Pagina's

woensdag 23 september 2020

Terwijl zionisten in Israël worden gezuiverd, is Zwitserland het volgende doelwit

Terwijl zionisten in Israël worden gezuiverd, is Zwitserland het volgende doelwit

Het herfstoffensief begint. De schurkenstaat Israël werd aan het begin van het Joodse Nieuwjaar opgesloten om een ​​zuivering van zionisten te vergemakkelijken, zeggen Pentagon bronnen. MI6-bronnen zeggen dat hun volgende doelwit een mysterieuze in Zwitserland gevestigde entiteit is die bekend staat als de Octagon Group. In een tegenoffensief worden naar schatting een miljoen satanisten in de VS gemobiliseerd om de regering omver te werpen, zijn meerdere bronnen van inlichtingendiensten het erover eens.

Het grote anti-zionistische offensief werd gestart met de aankondiging van de dood van rechter bij het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg. Hier is hoe Pentagon-bronnen de situatie samenvatten:

“[De Amerikaanse president Donald] Trump kondigde een lijst van de Supreme Court genomineerden op 9 september th , zodat de Ruth Bader Ginsburg (RBG) dood op Rosj Hasjana een New Year bericht naar de Joodse maffia stuurt terwijl Israël in een andere lockdown om round up wordt gedwongen Zionisten. "

De bronnen van het Pentagon voegen eraan toe dat ze aan Trumps ketting hebben gerukt om hem te dwingen op te treden tegen de zionisten, en zijn schoonzoon Jared Kushner zal voor een militaire rechtbank verschijnen op beschuldiging van verraad en mogelijke executie.

We horen ook van MI6 waarom ze achter de mysterieuze groep in Zwitserland aan gaan die bekend staat als de "Octagon", waarvan de leden afstammelingen zijn van faraonische bloedlijnen.

Voordat we echter verder op deze kwestie ingaan, moeten we een diepe duik nemen in de geheime machtsstructuur van de regering waartegen we strijden. Het onderstaande organigram werd mij tien jaar geleden overhandigd door een gezant van David Rockefeller (via de voormalige Japanse minister van Financiën Heizo Takenaka).

Dit document (twee dozijn pagina's in totaal) werd mij overhandigd nadat Aziatische geheime genootschappen zich hadden gemobiliseerd om zich te richten op mensen die lid waren van alle drie de volgende groepen: de Bilderbergers, de Trilaterale Commissie en de Council on Foreign Relations.

Wat deze stroomdiagrampagina zou laten zien, is de zionistische machtsstructuur. Zwitserland staat bovenaan. Daaronder staat de 'Royal Bank'. Aan de linkerkant is "Elizabeth EC". Daaronder is de City of London, gevolgd door "eigendommen", en vervolgens de "Chief Executive of Japan." Aan de linkerkant vind je Frankrijk. Hieronder vindt u het "Comité van 500" (dwz de Fortune 500) en "ILIO 48".

Onderaan zie je handhavingseenheden, waaronder Noord-Korea, de militaire politie en de CIA. Helemaal onderaan staat een Chinese huurmoordenaar die door de Amerikaanse bezettingstroepen is aangewezen om Japan te controleren. In het midden zie je dat ze beweren Japan, Mexico, Canada, de Verenigde Staten, Afrika, Iran, Griekenland, Engeland, Mongolië en Rusland te beheersen. Waar ze geen controle over hebben, zijn onder andere Italië, Duitsland, India en China.

Het was ook in die tijd dat Leo Zagami door de P2 Vrijmetselaars naar Japan werd gestuurd om mij te bezoeken. Toen ik het bezoek beantwoordde en naar Italië ging, kreeg ik te horen dat de P2 (nu P3) bevelen aannam van "aliens in Zwitserland". Ze beweerden het communisme te hebben opgericht en geleid.

Nu, na 10 jaar puzzelen over deze en andere informatie die mij is gegeven, kunnen we beginnen met het verbinden van enkele punten. Allereerst hebben we berichten ontvangen dat we worden geregeerd door afstammelingen van de Egyptische farao's, van vele bronnen zoals de wapenhandelaar Adnan Khashoggi (wiens neef Jamal Khashoggi op brute wijze werd vermoord in Turkije).

