Pagina's

woensdag 11 september 2024

Oostenrijk: Covid-‘vaccins’ gekoppeld aan overmatige sterftegolf

Oostenrijk: Covid-‘vaccins’ gekoppeld aan overmatige sterftegolf
dissident.one
Uit een verontrustende nieuwe analyse van de officiële Oostenrijkse overheidsgegevens blijkt dat het aantal extra sterfgevallen onder de bevolking pas toenam nadat mensen Covid mRNA-‘vaccins’ kregen, en niet tijdens het hoogtepunt van de pandemie, meldt Slay News.

De gegevens werden geanalyseerd door Dr. Matthias Reitzner, hoogleraar aan de Universiteit van Osnabrück in Duitsland.

Prof. Dr. Reitzner, wiskundige en actuaris, onthulde dat de gegevens niets ongewoons laten zien wat betreft het aantal sterfgevallen tijdens het veronderstelde hoogtepunt van de pandemie.

De oversterftecijfers stegen echter enorm in het tweede en derde jaar van de pandemie, nadat de Covid mRNA-vaccins voor publiek gebruik beschikbaar werden gesteld.

Interessant is dat Dr. Reitzner eerder al een soortgelijk onderzoek naar de officiële gegevens van de Duitse overheid heeft uitgevoerd in februari 2024.

In Duitsland ontdekte Reitzner ook een direct verband tussen de toename van de oversterfte en de vaccinaties tegen Covid.

De nieuwste studie van Reitzner heeft als titel: “Oversterfte in Oostenrijk tijdens de COVID-19-pandemie.”

In het artikel van de studie merkt Reitzner de significante verschillen op tussen de gegevens voor ‘Covid-sterfgevallen’ en de totale oversterftecijfers.

‘Covid-doden’ zijn mensen die bij hun overlijden als positief getest op het virus worden vermeld.

Deze cijfers worden echter algemeen als onbetrouwbaar beschouwd, omdat ze geen duidelijk beeld geven van de doodsoorzaak.

In een controversieel voorbeeld werd een motorrijder die omkwam bij een dodelijk ongeval geregistreerd als een ‘Covid-overlijdensgeval’ omdat zijn lijk positief testte op het virus.

De totale sterftecijfers laten alle sterfgevallen zien, ongeacht de oorzaak, en geven een duidelijker beeld van de overtollige sterfgevallen – alle sterfgevallen die hoger liggen dan wat je in een normaal jaar zou verwachten.

Uit officiële overheidsgegevens blijkt dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 een piek bereikte in het eerste pandemiejaar, 2020, en daarna elk jaar afnam.

Het aantal extra sterfgevallen door alle oorzaken bleef in 2020 echter gelijk en steeg tussen 2021 en 2023.

Als onderdeel van het onderzoek gebruikte Reitzner gegevens van vóór de pandemie om een ​​tabel te maken met de verwachte totale sterftecijfers voor 2020 tot en met 2023 als de pandemie nooit had plaatsgevonden.

Vervolgens maakte hij op basis van de officiële overheidsgegevens nog een tabel met de werkelijke sterftecijfers in Oostenrijk.

Vervolgens segmenteert en analyseert Reitzner de gegevens van de Oostenrijkse deelstaten, wat leidt tot een oversterftepatroon in deze staten tijdens de pandemiejaren.

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

De professor merkt op dat er in elke Oostenrijkse deelstaat grote verschillen zijn in de oversterfte.

Reitzner bespreekt de resultaten in het artikel van de studie en wijst op duidelijke correlaties tussen oversterfte en de vaccinatiegraad tegen Covid.

De professor merkt op dat hij terughoudend is om Covid mRNA-injecties aan te wijzen als de oorzaak van de dramatische toename van het aantal sterfgevallen, uit angst om als een anti-vaccin-‘alarmist’ te worden bestempeld.

Hij merkt echter op dat zijn bevindingen opnieuw bewijzen dat de “negatieve bijwerkingen” van de injecties “de positieve effecten overtreffen.”

Hij wijst erop dat er ‘zowel in regio’s als in tijdvensters met een hoge vaccinatiegraad sprake is van een bijzonder hoge en toenemende oversterfte.

“Deze bevinding ondersteunt het vermoeden dat de negatieve bijwerkingen van de vaccinatie mogelijk groter zijn dan de positieve effecten.”

In het artikel van de studie vat Dr. Reitzner het volgende samen:

“De toename van de oversterfte is alleen positief gecorreleerd (zowel in tijd als in ruimte) met het aantal vaccinaties.

“Dit suggereert dat bijwerkingen van de COVID-19-vaccinaties een negatieve invloed kunnen hebben op de sterfte.”

De Duitse wiskundige stelt dat zijn bevindingen over het verontrustende verband tussen Covid mRNA-injecties en overmatige sterfte overeenkomen met andere bevindingen die in de volgende onderzoeken zijn samengevat:

Schwab et al
Faksova et al
Fraiman et al
Kuhbandner et al
Reitzner sluit zijn studie af met een dringende oproep voor meer “gedetailleerde onderzoeken naar de hoge oversterfte in het tweede en derde pandemiejaar en het verband met de vaccinatiegraad.”

De bevindingen van Reitzner zijn slechts de laatste in een lange reeks onderzoeken van vooraanstaande onderzoekers over de hele wereld die Covid-vaccinaties in verband brengen met een toename van het aantal sterfgevallen en dodelijke ziekten.

Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...