Ondergrondse bases die kinderen verhandelen, werden vernietigd in 2019. Dat was inclusief een basis die onder het Getty Museum stond. De meer recente aardbeving van 18 maart 2020 in Utah was eigenlijk de vernietiging van tunnels voor kinderhandel (onder de oude Dugway Utah Germ Warfare-basis, ook wel een andere Area 51 UFO-basis genoemd). 

🙏🏾💖Er was een grote strijd onder de luchthaven van Denver. De Illuminati hadden gepland om van Denver de hoofdstad van de VS te maken nadat ze de macht hadden overgenomen en de meesten van ons hadden vermoord. "
🙏🏾💖Er was een tunnelsysteem dat Australië omcirkelde en in het midden van Melbourne lag. Het leger deed een grote aanval in tunnels onder het Zwarte Woud in Duitsland. In Barcelona, ​​Spanje, redden ze meer dan 2.000 vrouwen en kinderen, terwijl ze 13 van hun pedofiele leiders arresteerden. Er werden 30.000 pedofielen uit Duitsland gearresteerd, en in Spanje en Engeland werden 'veel' gearresteerd.

🙏🏾💖Charlie Freak uit Australië zei dat de troepen Melbourne binnengingen en een tweede laag tunnels vonden onder een enorm tunnelsysteem in Australië. "Het begon in Sydney ... ze hebben het ons beschreven ... denk spinachtige ... het is een web ... en het was beneden ... dus dit tweede tunnelsysteem gaat in een ring rond Australië, met een grote centrale lijn die naar Ayers Rock loopt ... Een nacht - 9 p.m tot 6 of 7 uur - er waren die hele tijd elke 2 of 3 seconden explosies. Daarom was er politie. "
US Military, Marines, Navy Seals en Special Ops trainden meer dan een jaar voor de speciale missies onder leiding van president Trump en de Pentagon Pedophile Task Force. Deze Amerikaanse Special Forces werkten samen met Interpol en de legers van verschillende landen om de ondergrondse tunnels vol met verhandelde kinderen en vrouwen leeg te ruimen. Vervolgens bliezen ze de tunnels op, zodat ze nooit meer voor welk doel dan ook kunnen worden gebruikt. De kleine nucleaire explosieven die werden gebruikt, veroorzaakten kleine aardbevingen in de regio.
Blijkbaar kwamen de gelden om de tunnels te financieren van werelds belastingbetalers via het door de Cabal beheerde IRS / Federal Reserve System.
Een interne bron zei: "Ze hebben triljoenen dollars uitgegeven aan deze tunnels ... dat is waar de triljoenen dollars ontbreken in het gebouw van 9-11 dat ze hebben afgebroken."
De operatie was aan de gang toen ze nog meer tunnels ontdekten die diep onder de aarde waren begraven. Dr. Charles Ward zei: “De reddingsoperaties duurden langer dan de Alliantie dacht, omdat de enorme labyrintische illuminati-tunnelsystemen uitgebreider waren dan iemand ooit had kunnen vermoeden.
"Ze stortten tunnels in Libanon in", zei Ward. “Er was daar een aanzienlijk aantal tunnels onder een gebouw dat explodeerde. Ik heb ontzettend veel geleerd over deze tunnels en ik ben in mijn werk in sommige van deze tunnels geweest omdat ze een enorme hoeveelheid goud en contant geld in deze tunnels opslaan. Degenen waar ik in ben geweest, waren 200 meter onder het maaiveld. .. de breedte van de tunnels zou 30/40 voet zijn, de hoogte zou 15/20 voet zijn, er reden daar beneden elektrische golfbuggy's rond alsof het een hoofdweg was; 40 km, daar beneden 30 km wegen, daar beneden winkels, woonruimten daar beneden, opslagfaciliteiten, kluizen, alles daar beneden, en dit was slechts in de twee die ik heb bezocht. . . Ik denk dat het proces is verlopen, voor zover ik begrijp, dat nadat ze de vrouwen en kinderen hadden verwijderd die daar waren opgeslagen, ze de tunnels aan het verwijderen waren, zodat daar nooit meer iets kan worden gedaan. "
Ward heeft persoonlijk in twee DUMB's gezeten die vol zaten met contant geld, goud en kostbaarheden. Hij maakte deel uit van een team dat goud, contanten en kostbaarheden over de hele wereld verplaatste voor de regering van de Verenigde Staten om een ​​herwaardering van valuta's te ondersteunen in een wereldwijde valuta-reset die op het punt stond plaats te vinden.

🙏🏾💖Dr. Ward vertelde dat ze in maart 2020 tijdens de kinderreddingsmissie in het Vaticaan de paus arresteerden. Een deel van het beveiligingsteam van Ward keek naar de arrestatie. Hij zei dat 650 vliegtuigladingen goud, contant geld en documenten vanuit het Vaticaan naar Fort Knox werden gevlogen. Hij gebruikte regelmatig speciaal opgeleide teams om geld te verplaatsen en zijn teams waren ingehuurd om het Vaticaan te ontdoen van zijn gestolen schat.

🙏🏾💖Ik denk niet dat normale mensen enig idee of idee hebben van hoeveel kinderen er elk jaar verdwijnen ... En ik ga je nu ziek maken. Mensen die we vertrouwden, organisaties die we in tijden van tragedie vertrouwden, waren erbij betrokken, zoals de orkaan Katrina, waar veel mensen vermist werden. Ze zijn in feite gestolen door organisaties waarvan we erop vertrouwen dat ze voor ons zorgen in tijden van nood. Die kinderen werden verhandeld.
"Dat is verdomd walgelijk ... In tijden van oorlog ... de oorlogen in Afghanistan, Syrië, Libië, het aantal kinderen dat uit die landen werd gestolen, is ongelooflijk. Zodat de families denken dat ze zijn gestorven en dat is niet zo. Ze zijn gestolen ... en dit is een wereld die, geloof me niet op mijn woord, huiswerk gaat maken, want het is absoluut walgelijk

🙏🏾💖En je zult wakker worden met wat Donald Trump eigenlijk doet als hij het moeras leeg laat lopen ... ik denk niet ... veel mensen hebben enig idee hoe vuil dat moeras is ... hoe vervuild het is ... en wanneer jij wakker word met wat hij eigenlijk doet ... Het maakt niet uit of hij raar haar heeft, het maakt niet uit of hij grappige tweets doet. Als hij van een pedofiele bende afkomt en een vrouw en een kind redt van de handel, doet hij zijn werk goed. Hij heeft duizenden en duizenden kinderen en gezinnen gered, maar er is NIETS, NIETS in de reguliere media.

🙏🏾💖Ze zouden zich moeten schamen, totaal beschaamd. Het is walgelijk."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...