Pagina's

vrijdag 23 augustus 2024

Oud-agent die aandacht vraagt voor 'satanische kindermoorden' voor de rechter, dit is de eis

Oud-agent die aandacht vraagt voor 'satanische kindermoorden' voor de rechter, dit is de eis
www.ninefornews.nl
Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
FacebookXLinkedInTelegramWhatsAppEmailDeel
De gemeente Bodegraven-Reeuwijk eist dat oud-politieagent Alice Besselink stopt met het verspreiden van berichten over een satanisch pedonetwerk binnen de gemeente. De gemeente had een rechtszaak tegen haar aangespannen, die maandag plaatsvond in Zutphen.

Er waren verbazingwekkend veel mainstreammedia aanwezig, constateerde journalist Djamila le Pair, die op sociale media verslag deed van de zitting.

---Lees verder na dit advertentieblokje---


Een greep uit de krantenkoppen: ‘Met een kort geding poogt Bodegraven de heropleving van een oud complot in de kiem te smoren’, ‘Doetinchemse Alice gelooft in ‘satanisch misbruik’ en staat nu voor de rechter, ‘Doetinchemse complotdenker raakt niet uitgepraat over ‘satanische kindermoorden’ en ‘Complottheorieën over satanisch pedonetwerk laaien weer op’.

Dwangsom van 5000 euro per dag
De gemeente eist dat alle belastende uitlatingen worden verwijderd op straffe van een dwangsom van 5000 euro per dag.

“Medewerkers krijgen bedreigende telefoontjes of mensen aan de balie die zich melden met het verhaal van mevrouw. We hebben een beveiliger bij de deur van het gemeentehuis moeten zetten,” zei burgemeester Michiel Grauss in de rechtbank.

Besselink is niet van plan haar berichten over het pedonetwerk te verwijderen. “Ik heb geen zakelijke overeenkomsten met die mensen, en als ik die wel heb dan zijn die onder list en bedrog tot stand gekomen. Ik verbreek ze dan met terugwerkende kracht,” zei ze.

Criminele organisatie
Vervolgens klonk vanaf de tribune applaus van de tientallen medestanders die naar de rechtbank waren getogen. Het was zo druk dat een groep mensen buiten moest wachten. Ook daar klonk regelmatig gejuich.

De oud-agent zei ten onrechte als complotdenker te zijn neergezet. “Is het een complot of ben ik als onderzoeksjournalist en oud-rechercheur de waarheid op het spoor?” zei ze. “Ik ben een goed mens, kan ik u vertellen. Ik doe dit alleen in het belang van de kinderen.”

Ze noemde de gemeente een ‘criminele organisatie die handelt in kinderen’.

Twee weken
“We hebben mevrouw heel veel woorden horen bezigen, maar zoals altijd is er geen enkel bewijs voor de woeste beschuldigingen die ze heeft geuit,” bracht de advocaat van de gemeente daar tegenin.

De advocaat vroeg de rechter direct uitspraak te doen, maar de rechtbank wees dat verzoek af, waarna opnieuw applaus klonk.

Voor het vonnis staat ongeveer twee weken. Le Pair vond de rechter uitzonderlijk, in positieve zin. “De flair waarmee hij, al met al, de orde wist te bewaren tijdens deze bonte zitting was een verademing. Humor, flexibiliteit en een flinke dosis menselijkheid. Wat het vonnis ook wordt, zijn regie was memorabel.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Eet je dit voor het slapengaan, dan val je in 14 dagen 17 kg af!

Een lepel op een lege maag vermindert het gewicht met 4kg/week

Moeilijk te geloven: Dit is wat een warmtepomp echt kost

Artsen verrast: Gewrichtspijn zo goed als weg met simpele tip

The Hague: Spaarrekening Met 12% Rente Voor Senioren

Artsen prijzen natuurlijke pijnstiller: "Sterker dan aspirine"
Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
FacebookXLinkedInTelegramWhatsAppEmailDeel
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
© Copyright (c) NineForNews.nl
Lees meer over:
Bodegraven Zutphen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...