Pagina's

dinsdag 10 september 2024

Stop de stap van de VN naar decriminalisering van pedofilie

Stop de stap van de VN naar decriminalisering van pedofilie
citizengo.org
De VN staan op het punt iets onvoorstelbaars te legaliseren.

Op dit moment proberen ze een gruwelijk verdrag door te drukken dat het acceptabel zou kunnen maken om expliciet materiaal te maken en te bezitten waar kinderen bij betrokken zijn. Zolang het maar als “privé” of “met instemming” kan worden aangemerkt.

Het nieuwste VN-verdrag over cybercriminaliteit kan kwaadwillenden toestaan om kinderen uit te buiten onder het mom van “consensueel” of “privé” gebruik van seksuele inhoud.

Stel je eens voor dat AI beelden genereert van kinderen in verontrustende scenario's, of dat minderjarigen gemanipuleerd worden om hun eigen uitbuiting vorm te geven. Dit zou mogelijk allemaal gelegaliseerd kunnen worden. Onbegrijpelijk. Het is een directe bedreiging voor de veiligheid van elk kind.

Als dit verdrag wordt ondertekend, kan het de weg vrijmaken voor de normalisering van de meest gruwelijke vormen van uitbuiting van kinderen en zelfs van elementen van pedofilie.

En de VN overweegt niet alleen om dit toe te staan - ze overwegen ook om het aan te moedigen.

Door “vrijwillige” kinderpornografie uit het strafrecht te halen, zetten ze de deur wagenwijd open voor pedofielen. En vergis je niet - als we dit laten gebeuren, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze nog meer zullen eisen: het verlagen van de leeftijd waarop iemand seks mag hebben en het verdedigen van de “rechten” van degenen die azen op onze kinderen.

Dit is een nachtmerrie in wording en we kunnen het ons niet veroorloven om te laat wakker te worden. We staan aan de rand van een afgrond en als we nu niets doen zullen de waarborgen die onze kinderen nu nog beschermen worden uitgehold.

Wat blijft er dan over? Een wereld waarin kindermisbruikers door de wet worden beschermd en ons vermogen om onze kinderen veiligheid te bieden wordt weggenomen.

Daarom hebben we het wereldwijde responsteam van CitizenGO gemobiliseerd om eensgezind in verzet te komen en alarm te slaan voordat het te laat is.

Maar we kunnen de aandacht van de beleidsmakers in jouw land niet trekken zonder jouw naam onder onze petitie. De VN rekent op jouw stilzwijgen om deze gevaarlijke veranderingen door te voeren zonder dat er publieke verontwaardiging ontstaat.

We moeten in opstand komen en onze stem laten horen. Gebruik ons korte, veilige formulier om vandaag nog je naam toe te voegen en te eisen dat je minister-president en VN-ambassadeur dit schandalige verdrag blokkeren.

Het verdrag staat op de lijst om goedgekeurd te worden tijdens de komende Algemene Vergadering die begint op 10 september 2024.

De tijd om onze kinderen te beschermen tegen deze waanzin is nu - voordat het te laat is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als u Satan was, hoe zou u mensen hun geloof laten verliezen?

CHATGPT SPREEKT Een Franstalig Telegram kanaal heeft aan ChatGPT de volgende vraag gesteld : Als u Satan was, hoe zou u mensen h...