Pagina's

vrijdag 2 augustus 2024

Houd rekening met chaos, niet functionerende pinautomaten en ineenstortende financiële markten op korte termijn

Houd rekening met chaos, niet functionerende pinautomaten en ineenstortende financiële markten op korte termijn – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl
De beurs in Israël kelderde gisteren al en vandaag is de beurs in Japan aan de beurt met een keldering die automatisch gestopt werd door zogenaamde circuit breakers die moeten voorkomen dat de keldering doorzet. Nu wil dat niet direct zeggen dat ook de beurzen in de VS vandaag bij opening meteen crashen, maar het is een teken aan de wand van wat ons te wachten staat als de shit hits the fan. De gehele wereld is inmiddels kunstmatig op het randje van chaos gebracht door met name de beeldproductiemachine en de verhaallijnen, plus de geforceerde reactie via georganiseerde groepen die voor de camerabeelden mogen zorgen.

Het enige wat je nodig hebt om de massa te overtuigen dat Israël aangevallen wordt is een enkele video van wat vuurpijlen die in de lucht exploderen om zo de illusie van de Iron Dome in stand te houden. In welk land ook ter wereld halen de meeste mensen hun perceptie van wat er gaande is van social media en als je dat ondersteund met lokaal sirene en desgewenst explosie geluid, kun je de illusie van een aanval realiseren. Niet voor niets heerst er een verbod in Israël op filmen op straat, zodra het land aangevallen zou worden.

Europa wordt in chaos gestort via de camerabeelden van met messen rondzwaaiende vluchtelingen en verhalen van verkrachtingen, doden en gewonden. En als je vraagtekens bij dergelijke verhalen zet, duiken de socialmedia agenten en bots in je nek door je te wijzen op de filmpjes, maar dat is nu juist het probleem. De reactie op een illusionaire socialmedia-werkelijkheid wordt niet alleen uitgelokt via datzelfde socialmedia, maar de beelden van zowel de gebeurtenissen als die van de reactie zijn veelal kunstmatig gerealiseerd via aanwakkerende beelden met opgetrommelde Inoffizielle Mitarbeiter en AI-software die het beeld van een massa kan neerzetten, waardoor de reactie van de gewone man uitgelokt wordt.

Niet voor niets riep de fonkelnieuwe Britse marionet, premier Keir Starmer dat hij mobiele schurken (doelend op rondreizende oproerkraaiers) hard zal aanpakken. Wat hij er niet bij verteld is dat die mobiele schurken door ‘het systeem’ zelf ingezet worden in het kader van Problem, Reaction, Solution. Die Solution heeft hij inmiddels dus aangereikt: meer surveillance en harder optreden van een special politie-eenheid. Verwacht vergelijkbare situaties in Nederland, Duitsland en de rest van Europa.

Venezuela wordt ondertussen gebruikt om de chaos in Zuid-Amerika op te stoken, nu de VS officieel de winst van oppositieleider Edmundo Gonzalez uitgeroepen heeft. De zittende president Nicolás Maduro maakt ondertussen ruzie met Elon Musk, wie hij beschuldigt van het opstoken van de sociale onrust in Venezuela via X (voorheen Twitter). Hij daagde Musk vervolgens uit voor een man-tegen-man gevecht.

Het wordt steeds komischer op de theatervloer van het wereldtoneel. De Argentijnse president Milei heeft zich ook achter de oppositieleider Gonzalez geschaard en de protesten in Venezuela lijken eveneens flink groot te zijn (als we de social media beelden moeten geloven), waarbij geluiden op gaan van Russische Wagner Groep inmenging bij het onderdrukken van de protesten.

Ook daar geldt dat ons beeld van de wereld wordt gecreëerd door beelden en verhalen, maar in essentie kunnen we er vanuit gaan dat we getuige zijn van het zich ontvouwen van het masterscript waarbij de gehele wereld in staat van chaos gebracht wordt. ‘Oorlogen en geruchten van oorlogen‘ zo luidt de profetische Bijbelse eindtijdtekst ter introductie van de Antichrist. In eerdere artikelen en in het boek Messias Trump heb ik toegelicht waarom die Antichrist de christus in de Maria baarmoeder (of: in het Feniksei) vertegenwoordigt en hoe Trump de messiaanse rol van vredestichter en koning der koningen op zich zal nemen. Daarom zien we nu dat de gehele wereld in chaos gestort wordt.

