Pagina's

maandag 12 augustus 2024

Geheime apenpokkenbijeenkomst bij de WHO

Geheime apenpokkenbijeenkomst bij de WHO
dissident.one
Directeur-generaal Tedros Ghebreyesus van de WHO en het Noodcomité zullen op woensdag 14 augustus 2024 in het geheim bijeenkomen om te beslissen of geldpokken/apenpokken tot een “ noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang ” (PHEIC) worden verklaard, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal volgende woensdag een geheime online bijeenkomst houden om te bespreken of de Mpox-uitbraak die momenteel verschillende Afrikaanse landen treft, tot een mondiale noodsituatie op gezondheidsgebied moet worden verklaard. De virtuele bijeenkomst, die om 10.00 uur GMT begint, zal worden bijgewoond door leden van het WHO Emergency Committee.

James Roguski vond dit:



WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus zei op X dat de commissie van gedachten zal wisselen over de vraag of de Mpox-uitbraak moet worden geclassificeerd als een ‘internationale noodsituatie op gezondheidsgebied’. Als dit het geval is, zal de commissie ook maatregelen bespreken om de verspreiding van de ziekte te voorkomen en te beheersen.

Tedros wakkert de angst aan om een ​​lockdown en dure/giftige/nutteloze ‘Mpox’-vaccinaties af te dwingen. Dit plan wordt ook tegen mensen in andere landen gebruikt door te beweren dat Mpox zich verspreidt. Wie zich hiervan niet bewust is, wordt bang voor mensen uit andere landen. 

Verenigde Staten:

Gezondheidsautoriteiten beslissen of er sprake is van een Mpox-uitbraak; een individueel geval kan naar goeddunken van de volksgezondheidsautoriteiten als een Mpox-uitbraak worden beschouwd.

Bijkomende omstandigheden waarin een reactie op de volksgezondheid gerechtvaardigd kan zijn, zijn onder meer het aanhoudende risico dat Mpox in een gemeenschap wordt geïntroduceerd als gevolg van ziekteactiviteit in een ander geografisch gebied.

https://www.cdc.gov/poxvirus/mpox/interim-considerations/overview.html

Voor de toepassing van dit deel wordt onder een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid verstaan:

(1) een door de directeur vastgestelde gebeurtenis met betrekking tot een overdraagbare ziekte die gedocumenteerd is of een aanzienlijke kans biedt op regionale, nationale of internationale verspreiding van een overdraagbare ziekte of waarbij de kans groot is dat de dood of een ernstige ziekte wordt veroorzaakt als de ziekte niet op de juiste wijze wordt bestreden; of

(2) Elke overdraagbare ziekte beschreven in een verklaring van de secretaris overeenkomstig 319(a) van de Public Health Service Act (42 USC 247d (a)); of

(3) Elke overdraagbare ziekte waarvan het optreden overeenkomstig de artikelen 6 en 7 van de Internationale Gezondheidsregeling aan de Wereldgezondheidsorganisatie wordt gemeld als een gebeurtenis die een internationale noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid kan vormen; of

(4) elke overdraagbare ziekte waarvan het optreden door de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie is geclassificeerd als een internationale noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid in overeenstemming met artikel 12 van de Internationale Gezondheidsregeling, of

(5) elke gebeurtenis van een overdraagbare ziekte waarvoor de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie tijdelijke of permanente aanbevelingen heeft gedaan voor de preventie of onmiddellijke detectie van het ontstaan ​​of opnieuw optreden van de overdraagbare ziekte in overeenstemming met artikel 15 of 16 van de Internationale gezondheidsvoorschriften.

https://www.govinfo.gov/content/pkg/FR-2017-01-19/pdf/2017-00615.pdf

Naast het voornemen om enorme hoeveelheden belastinggeld terug te sluizen naar de schatkist van de farmaceutische industrie en haar grootaandeelhouders, kan het ook gaan over machtspolitiek. De Afrikaanse landen bevrijden zich steeds meer van de invloed van de oude koloniale meesters en gooien de VS, Frankrijk en Groot-Brittannië uit hun landen. Contracten voor koloniale militaire bases worden ook voortdurend beëindigd. Een ‘pandemie’ zou zeker een middel kunnen zijn om dit proces om te keren of op zijn minst te vertragen.

Het winstbejag is al begonnen…

https://www.cdc.gov/poxvirus/mpox/clinicians/clinical-testing.html#tests

https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/testing-for-mpox–individuals-and-communities

Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...