Pagina's

donderdag 22 augustus 2024

Een Volledige Lijst met Frequenties die Helend Zijn Voor Het Menselijk Lichaam

Een Volledige Lijst met Frequenties die Helend Zijn Voor Het Menselijk Lichaam
www.spooky2.nl

Bij gezonde mensen zijn de hersengolven 40 Hz. In 1991 ontdekten onderzoekers dat de hersengolven bij Alzheimerpatiënten lager zijn dan 40 Hz. Door de hersenen in een gestaag en regelmatig ritme impulsen toe te dienen, stimuleert de herhaling van deze frequentie een verhoogde neurale respons.

40Hz:
1991 entdeckten Forscher, dass Alzheimer-Patienten im Vergleich zu gesunden Menschen verminderte 40-Hz-Hirnwellen haben. Dadurch, dass das Gehirn einen gleichmäßigen und regelmäßigen Taktschlag erhält, fördert die Wiederholungsfrequenz eine erhöhte neuronale Reaktion.

174Hz:
Een van de solfègefrequenties. Deze frequentie verlicht een persoon van spanning en pijn. Het heeft een positief effect op onze interne energie en ons fysieke lichaam en beïnvloedt onze interne organen op cellulair niveau om onze lichaamspijn en gestresste spanning te verlichten.

285Hz:
Dit is ook een Solfeggio frequentie, deze zou betrokken zijn bij de genezing van snij- en brandwonden.

396Hz:
Deze frequentie wordt in verband gebracht met het verminderen van angst en van andere negatieve gevoelens, waarbij emoties zoals verdriet worden getransformeerd in positieve, opgewekte emoties.

417Hz 
Nog een Solfeggio frequentie, deze transformeert negatieve energie in de leefomgeving of van de energie die verband houdt met een vroeger trauma.

432Hz:
Deze Solfeggio-frequentie is zeer effectief als helende frequentie. Algemene ervaringen zijn bijv. vermindering van angst, verlaging van de hartslag en een gezondere bloeddruk. Ook is gerapporteerd dat je je tijdens het afspelen of beluisteren van 432 Hz tevredener, gelukkiger en meer ontspannen zou gaan voelen.

528Hz:
is bekend als liefdesfrequentie, en is de matrix van alle frequenties, omdat hij centraal staat in ons universum en ons verbindt met zowel materiële als spirituele dimensies. Zonnestralen op je gezicht voelen, op gras lopen, 528hz zit in het bladgroen van planten en in het DNA van ons stervelingen. Een van de beroemdste en meest algemeen erkende nummers, gecomponeerd in 528hz, is Imagine van John Lennon.

639Hz:
wordt gebruikt om de hartchakra in balans te brengen. Deze frequentie is een en al Liefde, Uitstraling en Positieve Energie. Het kan angstige harten transformeren in meelevende harten, gevuld met energie en positiviteit. 639hz maakt communicatie, begrip, tolerantie en liefde mogelijk, waardoor interpersoonlijke relaties harmonieuzer worden, zowel relaties binnen de familie als die tussen partners of vrienden.

852Hz:
wordt gebruikt om het bewustzijn te verhogen, je te verbinden met de altijd aanwezige geest van het universum en om in harmonie te zijn met je hogere zelf. Deze frequentie transformeert negatieve gedachten, ideaal bij nervositeit of wanneer je je overweldigd voelt door angst. 852Hz helpt ook bij het ontwaken van de intuïtie en de innerlijke kracht, waardoor de toegang tot spirituele ervaring en transformatie wordt verruimd.

963Hz:
Deze frequentie is gekoppeld aan de stimulering van de pijnappelklier, ofwel het derde oog. De pijnappelklier is een kleine klier die zich in het geometrische centrum van de hersenen bevindt. Deze klier wordt meestal geassocieerd met het produceren van hormonen, waaronder melatonine, dat het slaappatroon reguleert. Bovendien helpt de 963hz Solfeggio-frequentie ons om Eenheid te bereiken, ons opnieuw te verbinden met het universum en om een directe ervaring met niet-vibrerende energieën van de spirituele wereld mogelijk te maken. De 963 Hz frequentie houdt de Kruinchakra in balans; wanneer de Kruinchakra in balans is, leven we in het huidige moment, zodat we vertrouwen kunnen hebben in onze innerlijke leiding.

Een groot aantal van deze frequenties behoren tot de Solfeggio-frequenties. Om deze reden hebben we een speciale video voorbereid waarmee je niet alleen de Solfeggio-frequenties kunt begrijpen, maar ze ook kunt horen.

Wil je meer leren over de geheimen van frequentie? Download onze GRATIS lijst met genezende frequenties om te genieten van frequenties en je gezondheid te herstellen.❤️
Onze veel beproefde Rife-frequentielijst is GRATIS te downloaden

Wij selecteerden tal van nuttige frequenties, waaruit je jouw eigen frequentielijst kunt samenstellen en daarmee je eigen experimenten kunt uitvoeren!

Terms of Service
Wij verkopen of delen jouw gegevens met niemand.

Wat je krijgt:
• Een compilatie van frequenties van diverse Rife-frequentieonderzoekers.

• De grootste frequentiedatabase ter wereld en we zijn nog steeds aan het upgraden!

• 13 subdatabases, waaronder BP, DNA, MW, PROV, CAFL, KHZ of BIO, enz.

• Gebruik deze frequentielijst om veel voorkomende aandoeningen, chronische problemen en zelfs ernstige problemen te behandelen.

Hoe werken Rife-frequenties bij verschillende aandoeningen?
Alles heeft een natuurlijk trillingsniveau, de zg. resonantiefrequentie. Ziekteverwekkers als bacteriën en virussen hebben ook hun eigen resonantiefrequentie. Als je een bepaalde frequentie herhaaldelijk op een micro-organisme afvuurt, veroorzaakt dit structurele stress, en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of explodeert hij eenvoudigweg, zoals een kristallen glas kapot springt bij een bepaalde toonhoogte. Andere organismen worden daarbij niet geschaad, omdat die op andere frequenties resoneren.

Door Rife-frequenties te gebruiken, kunnen we selectief organismen doden die bepaalde aandoeningen veroorzaken.


Meer informatie over de Rife-machine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...