Leden van de Japanse koninklijke familie (echte, niet de nep-keizer Naruhito) beweren ook dat ze afstammen van de farao's. De baas van een grote Japanse Ninkyo (Yakuza) groep zei ook dat de wereld geregeerd wordt door een commissie van acht in Zwitserland. Nu vertelt MI6 ons over de Pharaonic Octagon-groep in Zwitserland. Dit is wat in de James Bond-films wordt geportretteerd als 'Spectre'. De P3-vrijmetselaars zeggen dat de Octagon-groep "de meesters zijn van het menselijke [sic] leven op aarde."

Ook, in het verleden, toen ik sprak met huursoldaten die betrokken waren bij het grijpen van hulpbronnen in Afrika, Al Qaeda / Daesh / Antifa, enz., Zeiden ze dat ze uit Zwitserland in Zwitserse frank werden betaald. We willen u ook herinneren aan Glencore Commodities en Mark Rich gevestigd in Zug, Zwitserland, die zowel Iraanse als Israëlische regeringsfunctionarissen betalen om oorlog tussen die landen te promoten en tegelijkertijd de olietoekomst te manipuleren.

Laten we het nu hebben over de Amerikaanse minister van delicten Mark Esper. Als je de clip op de onderstaande link bekijkt:  https://twitter.com/DeptofDefense/status/1306232167769411584   , zie je een man met een beperkt intellect die volledig voorgeprogrammeerd is. Hij verwijst naar nepvijanden zoals Rusland en China terwijl hij AI en de dodelijke ontkenningswapens voor 5G-gebieden promoot. De echte militaire koper neemt geen bevelen van hem aan en dat zouden ze ook niet moeten doen. Ze moeten echter het spoor volgen naar de financiële controllers die aan zijn poppentheater trekken. Het is een goede gok dat het naar Zwitserland zal leiden.

OK, met deze achtergrond in gedachten, laten we eens kijken naar het nieuws van de afgelopen week, nu de grote herfst-antizionistische aanval in volle gang is.

Een noodzakelijke voorwaarde voor de nederlaag van de zionisten was het wegnemen van hun controle over het financiële systeem, MI6, en bronnen bij het Pentagon zijn het erover eens.

Maskers beschermen niemand - zelfs niet in operatiekamers!

Door: Benjamin Fulford.

Beste Benjamin Fulford,

https://naturallyhealthynews.com/masking-the-truth/

“Als persoon die medicijnen volgde, was ik geschokt toen ik de studie van Neil Orr las, gepubliceerd in 1981 in de Annals of the Royal College of Surgeons of England.

Dr. Orr was een chirurg in de Severalls Chirurgische Eenheid in Colchester. En gedurende zes maanden, van maart tot augustus 1980, besloten de chirurgen en het personeel van die eenheid te kijken wat er zou gebeuren als ze geen maskers droegen tijdens operaties.

Ze droegen zes maanden lang geen maskers en vergeleken het aantal wondinfecties van maart tot en met augustus 1980 met het aantal wondinfecties van maart tot en met augustus van de voorgaande vier jaar.

En ze ontdekten, tot hun verbazing, dat als niemand maskers droeg tijdens operaties, het aantal wondinfecties minder dan de helft was dan wanneer iedereen maskers droeg.

Hun conclusie: 'Het lijkt erop dat minimale besmetting het beste kan worden bereikt door helemaal geen masker te dragen' en dat het dragen van een masker tijdens een operatie 'een standaardprocedure is waarvan kan worden afgezien.'

Ik was zo verbaasd dat ik de medische literatuur doorzocht, zeker dat dit een toevalstreffer was, en dat nieuwere onderzoeken het nut van maskers moeten aantonen bij het voorkomen van de verspreiding van ziekten.

Maar tot mijn verbazing is de medische literatuur de afgelopen vijfenveertig jaar consistent geweest: maskers zijn nutteloos om de verspreiding van ziekten te voorkomen en zijn in ieder geval onhygiënische objecten die zelf bacteriën en virussen verspreiden.

Ritter et al., In 1975, ontdekten dat 'het dragen van een chirurgisch gezichtsmasker geen effect had op de algehele milieuverontreiniging in de operatiekamer'.Ha'eri en Wiley hebben in 1980 in 20 operaties menselijke albumine-microsferen aangebracht in de binnenkant van chirurgische maskers. 

