Pagina's

zaterdag 24 augustus 2024

Is het geweldig nieuws dat Robert F. Kennedy zich achter Donald Trump geschaard heeft?

Is het geweldig nieuws dat Robert F. Kennedy zich achter Donald Trump geschaard heeft? – Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl
Het was te verwachten en het mag dan ook geen enkele verrassing heten dat Robert F. Kennedy zich gister achter Donald Trump schaarde. De vraag of het geweldig nieuws is en of dit Donald Trump zal helpen om de verkiezingen te winnen gaat uit van het idee dat verkiezingen ertoe doen. Trump zou immers de eerdere verkiezingen verloren hebben door vals spel van de Democraten, met alle gevolgen van dien. Alleen als je stekeblind bent voor het acteerwerk op het politieke toneel geloof je dat dit echt gebeurd is. Alles is gepland, inclusief het zogenaamde verlies in de vorige ronde en de spannende nek-aan-nek-races tijdens alle verkiezingen.

‘Maar Robert F. Kennedy is een geweldig persoon om in je gelederen te hebben! Hij heeft het standpunt dat de vaccins schadelijk waren en dat de lockdowns en alle overige maatregelen overbodig waren. Hij is voor het opbouwen van een Bitcoin reserve. Dit is fantastisch nieuws!‘

Nee, het is niets meer dan dezelfde volksverlakkerij als altijd en daarom zien we ook dat het een abrupte bijna ongeloofwaardige ommezwaai te noemen is, die meer dan andermaal aantoont dat politiek niets meer dan zieltjes winnen is. Kijk maar even naar de verschillende standpunten in de afgelopen jaren.

Verkiezingen draaien niet om de feitelijke stembusgang. Ze draaien om de inzet van zoveel mogelijk Non Player Characters (NPC’s) die worden opgetrommeld voor bijeenkomsten om de indruk van massavorming te wekken (los van alle ingezette videomanipulatie) om vervolgens de kleine minderheid Player Characters te doen geloven dat ze getuige zijn van een aangelegenheid die er toe doet. Het doet er niet toe: alles is fake! (zie deze toelichting).

Verkiezingen gaan om het aanzetten tot een daad die je consent aan het systeem doet geven via het uitbrengen van een stem tijdens verkiezingen.

Als je eenmaal beseft dat je je autoriteit niet aan het systeem onttrekt en dat je geen autoriteit aan het systeem moet geven, doe je niet meer mee aan de poppenkast. Dan kun je beginnen aan de ontdekkingsreis die leidt tot de conclusie dat niemand autoriteit over je heeft (zoals toegelicht in dit artikel).

De systeemacteurs op strategische posities zijn allemaal joods (inclusief Robert F. Kennedy wiens roots volgens de officiële Google cleaned-up history lezing katholiek zijn) en spelen allemaal mee in het script waarin de kwaadaardige deepstate eerst groot op het netvlies van de massa moet komen (zie dit artikel). Dat is noodzakelijk om vervolgens Donald Trump als de verlosser van die Satanische zionistische deepstate te kunnen lanceren. De slechte kant van Esau (Edom/de Edomieten) moet boetedoening afleggen en dus moet het westen (het West Romeinse Rijk) afgebroken worden, waarna de goede kant van Esau voortaan Jacob (Israël) zal dienen. Om dat te begrijpen is het nuttig deze toelichting en deze toelichting te lezen.

Niets van wat u ziet gebeuren op het wereldtoneel is spontaan. Niets! Alles is gepland en volgens script. Wilt u dat volledig begrijpen, lees dan het boek Messias Trump direct online.

----------

Klik echt even op de linkjes in het artikel, want dan leest u belangrijke en noodzakelijke aanvullingen. Bent u vervolgens blij met artikelen als deze, deel ze dan ook echt. Dat helpt enorm. Bent u nieuw op deze website, schrijf u dan tevens in voor de gratis nieuwsbrief. Wilt u ook dat ik door kan blijven gaan, steun dan mijn werk en lees ook en vooral de reacties onder dit artikel voor aanvullingen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...