Pagina's

woensdag 21 oktober 2020

Rothschild familie, Rockefeller familie, Davos, IMF en Wereldbank, CFR, zijn verantwoordelijk voor het Cv19-virus.

Rothschild familie, Rockefeller familie, Davos, IMF en Wereldbank, CFR, zijn verantwoordelijk voor het 
Cv19-virus.

https://www.youtube.com/watch?v=Cgp6KFe0dts&feature=emb_logo

Meneer, mevrouw, hier is het bewijs. 
Dit Cv19-virusscenario is al jaren in voorbereiding en in studie. Zie het Rockefeller-rapport van 2010. Het staat niet ter discussie, aangezien de informatie afkomstig is uit de officiële octrooiregisters in Nederland en de Verenigde Staten. En we hebben alle documentatie

GROTE UPDATES: 3e aanbetaling gevonden met DUIDELIJKE VOORPLANNING!

Zoals we in eerdere exposities hebben laten zien, is de hele Covidiocratie een farce en een simulatie die lang is voorbereid door de Wereldbank / IMF / Rothschilds en hun Lemmings, in samenwerking met Rockefeller.

Onze nieuwste ontdekkingen vormen een aanvulling op deze eerdere onthullingen. eerste opname: Nederland, 2015

Bron: website van de Nederlandse overheid over het octrooiregister Info (tekstkopie):

Er wordt voorzien in een methode voor het verzamelen en verzenden van biometrische gegevens (bijv. Vitale functies) van een gebruiker, waarbij de gegevens worden geanalyseerd om te bepalen of de gebruiker lijdt aan een virale infectie, zoals COVID-19. De methode omvat het gebruik van een pulsoximeter om ten minste de puls en het percentage zuurstofverzadiging van het bloed te verkrijgen, dat draadloos naar een smartphone wordt verzonden. Om de nauwkeurigheid van de gegevens te waarborgen, wordt in de smartphone een accelerometer gebruikt om de bewegingen van de smartphone en / of de gebruiker te meten. Zodra de exacte gegevens zijn verkregen, worden ze geüpload naar de cloud (of host), waar ze worden gebruikt (alleen of met andere vitale functies) om te bepalen of de gebruiker lijdt (of waarschijnlijk zal lijden) aan een infectie. viraal, zoals COVID-19.

Afhankelijk van de specifieke behoeften kunnen de gegevens, wijzigingen daarin en / of de bepaling worden gebruikt om medisch personeel te waarschuwen en de bijbehorende actie te ondernemen.

tweede opname: ons, 2015

Gedetailleerde informatie hieronder. 
GOOGLE PATENTEN DOWNLOADEN (PDF)

ÉÉN BELANGRIJK DETAIL BRENGT ME OVER DEZE OPNAMES: ze werden allebei jaren geleden gearchiveerd en bijgewerkt, maar ze zouden in september 2020 voor het publiek worden vrijgegeven. Dit is genoeg bewijs dat ze in 2015 wisten wat er in september 2020 zou gebeuren!

DERDE REGISTRATIE: VS, 2017 (UPDATE VANAF 2015)

Bron Laten we, voordat we de technische details van het octrooi presenteren, even kijken naar de Facebook van de uitvinder: Heb je iets opgemerkt? Octrooi-info (volledige kopie): Titel: Systeem en methode van gebruik, biometrische gegevens en weergave van biometrische gegevens Amerikaanse octrooiaanvraag 20170229149 Soort code: A1 Samenvatting: Er wordt een methode geboden voor het verwerken en weergeven van de biometrische gegevens van een gebruiker, afzonderlijk of in combinatie (in sync) met andere gegevens, zoals de videogegevens van de gebruiker voor een periode waarin biometrische gegevens zijn verkregen. De methode omvat het opslaan van de biometrische gegevens zodat deze zijn gekoppeld aan een identificator en ten minste één tijdstempel² (bijv. Starttijd, bemonsteringsfrequentie, enz.), En het opslaan van de gegevensvideo zodat ze zijn gekoppeld aan de id en ten minste één tijdstempel (bijvoorbeeld een starttijd).