Aan het einde van elke operatie werden wondwassingen onder de microscoop onderzocht. 'Deeltjesverontreiniging van de wond werd in alle experimenten aangetoond.'Laslett en Sabin ontdekten in 1989 dat kappen en maskers niet nodig waren tijdens hartkatheterisatie. 'Bij geen enkele patiënt werden infecties gevonden, ongeacht of er een pet of masker werd gebruikt', schreven ze. Sjøl en Kelbaek kwamen in 2002 tot dezelfde conclusie.In de studie van Tunevall uit 1991 droeg een algemeen chirurgisch team twee jaar lang geen maskers bij de helft van hun operaties. Na 1.537 operaties uitgevoerd met maskers was het percentage wondinfecties 4,7%, terwijl na 1.551 operaties uitgevoerd zonder maskers het wondinfectiepercentage slechts 3,5% was.Een recensie door Skinner en Sutton in 2001 concludeerde dat 'het bewijs voor het stopzetten van het gebruik van chirurgische gezichtsmaskers sterker lijkt dan het beschikbare bewijs om het voortdurende gebruik ervan te ondersteunen'.

Lahme et al., In 2001, schreven dat 'chirurgische gezichtsmaskers die door patiënten worden gedragen tijdens regionale anesthesie, de concentratie van bacteriën in de lucht boven het operatiegebied in ons onderzoek niet verminderden. Ze zijn dus overbodig. 'Figueiredo et al., In 2001, meldden dat in vijf jaar dat peritoneale dialyse zonder maskers werd uitgevoerd, de percentages peritonitis in hun afdeling niet anders waren dan in ziekenhuizen waar maskers werden gedragen.Bahli deed in 2009 een systematisch literatuuronderzoek en ontdekte dat 'er geen significant verschil in de incidentie van postoperatieve wondinfectie werd waargenomen tussen maskergroepen en groepen die zonder maskers werden geopereerd'.

Chirurgen van het Karolinska Instituut in Zweden, die het gebrek aan bewijs voor het gebruik van maskers erkenden, stopten in 2010 met het gebruik van maskers voor anesthesisten en ander niet-geschrobd personeel in de operatiekamer. 'Onze beslissing om niet langer routinematige chirurgische maskers nodig te hebben voor personeel dat niet voor een operatie wordt geschrobd, wijkt af van de gangbare praktijk. 
Maar het bewijs om deze praktijk te ondersteunen bestaat niet ', schreef dr. Eva Sellden.Webster et al. Rapporteerden in 2010 over verloskundige, gynaecologische, algemene, orthopedische, borst- en urologische operaties die bij 827 patiënten werden uitgevoerd. Alle niet-geschrobde personeelsleden droegen maskers in de helft van de operaties, en geen van de niet-geschuurde medewerkers droeg maskers in de helft van de operaties.Lipp en Edwards beoordeelden de chirurgische literatuur in 2014 en vonden 'geen statistisch significant verschil in infectiepercentages tussen de gemaskerde en ongemaskerde groep in een van de onderzoeken'. 

Vincent en Edwards hebben deze review in 2016 bijgewerkt en de conclusie was dezelfde.Carøe schreef in een recensie uit 2014 op basis van vier onderzoeken en 6.006 patiënten dat 'geen van de vier onderzoeken een verschil vond in het aantal postoperatieve infecties, of je nu een chirurgisch masker gebruikte of niet.'Salassa en Swiontkowski onderzochten in 2014 de noodzaak van scrubs, maskers en hoofdbedekkingen in de operatiekamer en concludeerden dat 'er geen bewijs is dat deze maatregelen de prevalentie van postoperatieve wondinfecties verminderen'.Da Zhou et al., Die in 2015 de literatuur bestudeerden, concludeerden dat 'er een gebrek aan substantieel bewijs is om beweringen te ondersteunen dat gezichtsmaskers de patiënt of de chirurg beschermen tegen besmettelijke besmetting.

'Scholen in China verbieden studenten nu om maskers te dragen tijdens het sporten. Waarom? Omdat het hen doodde. Het beroofde hen van zuurstof en het doodde hen. Minstens drie kinderen stierven tijdens lessen lichamelijke opvoeding - twee van hen terwijl ze op de baan van hun school renden terwijl ze een masker droegen. En een 26-jarige man leed aan een klaplong nadat hij twee en een halve mijl had gelopen terwijl hij een masker droeg. Het verplicht stellen van maskers heeft de sterftecijfers nergens laag gehouden. De 20 Amerikaanse staten die nooit mensen hebben bevolen om binnen en buiten gezichtsmaskers te dragen, hebben dramatisch lagere COVID-19-sterftecijfers dan de 30 staten die
maskers verplicht stellen. De meeste staten zonder masker hebben een COVID-19-sterftecijfer van minder dan 20 per 100.000 inwoners, en geen enkele heeft een sterftecijfer hoger dan 55.

