De ergste misdaden zijn lange tijd voor mensen verborgen gebleven. Bijvoorbeeld de productie van adrenochrome. Er komen steeds meer zaken aan het licht. De omvang en de hardvochtigheid van de misdaden zijn onthutsend. Met de gruwelijke feiten die naar boven komen, blijkt echter ook dat steeds meer netwerken opgerold worden.

Ik schreef al eerder over de ondergrondse tunnels en basissen (DUMBS) waar de meest duistere praktijken op aarde plaatsvinden. Neem bijvoorbeeld de ondergrondse tunnels onder Jeffrey Epstein’s eiland. Of de grootschalige mensenhandel via de Mexicaanse grens, die door de bouw van de muur grotendeels tot een einde is gekomen. Deze kinderen verdwenen meestal in pedonetwerken of adrenochromekampen. Dat geldt ook voor kinderen die door de Amerikaanse ‘kinderbescherming’ (CPS) uit huis zijn geplaatst. Daarbij is de productie van adrenochrome of orgaanhandel de meest lucratieve praktijk en tegelijkertijd een van de ergste misdaden tegen de menselijkheid.

Terwijl de meest pijnlijke feiten naar boven komen, gloort er tegelijkertijd licht aan het einde van de tunnel. Er komen steeds meer bevestigingen dat de ontbinding van de Deep State’s machtsstructuur gaande is. Volgens Jessie Czebotar, een Illuminati-insider, worden kinderen in groten getale uit het satanische netwerk bevrijd, ook uit de ondergrondse tunnels en DUMBS. Ze spreekt erover in een uitgebreid interview met Sarah Westall, in de video hieronder.

Jessie maakt deel uit van de 13 Illuminatibloedlijnen en was opgeleid als de ‘Queen Mother of Darkness’, maar koos vanwege haar connectie met Christus later in haar leven voor de rol om het netwerk neer te halen. Ze heeft met eigen ogen gezien dat Hillary en Bill Clinton en andere high profile satanisten betrokken waren bij kindermoord in rituelen. Ze bevestigt dat de Trump-regering een belangrijke rol speelt in het stoppen van kinderhandel. Door de bouw van de muur aan de zuidelijke grens zijn hun inkomstenbronnen bevroren.

Ook helpt Jessie met informatie over het satanisch netwerk ter voorbereidingen van de militaire invallen in de ondergrondse basissen, de DUMBS (Deep Underground Military Bases) en de SUBS (Secret Underground Bases). Deze operaties waren een initiatief van Amerikaanse mariniers, die een einde wilde maken aan de praktijken die er in deze basissen plaatsvonden. De lockdown heeft volgens Jessie twee keerzijden; enerzijds gebruikt de New World Order deze om hun verloren controle terug te krijgen, anderzijds maakt de vrijheidsbeweging gebruik van de situatie voor militaire operaties om pedonetwerken op te sporen en neer te halen. Zo zijn er inmiddels grootschalige adrenochrome-fabrieken gesloten.

Een andere zaak kwam aan het licht door een datalek van documenten, onder andere de administratie van deze adrenochrome-kampen. (Zie kadertekst hieronder) Dit zou verband houden met een ondergronds tunnelsysteem onder New York en arrestaties op Fifth Avenue, waarbij de chique winkel Abercrombie & Fitch als dekmantel diende.

Dit netwerk strekte zich uit van tientallen (wellicht zelfs honderden) locaties in de Verenigde Staten, Costa Rica, Mexico, naar Europa (Duitsland en Groot Brittannië) tot in China. Veel locaties bevinden zich in voormalige militaire kampen, die na de Tweede Wereldoorlog gesloten zijn. Er zijn in Amerika honderden van dergelijke basissen en kampen. Daar waar de documenten slechts de kampen in Californië blootleggen, zijn er volgens Mel K. ook netwerken in Arizona en Canada opgerold, die verbonden zijn met adrenochromelaboratoria en kopermijnen in Mexico. Koper is volgens haar noodzakelijk om de gevriesdroogde adrenochrome te oxideren in de productie van ‘synthetische’ adrenochrome, die echter eveneens een biologische oorsprong heeft. Deze gemodificeerde variant en de daarvan afgeleide producten zijn overigens gewoon te koop op een Chinese website. Een van die laboratoria stond in Wuhan.

De politie zou recentelijk in Arizona een partij gevriesdroogde adrenochrome onderschept hebben, met een straatwaarde van 100 miljard dollar. De 6 containers zouden op weg zijn naar Canada. Ondanks dat deze onderschepping nog niet in het mainstream nieuws is gekomen, denkt Mel dat er in de zaak Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell ook deze handel naar buiten gaat komen. Jeffrey Epstein maakte zich schuldig aan veel meer misdrijven dan alleen de verkrachting van 14-jarige meisjes. Misschien dat het onderwerp adrenochrome om die reden de afgelopen maanden al meer aandacht heeft gekregen en in Turkije en Oostenrijk zelfs als op televisie nieuwszenders is besproken.

Opzettelijk documenten gelekt?

Het datalek aan documenten die de grootschalige productie van adrenochrome aantonen kwam in augustus 2020 in Duitsland aan het licht. De websites van degene die deze documenten als eerste publiceerden werden meteen uit de lucht gehaald. Nu Benjamin Fulford er ook melding van heeft gemaakt is het niet meer onder het tapijt te vegen. In een drietal berichten op Patreon heb ik een aantal aspecten van de documenten beschreven en waarom ik denk dat de bestanden, bestaande uit honderden pagina’s, niet alleen authentiek zijn, maar ook een opzettelijke lek is geweest. Inmiddels heb ik hierover een overzichtsvideo (in twee delen) op mijn Bitchutekanaal gezet (met inmiddels al 14.000 views!).

De implicaties van deze onthullingen zijn enorm. Niet alleen vanwege het wereldwijde netwerk en de omvang van een duizelingwekkende schaal, maar ook omdat het de betrokkenheid van allerlei officiële instanties blootlegt. Het gaat om militaire organisaties, medische instellingen tot en met het Britse Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn. In de overzichtsvideo’s worden deze details besproken. Dit is PizzaGate 2.0 met ook in deze zaak eveneens een eettentje als dekmantel!

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.