Door de gegevens op deze manier op te slaan, kunnen de biometrische gegevens worden weergegeven (in real-time of vertraagd) in synchronisatie met de videogegevens, en kunnen de biometrische gegevens worden doorzocht om ten minste één biometrische gebeurtenis te identificeren. De video die overeenkomt met de biometrische gebeurtenis kan vervolgens worden weergegeven, alleen of met ten minste één biometrisch element van de gebruiker tijdens de biometrische gebeurtenis.

Claims: Wat wordt beweerd is:

1. Werkwijze voor het identificeren van een video die overeenkomt met een biometrische gebeurtenis van een gebruiker, waarbij de video wordt weergegeven met ten minste één biometrisch element van de gebruiker tijdens de biometrische gebeurtenis, omvattende: het ontvangen van een verzoek om een ​​sessie te starten; het gebruiken van ten minste één programma dat wordt uitgevoerd op een mobiel apparaat om een ​​sessienummer en starttijd aan de sessie toe te wijzen; het ontvangen van videogegevens van een camera, waarbij de videogegevens video omvatten van ten minste één van de gebruiker en de omgeving van de gebruiker gedurende een bepaalde tijdsperiode, waarbij de tijdsperiode begint bij de starttijd; het ontvangen van biometrische gegevens van een sensor, waarbij de biometrische gegevens een veelvoud van waarden op een biometrisch element van de gebruiker gedurende de tijdsperiode omvatten; het gebruiken van het ten minste ene programma om ten minste het sessienummer en de starttijd te koppelen aan de videogegevens; gebruik van het ten minste ene programma om ten minste het sessienummer, de starttijd en een bemonsteringssnelheid te koppelen aan de biometrische gegevens, waarbij ten minste het sessienummer wordt gebruikt om de biometrische gegevens te koppelen aan de videogegevens en om de bemonsteringssnelheid te verminderen en waarbij de opstarttijd wordt gebruikt om te binden en de starttijd wordt gebruikt om individuele waarden van het veelvoud van waarden te relateren aan individuele tijden in de tijdsperiode; het ontvangen van de biometrische gebeurtenis, waarbij de biometrische gebeurtenis een waarde of een bereik van de biometrische gebeurtenis omvat; het gebruiken van het ten minste ene programma om een ​​eerste waarde van het veelvoud van waarden te identificeren die overeenkomen met de biometrische gebeurtenis; het gebruik van ten minste één programma en ten minste de starttijd, de bemonsteringssnelheid en de tijdsperiode om een ​​eerste keer in de tijdsperiode te identificeren die overeenkomt met de eerste waarde van het aantal waarden; en het weergeven op het mobiele apparaat van ten minste de videogegevens tijdens de eerste keer met de eerste waarde van het veelvoud aan waarden, waarbij de eerste keer wordt gebruikt om de eerste waarde van het veelvoud aan waarden synchroon te tonen met een deel van de videogegevens die ten minste één van genoemde gebruiker en genoemde gebruikersomgeving tonen tijdens genoemde biometrische gebeurtenis.

Beschrijving: KRUISVERWIJZING NAAR DE OVEREENKOMSTIGE APPLICATIE

Dit verzoek is een voortzetting van de ser. n ° 15 / 293,211, ingediend op 13 oktober 2016, waarin werd verduidelijkt,

Beschrijving: KRUISVERWIJZING NAAR HET OVEREENKOMSTIGE VERZOEK

Deze aanvraag is een voortzetting van aanvraagnummer 15 / 293.211, ingediend op 13 oktober 2016, die aanspraak maakt op prioriteit, overeenkomstig sectie 119 (e) van 35 USC, boven voorlopige aanvraagnummer 62 / 240.783, ingediend op 13 oktober 2015, welke verzoeken specifiek in dit document zijn opgenomen, in hun geheel, door middel van verwijzing.