Alle 13 staten met sterftecijfers hoger dan 55 zijn staten die het dragen van maskers op alle openbare plaatsen hebben verplicht. Het heeft hen niet beschermd.

'We leven in een sfeer van permanente ziekte, van betekenisloze scheiding', schrijft Benjamin Cherry in het zomernummer 2020 van het tijdschrift New View. Een scheiding die levens, zielen en natuur vernietigt. "

 14 september 2020

Wereldwijde 5G-genocide Vanaf oktober

Door: Benjamin Fulford.

Beste meneer Fulford,

Ik werd zwaar vergiftigd op 2 recente humanitaire vluchten naar huis vanuit Midden-Amerika, via de luchthaven van Houston en verder naar Canada, net als mijn reispartner - we stierven bijna. De luchtvaartmaatschappijen waren United en Air Canada. Toen ik probeerde te ontgiften en te onderzoeken wat er met ons was gebeurd, ontdekte ik dat ze nieuwe 'vernevelende' nanotechnologiechemicaliën, metalen en spuitbussen in vliegtuigen gebruiken onder het mom van nieuwe anti-COVID 19-maatregelen.

Via meerdere holistische middelen bleken we actief vergiftigd te zijn met 'benzalkoniumchloride, benzylchloride, chlooracetofenon', ammoniak, radioactief aluminium, radioactief kwik en nanobottechnologie. De eerste chemicaliën die worden gebruikt, staan ​​op de lijst van WW1-middelen voor chemische oorlogsvoering op Wikipedia hier (andere zijn afbraakproducten van het menselijk lichaam dat deze gifstoffen verwerkt):  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_chemical_warfare_agents

De twee nano-chemicaliën die volgens mij in onze vliegtuigen zijn gebruikt, zijn (bevestigd door een privéjetbedrijf als de belangrijkste chemicaliën die worden gebruikt voor verneveling):

BACOBAN:  https://new.parkdentalresearch.com/shop/index.php?route=product/product&path=101_103&product_id=351

VIRACLEAN:  https://www.catalog.md/drugs/vira-clean.html

HET CHEMISCHE AFBREUKPROCES EN AANVULLENDE GEPRODUCEERDE GIFTIGINGEN:

https://en.wikipedia.org/wiki/Benzalkonium_chloride

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Pyrithione-sodium

https://en.wikipedia.org/wiki/Benzyl_chloride

De cognitieve achteruitgang van deze ervaring kan niet worden beschreven (van perfecte gezondheid tot verlies van gezichtsvermogen, misselijkheid, gehoorverlies, verlies van evenwicht, onvermogen om informatie te verwerken, onvermogen om te spreken, lezen of schrijven, toevallen en nog veel meer. Ik ben gezegend om te werken. in gezondheid en een onmiddellijk en rigoureus detoxprogramma hebben gevolgd dat aanzienlijk heeft geholpen, hoewel langdurige beperkingen het resultaat kunnen zijn, aangezien dit zeer schadelijke gifstoffen zijn.Anderen op onze vlucht of andere vluchten hebben misschien niet zoveel geluk.

DIT IS HET EXACTE PROCES DAT ZE 
GEBRUIKEN OM PLANEN TE ONTSMETTEN:

Eerst spuiten ze een vel positief geladen 'nanoglas' dat elektrostatisch spuiten wordt genoemd (soms met chemicaliën en soms zonder), daarna spuiten ze het hele vliegtuig in met de actieve nanodeeltjeschemicaliën (zoals weergegeven op de websites hierboven), die naar verluidt zichzelf tot 10 dagen na het aanbrengen repliceren, alleen gebruiken ze de chemicaliën tussen elke vlucht, en in sommige gevallen de hele nacht gedurende 8 uur achter elkaar. De reiziger stapt vervolgens slechts 60 minuten na de aanvraag in het vliegtuig.

Blijkbaar zorgt de nanomateriaaltechnologie ervoor dat het product niet herhaaldelijk kan worden aangebracht en eenmaal gecoat, zal het de komende 10 dagen meer coating afstoten in de lucht.