Turkije heeft zich inmiddels achter Hamas en Iran geschaard en dat zou toch enigszins op moeten vallen binnen de NAVO gelederen, maar daar hoor je eigenlijk niets over in de media. Het is tenslotte volstrekt normaal dat de NAVO (lees de VS) Israël steunt, maar de leider van het grootste leger op het Europese continent zich achter de vijand van de NAVO schaart. Niets aan de hand; het is tenslotte allemaal theater ten bate van het script. Wat wel een nuttig weetje is, is dat Turkije inmiddels een ban op Instagram gezet heeft. We kunnen dat ook in Europa (en de rest van de wereld) verwachten.

De perceptie van wat er gebeurt, wordt hoofdzakelijk bepaald via wat mensen consumeren via mainstream media en social media en dus moet je beide kanalen beheersen. Je kunt mensen op social media een gijzeling tonen en zelfs als deze gebeurtenis een straat om de hoek is, zullen ze niet kunnen ontdekken dat het in scene gezet is. Niet voor niets heeft marionet van het systeem Elon Musk Twitter in handen en (hoewel hij doet alsof hij juist alle censuur verwijderd heeft) kan hij slechts het gewenste geluid doorlaten. Alle social media is in handen van ‘het systeem’ en alle discussie online wordt bewaakt door bots en door Joodse/Israëlische marionetten verscholen achter een cryptografisch westers klinkende naam en profiel dat de indruk van een enthousiaste waarheidzoekende lokale burger wekt.

Mijns inziens staan we aan de vooravond van het uitbreken van totale (gecreëerde) chaos en burgeroorlog in de VS, maar feitelijk kunnen we in Europa en Zuid-Amerika vergelijkbare taferelen verwachten. Dat was de geplande reden van de gecoördineerde vluchtelingenstromen (lees: gecoördineerde import) en dat is de reden dat we beelden van rellen, verkrachtingen en roverij te zien krijgen. Je hebt een spanningsveld nodig om een chemische reactie op gang te brengen. Zonder lading geen ontlading.

Het zou niet moeten verbazen dat een zogenaamde terreuraanslag op het Capitool, zoals geschets in dit artikel (lees dat echt even) de katalysator in de VS zal zijn. De verwachting daarin geschetst is (samengevat) een aanslag op het Capitool, zodat Joe Biden zogenaamd omkomt en Kamala Harris onverkozen president wordt en dan nog een tweede moordaanslag op Donald Trump. Ja, het klinkt als een script als geschreven door Stephen King, maar het moet dan ook passen in het masterscript en het is daarom allemaal onderdeel van het theater dat moet leiden tot de lancering van Messias Trump die, na het nu spoedig aanstaande Feniksmoment, uit de dood zal moeten herrijzen.

Wees voorbereid op ineenstortende financiële markten, ineenstortende banken, massale faillissementen en het ineenstorten van infrastructuur als gevolg daarvan. Banken die omvallen kunnen u geen geld meer verstrekken uit hun pinautomaten. Transportbedrijven die failliet gaan kunnen geen voedsel meer aan uw supermarkt afleveren. Wees daarnaast voorbereid op nog fanatiekere socialmedia censuur. Betekent dat dat u geen social media meer kunt volgen? Nee, dat betekent dat u alleen de gewenste beelden en berichten te zien krijgt die uw perceptie zullen sturen. Juist daarom is het zo belangrijk dat ik al die tijd volgehouden heb een eigen website en server te onderhouden, maar ook dat kan uitgeschakeld worden. Steun daarom mijn werk nu het nog kan en help mee deze website in de lucht te houden en berichten te verspreiden.

Niet alleen zullen we straks de drie dagen van duisternis en het Feniksmoment aanschouwen, maar voor die tijd zal de gehele wereld in totale chaos gestort worden. Alles waarvan u gewend bent dat het functioneert, zal instorten. Het is dan ook belangrijk dat u zichzelf meer onafhankelijk maakt van dagelijkse boodschappen in de supermarkt en een reservevoorraad in huis haalt. Zorg dat u enkele weken kunt overleven als de infrastructuur op zijn gat gaat. Laat u niet door angst overmannen, maar goede voorbereiding kan angst en paniek voorkomen. Weet wat komen gaat!

Bent u blij met artikelen als deze, deel ze dan. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u ook dat ik door kan blijven gaan, steun dan mijn werk en lees de reacties onder dit artikel voor aanvullingen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...