ACHTERGROND VAN DE UITVINDING

1. Gebied van de uitvinding

De onderhavige uitvinding heeft betrekking op de ontvangst en het gebruik van biometrische gegevens, en meer in het bijzonder op een systeem en een werkwijze voor het weergeven van ten minste één biometrische gegevens van een gebruiker, alsmede een video van de gebruiker wanneer de ten minste één is. biometrische gegevens worden gemeten en / of ontvangen.

2. Beschrijving van aanverwante kunst

Onlangs zijn inrichtingen ontwikkeld die in staat zijn om in een praktische vorm ten minste één of meer metingen te meten, te detecteren of te schatten die verband houden met fysiologische kenmerken, gewoonlijk biometrische gegevens genoemd. Er zijn bijvoorbeeld horloge-achtige apparaten ontwikkeld die de hartslag of polsslag van een persoon kunnen meten en deze gegevens samen met andere informatie (bijv. Leeftijd, gewicht enz.) Kunnen gebruiken om een ​​resultaat te berekenen, zoals het totale aantal verbrande calorieën door het individu gedurende een bepaalde dag. Vergelijkbare apparaten zijn ontwikkeld om andere soorten parameters te meten, detecteren of schatten, zoals bloeddruk, ademhalingspatronen, ademhalingssamenstelling, slaappatronen en bloedalcoholgehalte, om er maar een paar te noemen.

Deze apparaten worden in het algemeen biometrische apparaten of biosensormeetapparatuur genoemd. Aangezien de soorten biometrische apparaten zich blijven ontwikkelen, blijft de manier waarop biometrische gegevens worden gebruikt relatief statisch. Hartslaggegevens worden bijvoorbeeld meestal gebruikt om individuele informatie te geven over hun hartslag en verbrande calorieën. Aan de andere kant worden gegevens over alcohol in het bloed over het algemeen gebruikt om een ​​persoon informatie te geven over zijn alcoholpromillage in het bloed en om hem te informeren of hij al dan niet veilig of legaal een motorvoertuig mag besturen. Nog een ander voorbeeld: de ademhalingsfrequentie van een persoon (meetbaar door bijvoorbeeld het geluidsniveau in decibel of door veranderingen in het niveau in decibel gedurende een bepaalde periode) kan worden gecontroleerd door een arts, verpleegkundige of medisch technicus. om te bepalen of de persoon slaapapneu heeft.

Hoewel biometrische gegevens op zichzelf nuttig zijn, zouden ze informatiever of dynamischer zijn als ze zouden kunnen worden gecombineerd met andere gegevens (bijv. Videogegevens, enz.), Die op afstand (bijv. Draadloos, via een netwerk enz.) Aan een apparaat worden verstrekt, en / of doorzoekbaar (waardoor bijvoorbeeld snelle identificatie van bepaalde condities mogelijk is, zoals een hoge hartslag) en / of gekruist (bijvoorbeeld door gebruik te maken van biometrische gegevens om een ​​videogedeelte te identificeren dat een specifiek kenmerk illustreert, of vice versa). Het is daarom noodzakelijk om een ​​efficiënt systeem en een efficiënte methode te hebben die in staat zijn om ten minste enkele, zo niet alle, van de bovengenoemde voordelen te bereiken, en ook om de gegevens die in automatische of handmatige vorm door de verschillende apparaten worden gegenereerd, samen te voegen. , die vaak besturingssystemen of technologieën gebruiken (bijv. hardwareplatforms, protocollen, gegevenstypen, enz.

Door: Benjamin Fulford

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes

Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes - Zembla www.bnnvara.nl Mobiele zendmast verhoogt kans op diabetes Wetenschappers hebben voor het...