Er wordt geadverteerd dat het product verder gaat met minder gebruik ', maar wanneer het herhaaldelijk wordt toegepast zoals luchtvaartmaatschappijen doen, is het resultaat dat deze geladen atomen terug de lucht in spuwen als een krachtige positief geladen aerosol die wordt aangetrokken naar de volgende neutrale of negatief geladen atomen die de vlucht ingaan, zoals het lichaam en de longen van mensen.

Alsof dit nog niet genoeg is, beëindigen ze de behandeling met een UV-lichtstoot van het hele vliegtuig, met behulp van kwiklampen die, wanneer ze worden ingeschakeld, een krachtige kwikdamp in de lucht laten vrijkomen om de komende passagiers verder te schaden.

Als je je hierin verdiept, zul je snel zien dat dit niets minder is dan een aërosolvaccinprogramma dat bedoeld is om gezonde mensen op te vangen met niet-goedgekeurde, niet-goedgekeurde gifstoffen en nanotechnologie.

Het ergste is dat dit al gebeurt op scholen en op sommige openbare plaatsen, en binnenkort in winkels, winkelcentra, bioscopen, flatgebouwen en metro's, bussen en huurauto's. Kinderen over de hele wereld worden gediagnosticeerd met zeldzame hersenziekten en ik geloof dat het komt door blootstelling op scholen.

Ik heb PDF's vol met informatie die ik je kan sturen als je meer informatie wilt over Fogging, maar mijn eigen persoonlijke vergiftiging, hoe vreselijk het ook is, is niet waarom ik contact met je heb opgenomen.

Door deze ervaring zijn zowel mijn reispartner als ik nu extreem EMV-gevoelig en bij terugkeer naar Canada, raakten ik eenmaal arbeidsongeschikt in 5G-straling. 
Ik werd me al snel bewust dat ik nu (dankzij nanobot-hersenvergiftiging) een lopende menselijke geigerteller ben. De nanobots in mijn brein stellen me in staat om met onmenselijke nauwkeurigheid elke afwijking in microgolffrequentie te voelen en ik voel elke 5G-toren, meter, straatlantaarn, ontvanger lang voordat ik het zie.

Dit bracht me ertoe om in het konijnenhol van de 5G / nanobot / transhumanisme-agenda te graven en stuitte op wat volgens mij een wereldwijde genocide-agenda is met behulp van 5G-frequentie. Deze agenda zal naar verwachting in oktober worden uitgerold en van stad tot stad worden voortgezet tot volgend jaar augustus en zal resulteren in honderden miljoenen doden in de VS, Canada en mogelijk nog veel meer wereldwijd.

Dit is de echte reden waarom ik contact 
met u heb opgenomen:

Ik geloof dat de bovengenoemde vernevelingschemicaliën via chemtrails en in openbare ruimtes op ons worden gedumpt en zullen worden gebruikt om een ​​tweede COVID-golf te vervalsen, aangezien de nieuwe COVID-symptomen identiek zijn aan die van benzalkoniumchloride en stralingsvergiftiging.Ik geloof dat dit een massale vaccinatieagenda voor aerosolen is. De komende COVID-vaccins zullen ook nanobots en nanotechnologie bevatten.Ik geloof dat iedereen die geïnfecteerd is zoals ik (en binnenkort iedereen zal zijn) hyperreactief zal zijn op 5G en een fysiek onderdeel zal worden van het elektrische smart grid dat frequenties naar hun hersenen trekt alsof ze een menselijke toren zijn. Dit maakt mind-control mogelijk, het implanteren van emotionele reacties en gedachten via frequentiemanipulatie en creëert transhumanisme.

Ik geloof dat ze eerder dit jaar mensen hebben opgesloten onder het valse mom van een virus, zodat ze 5G in elk deel van de wereld op de huidige infrastructuur konden uitrollen, zodat niemand het zou merken.Ik heb de afgelopen maand veel gereisd om een ​​5G-vrije veilige haven te vinden en die zijn er niet. Zelfs afgelegen gebieden in Canada en verarmde gebieden in Midden-Amerika hebben al een 5G-infrastructuur en er worden al frequenties uitgezonden.5G is GEEN WIFI-probleem, dit is een elektrische agenda en de microgolven pulseren het huis en de omgeving binnen via elektrische draden, signalen, slimme meters en huishoudelijke apparaten en stekkers, NIET UITSLUITEND VIA WIFI-ROUTERS.Gebieden met 3G of minder wifi-sterkte hebben eigenlijk al een 5G-infrastructuur in hun elektrische systemen.Gebieden over de hele wereld zonder wifi hebben nog steeds de hele dag last van pulserende microgolven.

Big Tech gebruikte de term 4.5G (4G PLUS) om de 5G-infrastructuur te bouwen zonder de aandacht te vestigen op 5G zelf, wat zeer controversieel is en niet algemeen wordt geaccepteerd door de bevolking.Ik geloof dat het globale plan is om mensen te vaccineren (zowel door middel van inenting van de gewillige en gedwongen aërosolvergiftiging van de resistente) met nanobots 
en vervolgens 5G te vernietigen wanneer er bevolkingsweerstand is om eerst mensen onder controle te houden en ze vervolgens daadwerkelijk 
te doden.

Ik geloof dat 5G, en alleen 5G, de reden is waarom mensen stierven in WUHAN in 2019, daarna in Italië, Queens NY, nu Zweden (wordt momenteel vernietigd) en nog zoveel andere gebieden die komen. Ze werden gedoseerd of gevaccineerd met nanotech, en vervolgens werd de frequentie verhoogd als een test om te zien op welke frequenties mensen dood vielen en met welke snelheid.

Dit is waarom 5G ingebouwd in ons elektrische systeem zo gevaarlijk is:

4G is 7 GHz of minder4,5 G (4G Plus) is 7-12 GHZ5G is 15-300 GHZBij 10 GHZ begint het menselijke immuunsysteem te haperen, wordt de slaap verstoord en wordt genezing tot een minimum beperktBij 10-30 GHZ treedt desoriëntatie op, zich moe, slaperig, zwak voelen, slaapproblemen, droge mond, uitdroging, slechte celvernieuwing en verlaagd hemoglobine, depressie, angst en andere symptomen van stralingsvergiftiging / microgolfsyndroom.Bij 35 GHZ beginnen de zuurstofmoleculen in de lucht en ons lichaam te draaien, waardoor het voor ons hemoglobine onmogelijk wordt om zuurstof op te nemen, wat verstikking veroorzaakt. 75% van de gezonde mensen sterft in de eerste 2-3 dagen nadat ze consequent aan 35 GHZ worden blootgesteld. 

De gezondste sterft binnen een week.Bij 50 GHZ overleeft niets, inclusief vogels, bijen, bomen enz.Bij 60 GHZ gaat alles in vlammen op (vergelijkbaar met de bosbranden in de VS nu in 5G-gebieden)Ze experimenteren momenteel dagelijks met frequentieveranderingen (ik voel elke verschuiving) 
om de symptomen en blootstellingen van mensen te normaliseren, zodat niemand opmerkt wat er gebeurt. 

Ze experimenteren om te zien hoe hoog ze kunnen gaan voordat mensen het merken.Ik ben in gebieden geweest waar de kaart alleen 4G of zelfs 3G weergeeft en toch hebben ze 5G-frequenties al pulserend.Ze verhogen de frequenties 's nachts, zodat mensen slecht slapen, wat een verzwakte samenleving veroorzaakt, en verlagen deze' s ochtends en nemen in de middag weer toe.5G is het gevaarlijkste grootschalige en onmiddellijk werkende biowapen in de geschiedenis.5G is het equivalent van een geladen geweer gericht op elk van onze hoofden, ongeacht waar je woont, waar je werkt, wat je ras, wat je sociale status is of hoeveel geld of vaardigheden je hebt, je bent de genade van die wijzerplaat.

Als je op dit moment elektriciteit hebt, kun je in een oogwenk worden gedood als ze de frequentie door je huis blazen op iets hoger dan 35 GHZ.Hier is een vrouw die het globale plan in meer detail deelt, met datums, vluchtroutes en tijdlijnen als je geïnteresseerd bent: https://www.lindaemmanuel.com/index.htmlBekijk hier een 5G-kaart (niet supernauwkeurig of up-to-date aangezien ze dit in het geheim doen maar de verschillende classificaties laat zien):  https://www.nperf.com/en/map/5g

Dit is de genocide-agenda:

Alle 5G-infrastructuur is al aanwezig. Kijk naar ontvangers die al op uw straatverlichting zijn geplaatst, slimme meters, uw stopcontacten en apparaten, de torens zelf, ontvangers op het dak, enz.Het volgende is het vergiftigen van mensen met spuitbussen en giftig voedsel en water om de tweede golf te vervalsenAls mensen eenmaal vergrendeld zijn, kunnen ze hun huis niet verlaten - deze gebieden zijn dan gemakkelijke 5G-kill-zones.De overheid kan ervoor kiezen om de frequentie op elk moment dat ze besluit te verhogen en zoveel ze willen ontvolken, in elk gekozen gebied.Ik garandeer je dat je, net als wij, momenteel in een potentieel dodelijke zone zit, tenzij je erg ver weg bent van het elektriciteitsnet, zonder elektriciteit en ook geen buren die het hebben.Ik heb geprobeerd contact te leggen met collega's, gezondheidspioniers en andere populaire leiders in de natuurlijke beweging, maar iedereen is bang om dit te delen, omdat ze denken dat ze onmiddellijk zullen worden vermoord en gecensureerd om het delen van deze informatie te blokkeren.

Dit is wat ik hoop dat u, of sommige van uw connecties, in staat zijn om te doen:

Schakel het smart grid op de een of andere manier uitSchakel deze slimme meters of straatverlichting uit of schakel de satellieten uit / uitBlokkeer of verkrijg toegang om de frequenties te beheren om te voorkomen dat ze worden gebruikt op frequenties boven 7 GHzAlles om het rootprobleem van technische kant te helpen, want mensen vertellen zoals ik heb gedaan en het publiek waarschuwen is niet genoeg. 

Media zijn corrupt en de waarheid wordt gecensureerd, dit zal het nooit snel genoeg viraal maken om verandering teweeg te brengen of de mensheid of de planeet te redden.

14 september 2020

Khazariaanse maffia cirkelen rond de wagens rond de Amerikaanse verkiezingen en hun Manchurian Candidate.

De Khazariaanse maffia trekt alles uit de kast om de Constitutionele Republiek van de Verenigde Staten te vernietigen, omdat geweld en brandstichting verdere chaos veroorzaken, NSA, MI6 en Pentagon-bronnen zijn het erover eens. Het scenario dat zich ontvouwt, is een verkiezing die een voor de hand liggende farce is, zelfs voor de meest diep gehersenspoelde van de cool-aid drinkende schaap.

We bevinden ons nu in het plunderende en brandende huis, dus verwacht geen massa-arrestaties van democratische politici zoals Joe Biden, Nancy Pelosi en bedrijven. Presidentiële immuniteit tegen vervolging is in de eerste plaats Biden's belangrijkste motivatie om kandidaat te worden. Het is ook de beste kans voor de linkse en rechtse kliek-handlangers van het Huis en de Senaat en Deep State-agenten van inlichtingendiensten die betrokken zijn bij Uranium One en Oekraïne-fondsen aan de DNC om vervolging te voorkomen. Dus de moerasratten zijn allemaal wanhopig om de verkiezing te stelen met welke middelen dan ook.

De waarschijnlijke resultaten, zeggen verschillende bronnen, zijn dat de verkiezingen zullen worden geannuleerd vanwege Antifa- en BLM-aanvallen op de stembureaus waar Trump-aanhangers in cijfers zullen verschijnen voor een historische aardverschuivingsoverwinning. De patriottische steun is duidelijk zichtbaar in grote opkomst en optochten in het hele land, terwijl de slaperige Joe vraagt ​​om zijn teleprompterantwoorden beter zichtbaar te maken voor een handvol MSM-presstituees.

Het meest waarschijnlijke scenario zijn rechtszaken en chaos met betrekking tot post-in-stembiljetten die weken of maanden kunnen duren. Elk scenario zal Trump "aan de macht" laten.

De aantoonbaar criminele betrokkenheid van Biden and Son bij deals in Oekraïne en China maakt zijn verkiezing een schot in de roos, aangezien uit elk debat zal blijken dat hij hopeloos seniel is en niet in staat om een ​​ambt te bekleden. Een bron gelooft zelfs dat hij wordt opgezet om zo'n verliezer te zijn dat men niet anders kan dan vermoeden dat dezelfde mensen die Trump steunen opzettelijk een niet te kiezen Biden als zijn tegenstander hebben geplaatst.

We realiseren ons dat veel mensen, waaronder veel van onze abonnees, denken dat de Amerikaanse president Donald Trump de dag gaat redden en "Amerika weer geweldig maakt". Sommige bronnen zeggen echter dat de ontvolking Satanisten andere noodplannen hebben:

'Als u denkt dat Trump' Amerika redt ', waarom heeft hij dan herhaaldelijk opgeroepen tot vaccinatie van alle Amerikanen in november? Hij twitterde bijvoorbeeld onlangs: 'Op 3 november zal Michigan beslissen of we snel terugkeren naar een record welvaart - of dat we Sleepy Joe Biden toestaan ​​om ... 
HET VACCIN TE VERTRAGEN.' "

Andere bronnen beweren dat Trump zich tussen een rots en een harde plek bevindt, wat hem dwong zijn vroegtijdige waarschuwing voor pandemische hoax op te geven en in te gaan op de aanbevelingen om het oplichtingsplan voor te blijven dat bedoeld was om zijn kansen op herverkiezing te verkleinen door hem de schuld te geven. voor het vervaardigde dodental. Dus werd hij gedwongen om de medische boeven zoals Fauci en Brix aan de frontlinie te houden en ze genoeg touw te geven om zichzelf op te hangen.

Zelfs de Amerikaanse CDC wordt nu gedwongen toe te geven dat de pandemie voorbij is, zoals blijkt uit deze kaart die ze hebben gemaakt.

Hoe kunnen we echter Trumps schoonzoon Jared Kushner met elkaar verzoenen, als een lid van de "dood 90% van de mensheid, de rest tot slaaf maken", de doodscultus van Chabad. Bedenk dat Kushner eigenaar was van het gebouw 666 Fifth Avenue waar injecteerbare microchips werden ontwikkeld.

De NSA, het Franse leger, de Britse inlichtingendienst en anderen bevestigen dat de vaccins bedoeld zijn om microchips te bevatten, en sommigen onder hen zeggen:

“Het lijkt erop dat Amerikanen een verkeerde keuze krijgen voorgelegd: seniele crimineel Biden en zijn vrolijke bende van oproerige Antifa-anarchisten en BLM-communisten, of de Israëlische liefhebbende Trump die er niet in is geslaagd de dodelijke viruspandemie te beheersen en zijn wapenbezitter constitutionele patriotten. Hoe dan ook, tegen het einde van het jaar zullen de koelhulpdrinkers in de rij staan ​​voor een vaccin, gecombineerd met een digitale portemonnee en 'welvaart'.

Trump, de bouwer, merkte direct na 9.11 op dat er bommen moeten zijn gebruikt om de torens neer te halen, zodat hij de stand kent, maar verzuimde Israëls betrokkenheid in 9.11 te vermelden of, in feite, enige waarheid over 9.11, dus we moeten ons afvragen … Waarom?"

Sommige NSA-, CIA- en Pentagon-bronnen zeggen dat Trump gewoon toneelspeelt is en dat hij zich uiteindelijk echt tegen de Khazariaanse maffia zal keren. Ze zeggen dat Trump op een dag binnenkort de zionisten zal oppakken en satanisten zal executeren, waaronder Kushner. We hopen dat ze gelijk hebben en dat de reden waarom hij het in de vier jaar dat hij aan de macht is nog niet heeft gedaan, is dat diepe statelijke actoren hem hebben omsingeld in de Muller-onderzoeks- en afzettingsprocedures. Alleen de tijd zal tijdens een tweede termijn uitwijzen of AG Barr (ook bekend als Robert "cocaïne keuken" Johnson) zal worden vervangen.

Zoals de zaken er nu voorstaan, zijn de bedrijfsmedia begonnen met propagandavoorbereidingen voor een uitgestelde verkiezing. Dit is wat Mark Zuckerberg (Rockefeller) van Facebook vorige week te zeggen had:

"Wat wij en andere media moeten beginnen, is het Amerikaanse volk voorbereiden ... 
Dat er niets onwettigs is aan het feit dat deze verkiezingen dagen of zelfs weken nodig hebben om ervoor te zorgen dat alle stemmen worden geteld." https://www.blacklistednews.com/article/77976/zuckerberg-election-may-take-weeks-and-cause-civil-unrest-until-media-creates-consensus-on-next.html

Dit is een herinnering aan waar we echt voor vechten voor een beter beheer van de planeet. In de afgelopen 50 jaar hebben we talloze dieren in het wild weggevaagd, en toch hebben Trump en zijn donateurs zelfs geen basisoplossing of benadering voor dit probleem kunnen bieden. https://www.bbc.com/news/science-environment-54091048

Door:Benjamin Fulford.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...